123 Американки пият и пеят в чест на Томас Едисън и неговите наследници!

• 25 727
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Цели 12 страници сте изписали без да се усетя.... ooooh!

Прочетох ви горе-долу, ако на някой още му трябва сайт с лейбъли, ей това ми е любимия на мен:
http://www.identikid.com.au/index.php
Австралийски е, но са много бързи с доставките.

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 05:36 от Tandoori

# 181
Ами с това заглавие Тандури по-бързо ни върви мисълта и пишем ли, пишем Mr. Green.

Кажи сега каква торта ще правиш за 24?

Поставили сме си за цел петилетката за четири години да я изпълним. Whistling

# 182
  • usa
много ви благодаря за поздравите за тринадесетгодишната ми  Hug!

бенс, съчуствия! включвам се към препоръките за ежедневни планирани почивки един от друг, определено повишават прага на търпимост значително.

викат ме на жури дюти ooooh!. тренирам усилено изречението `i am english!`. чудя се дали и да не се парфюмирам с джин преди да се явя в съда  newsm78...

# 183
Бенс, о Бенс, как ми припомни милата четвърта година... Точно вчера говорех със съседа, че наричат 2 терибъл, но 4 си точно ф...инг. От 3.5 до 4 и нещо беше мнооого зле, но има светлина в тунела, оправят се. Ето сега имам едно чудно детенце, с което не спираме да се хилим и бърборим.

И аз бих препоръчала на тази възраст вече да му търсиш градина, не е задължително да е всеки ден, но да има къде да ходи от време на време. Тичането и умората, също май ги прилагате, ти си знаеш. Телевизията много ги раздразва според мен, така че колкото по-малко, по-добре. Прочети някоя от книгите от серията Positive Discipline.  Много търпение и без викане, нищо не се постига (знам, лесно е да се каже, трудно за прилагане, като си накрая на силите си Rolling Eyes). Едно е сигурно, насила нищо не става и става борба за надмощие, която те обикновено печелят. Съчувствам силно...

Миз  Joy

# 184
Миз, защо държиш да го откажеш? Може да е интересно преживяване...  Grinning

И аз искам таен чат. Айде може и не от най-тайните, ма искам.

П.С. Стига сте я премествали тая финиш-линия, на две се очовечавали, та на три, та на четири и нещо... Стресирам се още преди да се е почнала борбата.

# 185
Знаеш ли пикантерии? Ей , сега те добавям. Ще ти кажа една. Mr. Green

Миз, Joy Joy Joy Джин-страхотна идея!!!

# 186
Стела...как готино го описваш това местенце ,направо ми се приходи  Simple SmileА  за у-щето да ти кажа,при нас онлайн пускат мъъъничко инфо когато настане момент за записване т.е Януари всяка година ,после махат всичко. Инфото така или иначе  е  супер малко и неуточнено така че аз звъннах по тел и ги поразпитах доста добре а те бяха достатъчно учтиви да ми отговорят на въпросите,затова те съветвам да им звънкаш.

Бенс...много гадно така.То е много трудно да се дадат съвети от разстояние.Значи сега като си видях племенника по линия на мъж ми и направо съм разгромена,аз съм чувала от родителите му колко неконтролируеми са децата им ...сами се оплакват и са вдигнали ръце....виждала съм "лоши" деца но това което видях с очите си преди   2 дена направо е някакъв ад. Дете на 4 години  направо им разгонва фамилията, малкото което е на 2 взима пример явно и то се държи по същия начин. Това което това дете прави съвсем не е в рамките на нормалното и даже им казах да си търсят каунселинг за деца или нещо защото това тяхното не е живот.
Казвам ти го това защото само ти си знаеш какво ти е на главата,аз не вярвах за племенника само от думи по телефона но като видях и разбирам вече.

Миз... Joyнай-върви да се правиш на супер умна...ох чакай бе ама ти си ...ами бъди си себе си и няма да те искат  Laughing

# 187
  • usa
Миз, защо държиш да го откажеш? Може да е интересно преживяване...  Grinning

не ме влече да участвам в решаването на съдбите на хората  Confused. аз моята не мога да оправя, че техните ли?

# 188
не ме влече да участвам в решаването на съдбите на хората 

Така е, да. Предлагам в такъв случай бира вместо джин. По-силно ухае.

