123 Американки пият и пеят в чест на Томас Едисън и неговите наследници!

• 25 542
  • 745
  •   1
Отговори
# 165

Проблемите са от всякакъв вид-от елементарни неща като да се измият ръцете, та до махане тайно на памперс/гащи и пишкане на пода.  Как издържате, някъде явно греша ...Забравих и 4увството за вина, което ме гони, 4е не успявам да се справя с възпитанието му и нямам достатъ4но търпение. Мислех, 4е е само период, но нещата се задълбо4ават. Помагайте, плийз.
Сладур и хулиган! Heart Eyes
В такива периоди при мен само с добро е работело. Първите няколко дни постоянно си припомнях сама на себе си, като мантра.

# 166
Bens,, по гореописаните симптоми отглеждаш  бъдещ гений. Laughing Нема да се п'уашиш. Да не почвам аз, че ще си пиша сама. Laughing

Имаш нужда от ваканция или от чаша вино-такова лечение предписвам аз. Joy После няма да объщаш внимание на нищо. Ние сме същите-ей досега и се молехме на моята хубавица да излезне и като каза "Не', та "Не". Искала "Кампютр". Какво да го правя това дете и аз? Laughing

# 167
  • WA, USA
Хахаха.. бяхме на къмпинг този уикенд и Иво изведнъж реши да се тръшка че нямало лаптоп и искал да гледа филмче. Чудя се аз за какво съм се тръшкала като са ме завели на моите първи палатки. Бенс, пробвай с добро наистина, малко да го напомпаш и да му покажеш как те радва като се държи добре. И моят е зле, но напоследък се е очовечил малко. Напоследък го церя с игнориране, казвам че се сърдя за еди какво си и го игнорирам напълно докато не се поправо или извини.

# 168
Bens само здрави нерви да имаш  Hug. Той ще пробва до последно, обяснявай, игнорирай и тати да си казва тежката дума вечер.
Не си забравяй винцето вечер дето Цонето ти предписа  Hug

Моето на 9 месеца и ако не му дадеш това дето иска да вземе се опъва като струна и такъв вой наддава, чееее ми се разклаща пуловера!

# 169
...връщах се да ви чета назад...

Ники, че ако това не споделиш, какво друго  Grinning и моето сърце пее като посегне към кисело кис. мляко и се нацупи на подсладените... (аз съм отгледана от ден 3-ти на кисело мляко и въпреки, че баща ми е вадил пистолет в аптека за да ми купи някаква формула, следващите 11 мес киселото мляко ме е направило човек, та го уважавам безкрай!). Разкошница е София, а ти направо обираш точките за стройна и финна кърмачка  Hug

Кюбит, не ми излиза от главата въпроса ти, та да ти разкажа малко лични патила...
Гелето се изсули от зимния кош та на паркета; падна от повивалника по глава на мокета; измъкна се от карсийта и се сурна на асфалта; падна от нашето легло, сложена в средата на куин сайза - това преди да е навършила и 3 мес; до 6 мес успя да падне от диван широк 1 метър, където беше сложена да позира с Н.Лени и А.К.Джи; таксиметраджията успя така да набие спирачки, че карсийта незавързан с колани да излети от ръката ми и да се озове на пода с детето отдолу (слава богу, поне тогава вързана) - та преди да сте ме обявили за най-нехайната майка да ви кажа, че даскалите ми по физика ме имаха за гений  Mr. Green
Не че на вашите деца може да се случи нещо подобно! Все пак моето е къде къде по-талантливо!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
(ама имайте едно наум, а именно, както казват Миз, Анет, етц. че теорията и практиката имат вредната тенденция силно да се разминават в най-неподходящия момент)

След акъл неискан да взема да дам и един поискан!
Иве, с теленцето само с добро и любов, то и те не винаги работят...с моето поне имам някакъв мижав шанс успеваемост с добро, за разлика от по-традиционни методики  Rolling Eyes ...ох, да - и игнорирам (докато броя на балкона до 1000 и обратно!)

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 02:38 от Agent Provocateur

# 170
Bens,
Аз съм опитвала и с добро ,и с лошо - доброто има повече шанс.Ако не минава номерът с отвличането на внимание вече,можеш да минеш към следващ етап - обясняване кое и защо не може точно сега.Ако упорито отказва да разбере и държи на своето - аз спирам да обръщам внимание на тръшкането и то преминава само.

Стискам ти палци  по-бързо да минете този период  (това преминава като поотраснат),защото знам какво е.Аз без нерви останах.  Hug

------------------------------
Въпрос: Исках да ви питам вие какво готвите на децата тук,защото ми се иска да се придържаме към здравословното хранене,а доста от продуктите по магазините са ми непознати.Някой хора ми казват да не съм купувала американски ориз ,че имал не знам си какво ,да купувам само индийски,че в колбасите слагали вредни съставки,които водят до надебеляване.Моля споделете какво купувате на децата и кой продукти знаете ,че не съдържат вредни съставки?

