123 Американки пият и пеят в чест на Томас Едисън и неговите наследници!

• 25 502
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Не става от 1,и не става с лошо,но става.

Анет, завидно ми е много  Mr. Green за схватливите ти деца слабост са ми отдавна, обаче от всяко дърво пръчка не става. Някои деца са по-разсеяни, други по-неориентирани, при едни работят едни методи, при други други, а при трети - просто не работят  Laughing

# 121
анет ...виж сега ,аз съм тотално на твоята философия   и това възпитаваме в Елла..и сега Клои . При нас също работи,поне за момента си помни нещата и то доста добре и не е губила(не знам за в бъдеще) но аз не съм се бъхтала много за това, детето само си помни .
Теоретически те разбирам за капацитета на мозъка но практически и особено за дете са ми други статистиките.Мозъка си е мистерия и за мен лично не е странно ако дете може да помни  толкова лего части пък да си забрави якето в у-ще да речем или да си забрави любимата диес  игра  някъде защото се е залисало.Момченцата особено са доста по-разсеяни смятам.
Просто искам да кажа че едно дете може да е доста добре възпитано но все пак природата майка да го е направила по-разсеяно и затова да си забравя нещата  а не от неуважение.  
Аз лично не съм губила, за това и не разбирам това как може да си забравиш да речем  сл. очила за които тъкмо си платил $300  но е факт че го има .Това че аз имам способността да не губя не означава че всички хора я имат.
Според мен както някои хора учат езици от няколко урока дето се казва а други цял живот не могат дума да запомнят ,по същата теория според мен е със забравянето.Просто е способност на мозъка! Мое мнение де ,изградено със годините и  примери от околните!  Rolling Eyes  Laughing

# 122
  • usa
за да не ви пресъхнат гърлата, сипнете си по едно за здравето на моя силвия - днес става на 13!

връщам се да прочета какви сте ги натворили през уикенда...

Честита годишнина! Аз съм на вино вече! Наздраве!

аз тъкмо те заподозрях, че си бомбаджийка и за това си на соди и лимонати, а ти мина на вино и ми разби конспиративната теория...

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 02:11 от миз

# 123
миз, 4естито на Силвия! Много здраве и успехи!

# 124
миз,здраво да ви е момичето!
*
Не иде реч за схватливост,за мен,а за приоритет и култура на дома. На всеки се случва да загуби/забрави,аз говоря за по-усложнени сценарии свързани с весдесъщата култура на еднократността,която аз лично не харесвам. Примерът с легото беше защото винаги ми е било важно да знам че детето има капацитетът да прави това което се иска от него,инак е като с бисквитките на 30дни Laughing

# 125
 Миз, Честит Празник!
Здрава и засмяна да е! Наздраве!

За забравянето да кажа, мойто дете е от друга планета и там си живее постоянно. Казвам ви, няма такъв отвеян младеж. Той е над нещата.
Иначе играчките, мисля си ги брои всяка нощ тайно. Като счетоводител е.
Но якета, жилетки, шапки се забравят редовно.
Снощи в 10 часа ме убеждава да му дам боите да рисува. Отказах му а той ми казва: Аз съм художник, забрави ли? музата му е дошла по нощите.

# 126
Миз да ти е живо и здраво детенцето, честита тинейджъка също!!!

Ох, мерси успокоихте ме. Аз си мислех, че отново правя същата грешка.

Бенс, то ние само това правим- щипем, мачкаме и целуваме  Laughing какво ще излезе от него не знам. Кака му го е превърнала в... не му дава звук да издаде, само дето на челана стойка не е застанала.

Със забравянето не съм имала проблем и не знам за каква култура става дума, но моя дреха не можеш на земята да видиш. Набивам го на дъщеря ми в главата от 2 годишна, всичко приложих- не става. Ей сега ела поне една дреха се търкаля по земята. Ще си прибере всичко после и ще подреди, но до тогава...

# 127
  • usa
благодаря ви за поздравите!

Миз да ти е живо и здраво детенцето, честита тинейджъка също!!!

тя ми е тинейджърка от десетгодишна Simple Smile.

за вещите. спомням си на времето как се притеснявах и хабях нерви и сълзи като забревех/загубех нещо, колкото и рядко да се случваше това, и знаех как майка ми ще ми пили на главата Confused. ми не бих причинила това на децата си за вещи. самостоятелни са в по-голямата си част, следят си нещата, но са деца - губят, то и аз губя. в особени случаи мога и да ги накарам да покрият загубите от техните пари или по-скоро да си я платят сами ако държат да си я възстановят, но за едната ръкавица или гогълс не се впечатлявам. загубила си, например, осемгодишната албена пуловера в тъмното в корн мейза на хелоуин. и през ум не би ми минало да седна да и развалям впечатленията и фън-а от преживяването с обсъждане на факта.