# 189
Цоне, какво да кажа...моята красавица поиска "туту торта" с "туту свещ" и въобще всичко е "туту". Показах и 2-3 варианта рисунки на торти с роклички- " Ааа, това не е туту торта! Не искам рокля на принцеса, искам туту!".
Та...сега съм изправена пред дилема...и още работя по въпроса.  ooooh! Отгоре на това за същата дата, 2 часа по=рано трябва да имам торта за 40 човека за приятелката и, с която са родени с разлика половин час....и се казва Елла.  ooooh!
Та Елла и Ели упорито се опитват да ме луднат тези дни... Laughing

# 190
Знаеш ли пикантерии? Ей , сега те добавям. Ще ти кажа една. Mr. Green
ей, дзвер си!

Бенс, градина е добра идея. Доскучала си му и си прави весело.

# 191
Вчера за пръв път виках на Калин. От 3 дни не спира да пищи и вчера не издържах. Брат ми ми се обажда, че са приели майка в реанимация, а този малкия пищи. Като ме видя, че плаяа млъкна, но трябва ли аз да плача, за да крутува той. Да не кажа , че мисията да си спи в легл;ото се оказа непосилна задача. А още няма 3 месеца

# 192
  • The QC to be!!!
Lorian както Лени е написала и ние готвим Бг. манджи, и всички продукти ги намираме в обикновенните магазини за хр. прод. Въпроса ти е малко... необичаен... продукти има всякакви с и без MSG, консерванти, оцветители и всичко друго... органични продукти има един тон. На етикетчетата си пише всичко. А това за надебеляването... по добре се погрижи да имат доста игра на вън и добро количество спортове  Peace Познавам случай в който даже и от органично пилешко дете има алергия, и то не към самото пилешко, а се оказва, че към антибиотиците ползвани при отглеждането на пилето. До колко всичко с етикет "органик" е такова е спорен въпрос. За месото препоръчвам да го изкисвате в студена вода няколко пъти преди готвене. Колбасите в щатите определено бих казал, че като цяло са хубаво качество в сравнение с тези в Бг.  Peace

# 193
  • Boston, MA
Titina, дано майчето ти е добре.  Hug

Каквото и да си говорим, някои деца си имат характерче, и това е. Периоди има, но не са всичко. Детската градина определено помага. Също и търчането по площадки и НЕгледане на телевизия. Ето вчера Дани остана вкъщи с майка ми и Боби, имаше температура, Боби спал два пъти по два часа и тя не успяла да ги изведе до късния следобед. В резултат Дани играл игри на компютър, зяпал филмче и до вечерта не се траеше...

Като бяхме още бездетни, ходихме във Франция на гости на приятели, тогава имаха едно двегодишно, което ми събра погледа, та (само между нас двамата) покоментирахме колко е невъзпитано детето... няколко години по-късно и на нас ни се падна същия фрий спирит  Laughing... ММ винаги се е подигравал на хора, на които са им дебели котките, шуър енъф и нашият котарак вече е порядъчно угоен... та вече нищо не казвам за чуждите деца и животни.  Grinning Всеки си знае хала.

# 194
Бубка в същия дух, моята баба казваше "Не коментирай, не знаеш, какво гледаш". Та и аз така- или хубаво или нищо.

Така и един моя приятел преди да се ожени беше много за дисциплината на децата. Седим в един ресторант, а на съседна маса семейство с 3- 4 годишен младеж, който се въргаляше, разсипваше напитки и храна, че накрая и във фонтана скочи  Crazy. Моят познат беше категоричен, че това са безотговорни родители. Опитах се да го убедя, че е лято, рано е и хората са решили да излязат с детето си и да вечерят, а това, че детето има емергия да прекопае едно поле е просто нормално. Той не повярва. Година по- късно му се роди дъщеря. Пак в същия ресторант, пак с много деца наоколо, а той се закачаше и смееше на всяка магария свършена от някой малчуган.

Титина  Hug дано всичко е наред с мама, опитай да се обърнеш на другата страна когато той пищи и поеми дълбоко въздух. Ако трябва се отдалечи, може и да поплаче малко, но поне няма да усети твоята емоция.

Аз май разглезих моя син много... спала съм има- няма час и половина. Мисля да преместим леглото му в нашата стая, сякаш му пречинм да се върти и обръща. Огромен креват имаме, но той е като пумпал. Сега съм като пребита, косата ми сякаш пиле гнездо е правило, а очите като на стар алкохолик  Crazy

Миз нямам идея, какво да измислиш, но дано те освободят.

Бенс как си днес?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт