Отговори
# 540
гледахте ли по новините - за пожара в някакво родилно отделение в Румъния- голям ужас  Shocked, да не дава господ  Praynig

# 541
  • София
Честито и на мама Дана и нейното юначе  Heart Eyes
Да им е жив и здрав! Hug  bouquet

# 542
ЧЕСТИТО НА МАМА PSM И ДАННА ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖБИТЕ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ! БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ НА МАМИТЕ

Момичет какво правите много пишете тука от известно време. Аз днес на някокко пъти понечвам да пиша и докато изчета и забравям какво щях да пиша то с моя бременелски мозък....... Crazy За килограмите гледм че сте говорили аз съм +20  Embarassed нправо не ми се качва изобщо на кантара, не искам да знам колко кг съм  Crossing Arms

# 543
Абе момичета скоро не е писала май rosi_m5 а беше редовна newsm78

Сега видях, че последно е писала на 19 юли и това е термина и е на 12.09.

# 544
  • Варна
newsm44 newsm44 newsm44 smile3525ИХУУУУУУ НЯМАШЕ МЕ ЗА МАЛКО И ЦОП НОВО БЕБЕ ЧЕСТИТО НА ДАННА ДА Е ЗДРАВ МАЛКИЯ ДАНИ И МНОГО ДА СЛУШКА!!! Hug Hug Hug

# 545
Честити бебоци на мами PSM и DANNA!!! Да са ви живи и здрави, и много да ви радват! Бързо възстановяване!

сайта на НОИ > справки > Справка за представени в Нои документи за обезщетения и помощи от ДОО , статус на обработка и изплащане  - това е пътя ,които преминавам и ми отваря нова празна страница  newsm78
https://benefits.nssi.bg/detailedegn/

Гала, от тук  https://benefits.nssi.bg/detailedegn/избираш това "Продължете към тази уеб страница (не се препоръчва). " и те пуска да нанасяш ЕГН и ПИК. Аз така ги проверявам.

Точно тази страница не ми отваря нищо на нея  newsm78

но щом ми потвърждавате ,че това е страницата и така точно се прави, значи при мен има проблем  newsm78

# 546
Абе момичета скоро не е писала май rosi_m5 а беше редовна newsm78

Сега видях, че последно е писала на 19 юли и това е термина и е на 12.09.

Да, и аз се чудех какво става с нея. И krisityyy изчезна.  newsm78

Сега видчх, че е влизала последно на 11.08. Може просто да не и се пише.  Confused

# 547
Ааау, имаме си ново бебче ! newsm68
 Честито на Данна!

# 548
Иеееее честито на мама psm!!! Да е жива и здсрава малката госпожица!!!
 newsm51 newsm51

Честито на мама Danna2010!!!! Да е жив и здрав малкия Даниел!!!! smile3525

Малеееее така както взеха да излизат дребосъците... ами на мен взе да ми става тъжно  Weary  ще ми липсвате всички много..... ама няма ли да се саберем в някоя друга тема, че да продължим да клюкарим... коя как върви и как са дребосъците???

# 549
гледахте ли по новините - за пожара в някакво родилно отделение в Румъния- голям ужас  Shocked, да не дава господ  Praynig

Да, ужасно беше.  Confused

Малеееее така както взеха да излизат дребосъците... ами на мен взе да ми става тъжно  Weary  ще ми липсвате всички много..... ама няма ли да се саберем в някоя друга тема, че да продължим да клюкарим... коя как върви и как са дребосъците???

Разбира се, че ще продължим да пишем.  Grinning

# 550
ооо, после пък да видиш какво писане ще е.... Laughing - колики, захранване, зъби....
отиваме в Родени 2010 и там можем да си пишем още 2-3 години. аз в юлската 2008 отчетна отдавна не пиша, но доста майчета продължават.

# 551
Ама как, ще продължим да си пишем.
Аз още пиша при Августинки 2006. Peace

# 552
  • Варна
ДАНА, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ МЪЖ, МНОГО ПОСЛУШЕН И НЕРЕВЛИВ!

# 553
  • Словения
Леле, момичета, днес цял ден ви чета, за да наваксам и все не смогвам и не смогвам CrazyТъкмо понапредна и хоп още бая нови страници... Ама то и при тези новини как да е Heart Eyes
Да са живи, здрави и много много радост да носят на своите семейства рожбите на kittikat, Люляк, Мама на Део, psm и Danna_2010 newsm44
леле как се изпълни темата с нетърпеливи бебчета Laughing

Даниелка, а вашият срамежлив бебок показа ли се Heart Eyes Аз утре съм на преглед и вече се чудя ако ме гледат на ехото дали въобще да питам Flutter Ами то толкова месеци се кри малкото човече е сега ли да му развенчават тайните Mr. Green

# 554
 water4e,за втрори път каза,че не вижда мадурки,ама не бил на 100%,така че ,май докато неизлезе няма да сме сигурни какво ще е  Mr. Green !И да не видят няма нищо,тръпката така е мн голяма  Hug .
п.с.Даниелкка

Общи условия

Активация на акаунт