Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правилата за превоз на деца в кола?
Какви са разликите между бебешка кошница за кола и столче за кола?
Какви са препоръките за транспортиране на новородени в кола?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правилата за превоз на деца в кола?
Законът за превоз на деца в кола забранява транспортирането на деца в система за обезопасяване, обърната в посока, обратна на нормалната посока на движение на превозното средство, когато е прикрепена към пътническа седалка с предно разположен въздушна възглавница, освен ако възглавницата не е деактивирана.
-
Какви са разликите между бебешка кошница за кола и столче за кола?
Бебешката кошница за кола е предназначена за новородени и е пригодена специално за автомобили, докато столчето за кола е подходящо за по-големи деца. Обикновено кошниците се използват от 0 до 13 кг, докато столовете могат да бъдат използвани от 0 до 36 кг. Кошниците обикновено са обърнати назад към посоката на движение за по-голяма безопасност, особено през първите месеци на бебето.
-
Какви са препоръките за транспортиране на новородени в кола?
Препоръчително е да използвате бебешка кошница за кола, която е проектирана за безопасно транспортиране в автомобила и трябва да бъде монтирана обратно на посоката на движение, особено през първите месеци от живота на бебето. За по-големи деца се препоръчват детски столчета за кола, които обикновено са фиксирани постоянно към седалката на автомобила.
-
Какви са препоръките за транспортиране на деца в автомобил при горещо време?
-
Мога ли да посещавам църква на 40-ия ден след раждането?

-

-

. Особено вечер когато е жега и си легна- мноооого по-добре става

Татко си замина и не се знае кога пак ще има отпуск .Сестра ми ще си дойде ,но за малко ,майка ми я няма от месец вече и не се знае къде е ...Сама ще си се оправям ,както винаги .Добре ,че е малката ми сестра поне .Много е неприятно така ,самотна се чувствам .
и си се прибрах
Те са много добри ,милите ,ама по-добре да сме си сами
То аз и без това ще съм си сама по цял ден ,та по-добре у нас .