# 128
Миз да ти е живa и здравa!
Честита годишнина на So what, с леко закъснение..още много дълги и безоблачни Simple Smile
Ванх, споко има време Simple Smile
За забравянето, моя големия си е забраван страшен...и се карах и обеснявах и поощрявах...ми такъв си е.
Количката си няма да забрави, но всичко друго да. Излизал е по пантофи навън в снега и изобщо не забелязва даже. Ако го остав така ще отиде и на училище.
Колко неща е забравил в училище - брой и чет нямат...Да ми е жив и здрав  Laughing
Аз да питам вие кога отделихте бебетата? Аз не помня големия кога го пратих в друга стая  newsm78

# 129
Миз...честит празник на теб и дъщеря ти.Тийнството по вода да и мине,и за нея и за вас!  Wink

стела...не можах да намеря и секунда за среща  Sad .От фемили активитис и нуждите на децата ,едва успях да скалъпвам да спя по 6 часа на вечер.Това малкото дори го разбих със някакви мижави 15 минутни дрямки,сега не може да си отспи,снощи спа 12 часа без да се събуди за храна,което е нечувано. Хареса ми обаче ,не очаквах че плажа е толкова популярен ,водата е малко студена за вкуса ми но като цяло ми хареса.

Да ви кажа че съм супер разочарована от летищата , не цепят басма много на семейства с деца ,платихме си багажа с Делта .Някаква супер неорганизираност ми се наби в погледа.
Официално намразих да летя . Confused

# 130
Честит Рожден ден на Силвия! Всичко най-най-хубаво!

Миз, Laughing

# 131
Аз съм художник, забрави ли?

Joy

Миз, честита ти рожденичка, да е здрава, умна, весела, разбрана и с много късмет!

Интересна дискусия за забравянето... Разбирам на анет позицията, много ми е логична, чак ми става неудобно, защото знам, че при нас това няма да се получи. Баща й може да настоява да не си забравя вещите, защото може да й дава пример в това отношение, но аз съм отвеяна до безобразие. Редовно забравям и губя по нещо. Сега, когато се разхождам с детето, съвсем - толкова се съсредоточавам в нея, да не я забравя някъде, че всичко останало просто се изпарява от съзнанието ми. А не е като да не мога да помня детайли иначе...

# 132
  • USA
Много ви благодаря за комплиментите!

Миз, честито рожденичка, да ви е жива и здрава!

so what,честита годишнина, с малко закъснение!

newborn, преместих дъщеря си в отделна стая на 6 месеца. Имах чувството , че ме усещаше, че съм там и се будеше на 20-30 мин Tired ooooh!.

Ванхорн, Стейси към годинката започна да яде супички и пюрета с едри частици, но преди това й давах парченца авокадо, банан и такива меки храни. Всъщност, когато парченцата бяха едно по едно, нямахме проблем, но когато бяха в пюре й се гадеше. Пробвала ли си поотделно да даваш? Също от тези  купувах в самото начало, може би на вашата възраст или по-голяма, не помня вече Embarassed.

# 133
Маймун поотделно няма проблем, но в пюрето е страшно. Купих подобни пуфс и като се залепи на небцето му...то не бях сълзи от гадене, то не беше чудо. Не съм пробвала скоро, пак ще му дам.

# 134
Аз от малка съм си отнесена от вихъра, поне веднъж годишно се сменяше патрона на входната ни врата, защото губех клю4ове нон-стоп(имаше и наказание, не помогна), но за неща, които ме интересуват съм много организирана. Мъжа ми и той от моя отбор, редовно излиза без шофьорска книжка и дебитна карта, но пък помни ужасно много - книги, филми, факти и т.н, като справо4ник е.
Има логика, но има и много изклю4ения Laughing

нюборн, сина ми от 3м. спи отделно. Мисля, 4е има зна4ение, бил е изцяло на АМ, по това време спря нощното хранене и беше подходящ момент да го отделим, драми нямаше, не е плакал и не се буди през нощта, с изкл. като никнеха зъби или ако е болен.

Ах, художника малък на so what? Joy

Общи условия

Активация на акаунт