Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е значението на заглавието "Con Edison"?
Какви са някои от основните теми, обсъждани във форума?
Какво е значението на израза „пиене на водка със сельодка и таен разговор“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е значението на заглавието "Con Edison"?
Заглавието "Con Edison" се отнася до известна американска енергийна компания, Consolidated Edison, която предоставя услуги за доставка на електричество, газ и пара в Ню Йорк. Това може да бъде свързано с разговор за изобретателя Томас Едисон, който е патентовал много изобретения в областта на електричеството.
-
Какви са някои от основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни теми, като празници (напр. рожденни дни, бременност и имени дни), практически въпроси (напр. подаръци за учители, закупуване на етикети за деца и паспортни изисквания), рецепти за торти, диети, готвене , деца и детски градини, както и лични преживявания и съвети за живота в Ню Йорк и Ню Джърси.
-
Какво е значението на израза „пиене на водка със сельодка и таен разговор“?
-
Какво е Bunko?
-
Кога обикновено се отделя бебе от родителите си?
, но пак. Дайте акъл, моля.
! И аз имам чувството, че тийнейджърството подранява сериозно напоследък 
. Радвам се, че ви е харесало. В нашия скул дистрикт също има ПК, но нещо не успявам да намеря цялата информация по кандидатстване на сайта им, би ли ми изпратила инфото от вашия, дано ми помогне да се ориентирам по-лесно къде да търся