123 Американки пият и пеят в чест на Томас Едисън и неговите наследници!

• 25 509
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Бубка, аз подарявам винаги за повод. Толкова са ниско платени тези учители, че ако сте доволни си заслужава. Аз подарявам гифт карти, защото сигурно не сме единствените благодарни, представи си какво става в къщите им от мементо подаръци от всички ученици. Пък и съм привърженик на практичните подаръци, макар че някои смятат гифт картите за лош вкус.

Анет, при нас изчезват и после ги няма в бина за загубени дрехи и колко пъти се ритах, че не съм надписала. И аз не купувам с тонове, ама все пак, като загуби едната си ръкавица, без ръкавици не мога да го оставя при -20Ц. А и от прискула искат да са надписани повечето неща. Но аз бих надписала и защото все още не се ориентира толкова добре на английкси, ако се загуби поне надпис да има. Нищо лошо няма в табелките все пак, ползват се за същества които не са много надеждни в ориентацията си  Grinning

# 106
 кой скоро превеждаше документи и каза, че заверяват в посолството?
Търсих на зад, не намирам. Помня само, че Цонева препоръча официален тоалет, за официален превод.

# 107
Stella

Bubka, не забравяй за Американ Експрес Гифт Кард-нема да сбъркаш Laughing

# 108
  • Boston, MA
Благодаря за отговорите - Бис, и аз към гифт карти се ориентирах...

# 109
Биз,никога не се е губило нищо като дреха.Ръкавиците закачам на вързулка през якето. Шапки- летни/зимни,очила за плуване,части от кутия за обяд,бутилки,крем за слънце,портмонета, термоси и пр-на някои си пишат инициалите ако решат,ако ли не-пазят. Тази година си овардиха очилата след като миналата ги затриха още през май,не е ? за парите ,а за абсол.безобразното им отношение към вещите като цяло..друга тема,отколних се..етикетите готови (с гладене) са ужасно трудни за махане,та ако някой ги има наум да го има наум Mr. Green

# 110
Аз не мога да преброя, колко лънч бокса е затрила дъщеря ми. Винаги надписани.  Добре, че в мидъл скул реши и мина на лънч багс.

Джу как е малката? Надявам се да не е било сериозно.

Агенте и на теб много положителна енергия  Hug

МВК честито повишение!

Момичета кога започнахте да давате по едро смляна храна на бебковците. Дъщеря ми не можеше да дъвче до 3 годишна заради страховете на майка й. Верно сега дъвче по един час на масата и хубаво за храносмилането Mr. Green
Дребосъка се очертава същата стока, попадне ли му по- едро парче в устата започва едни физиономии и давене, от което аз побелявам просто. Успокоявам се, че няма зъби още, но все пак е на 9 месеца и половина... Дали съм за бой, как мислите  Laughing

# 111
ванхорн, не съм пасирала, намачквах с вилица и каквото стане, значи съм давала от как е захранен с нормална храна.
не си за бой, имаш време. Мъничък ти е още бузанчо.

# 112
Ванхорн, малък е още, пък и зъби щом няма, ама и аз съм забравила вече, кога прояде не-пюрета, със сигурност беше след година обаче. Помня, че захранвах с кисело мляко смесено с жълтък и го ядеше така до като не започна цели яйца. Чириос не даваш ли? Май давах сякаш банан, пъпеш и диня на много малки парченца.

Анет, твоите деца много по-самостоятелни от моето, оттам ни са различията  Laughing

# 113
Ванхорн, Калина пюрирана храна не прояде, давах кубчета/парченца от около седмия месец - варени зеленчуци, банан, круша, по-късно хляб, макарони и настъргано сирене. И аз голям страх брах. Голям проблем беше, редовно забравяше да дъвче към края, задавяше се и повръщаше всичко изядено. Купон...

# 114
Биз,може,въпрос явно до голяма степен на лична философия.За нашия мироглед- ако един човек може да помни колко точно човечета с големина на 1/2 фаланга притежава,в какви цветове и конфигурации и кой има шлем и кой сабя-то същият този човек има мозъчна зрялост да се сети да си прибере якето от шкафчето.

# 115
Хриси, кажи че тоя път ще се разходим на една дробсърма , от мен пиенето. К'во ще кажеш за 28 почивен ми е, а не ми се чисти в къщи

:lol:MVK, ММ каза за дроб сърмата проблеми няма, само не си знае графика за след 23 август (до тогава е в отпуск). Непременно ще се обадим да нагласим нещата Hug

# 116
главната барманка на бар"4ат-канал", 4естита годишнина! Много още такива изпълнени с любов! Наздраве Simple Smile

Ванхорн, май пюрета давах основно на тази възраст и неща като пъффс и банан, които се топят бързо в устата. Всеки път като видя аватара ти, искам да му нащипя кълките на Петенце Heart Eyes

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 02:26 от benson10

# 117
Сега пък не ни трябвали лейбъли  ooooh! .Тя си била имала закачалка с името и не и трябвало....ами хубаво тогава няма да слагам лепенки.Явно другите деца имат родители ентусиасти.Аз честно казано не исках да и слагам лепенки   не   за да не си загуби нещо  ами защото се притеснявах че ще ме помислят в у-щето за незаинтересована майка. Simple Smile

Биз,може,въпрос явно до голяма степен на лична философия.За нашия мироглед- ако един човек може да помни колко точно човечета с големина на 1/2 фаланга притежава,в какви цветове и конфигурации и кой има шлем и кой сабя-то същият този човек има мозъчна зрялост да се сети да си прибере якето от шкафчето.

Анет маааалко не съм съгласна,даваш примери на различни видове памет.
Лесно се помни нещо което искаш да запомниш но трудно се помни нещо което трябва да запомниш, това са 2 различни зони от паметта.Някои деца помнят по принуда,да речем родителя е доста харш ако забравят да си вземат якето.Не винаги работи и това де ...абе сложнотия е . Peace

# 118
Ванхорн, добре си е бузанчо Hug, все пак и суче още. Плами така и не прояде пюрета все в нашите чинии бъркаше. После ние с баща му около 150 плодови пюрета пихме на компот Simple Smile

# 119
вики,и аз не съм съгласна Laughing Говоря за мозъчна зрялост.т.е за капацитет. Щом може да помни 3059 лего части-може да помни и за якето. Дали иска или не е именно мястото на "личната философия" и дали това е важна концепция за дома/детето. За харш и дума няма,просто за ясни правила и очаквания и възпитание в уважение към вещите и труда на околните за сметка на "мама ще купи ново" консум.к-ра срещу която рипам всеячески. Не става от 1,и не става с лошо,но става.

Общи условия

Активация на акаунт