Hug

# 171
bens,аз бих помислила за градина ако не ходи, много почасова дори; растат си,променят им се критериите и нуждите,за нас са все на по 3м и аз лично изоставам сякаш по правило в последно време (в момента боря такъв период с ния,изведнъж много се промени,а аз-неподготвена и шумотевица голяма)

# 172
Бенс, наистина няма да е лошо да ходи някъде за 1-2 часа поне, да си отпочивате един от друг. Аз с моя дивак едвам оцелявам на моменти Twisted Evil, ама вече аз му пиша правилата на играта, е налагат се и корекции.

# 173
  • WA, USA
Въпросче и от мен за книжка/филмче на тема расова търпимост. Сменяме градината, тръгва на голяма от другата седмица. Днес отидохме да се запознаем с учителката, която се оказа много приятна черна жена на средна възраст. Иво после в колата ми обяснява че не харесвал черни хора, а само blue..предполагам има предвид бели. Обяснявах, давах примери, но той си държи на сините предпочитания. Вечерта се уговорихме да даде един месец на учителката и да види тогава дали ще я хареса. Не знам това от къде се взе сега. Живеем в черен квартал, имаме приятели от ралични раси, никога не е коментирал досега.

# 174
Цоне, забравих паролата за тайния чат  Sunglasses. Може ли на лични, плийс  Blush

Сипируми, ние сме говорили само, за книжки и филмчета не знам.

# 175
Миз, честита ти рожденничка! Да расте здрава и да ви радва много с успехи!

Бенс, 3 часа интензивно бягане/ходене на ден (+ детската градина, която не броя за физическа активност) помагат Ноли да се превърне от малък луцифер в малко агънце. Когато се е набягал (3 часа, тествала съм, с по-малко не каталясва) е изключително агриъбъл, не спори и не се опъва за нищо и е в настроение да помага, а не да пречи - 100%. Ако не ти се стои по площадките подвиквайки му да тича или пък гонейки го в кръг и не ти се ходи пеша в жегата, предлагам да се огледаш за сокър класове за неговата възраст - записах Ноли на такъв и са много интензивни като движение - хаби много енергия там. Плуването също е изморително. Искам да кажа, че когато прилагам тази метода (защото кой има 3 часа време и желание да ходи ежедневно?!) той дори не разхвърля у дома!

Лориан, ние готвим съвсем стандартни БГ манджи - грах с пиле, леща, чушки с ориз пълнени, супа топчета, спаначена супа, гювеч, мусака и тн - продукти има за всички тези неща във всеки нормален магазин. Месото  и млякотокупувам органик (без хормони), останалите работи като цяло са ок и неорганик, така че не се притеснявай да купуваш.

# 176
Момичета, горещо препоръчвам Outer Banks, NC за уикенд или дори седмица- пясъчни дюни, невероятни, много слабо населени плажове, чудесна вода, условия за всякакви водни спортове, риболов, няколко фара за снимане, за орнитолозите казват било рай, байкинг трейлс, за любителите на къмпингуването има 4/5 кемп сайтс, изобщо много хубаво място, струва си да се види  Peace
Стела, много се радвам, че ви е харесало на Outer Banks. Тази година може би е късно за организация, но другото лято можем да спретнем заедно едни палатки. Като ходихме за Мемориъл Дей, едното момиче се връща от тоалетните и разказва как пред входа две момчета са се чудили на български къде да влязат  Laughing И тя ги упътила на български и като видяла изненаданите им лица се осъзнала, но те нищо не продумали . Малко след това три жени дойдоха до нашите палатки и много развълнувано обясниха колко шашнати се прибрали момчетата. Вечерта ние отидохме при тях, бяха над 20 човека от Вирджиния бийч. Доколкото си спомням, дошли до Outer Banks, защото на къмпинга е разрешен алкохола Laughing

# 177
Стела, само по твоя въпрос съм компетентна. Ти за кой точно таен чат питаш? То има много. Да не ти дам грешна парола и после да има санкции срещу мен.

# 178
Стела, само по твоя въпрос съм компетентна. Ти за кой точно таен чат питаш? То има много. Да не ти дам грешна парола и после да има санкции срещу мен.

Е, как за кой, за най-тайния питам  Mr. Green

Аглая, много добре ми звучи идеята за палатки там Simple Smile. ще трябва да се оборудваме Simple Smile.

# 179
Пращам!

Общи условия

Активация на акаунт