123 Американки пият и пеят в чест на Томас Едисън и неговите наследници!

• 25 733
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Моми4ета, благодаря ви за отговорите! Hug
В4ера 4ашата преля , днес леля е тук и е по-добре Simple Smile
Проблема е не липсата на дейности, а на нежеланието/ината  да прави каквото и да е. Пропуснал е половината от класовете си по плуване, защото не иска да ходи, не иска то4но сега, не иска да се обле4е, не иска да влезе/излезе  в колата, не иска  да влезе в басейна и т.н.  И така е за по4ти вси4ко, когато е в настроение ходим, излизаме , паркове бол и вси4ко е ок. Всяка ве4ер задължително ходи за 4ас-два да рита с мъжа ми на игрището, макар и по-рядко пак трябват уговорки. Търсим му сокър за деца, това което сме намерили до сега е все за 4+ години.  Записахме го на у4илище, запо4ва Октомври. В къщи играем, рисуваме, 4етем, но вси4ко това не задържа внимание за пове4е от 10 минути макс. Тв и айпода са единствените неща, които задържат вниманоето му за по-дълго. 4ух, 4е при мом4етата не били терабъл 2, а терабъл 3. Плащам си аз за големите ми уста едно време, 4е моето няма да е като другите и възмущението ми от неслушащите 4ужди деца Confused
Виждам, 4е не е само моето така, явно е нещо, което не винаги може да контролираме, и това ми е проблема. Определено мадърхууд е  хъмбълинг експириънс за мен, от къде само да си купя пове4е търпение Simple Smile
Мерси отново!

# 196
Бенс, да точно ужасното му настроение ме депресираше мен страхотно, просто не ми се излизаше. За неискането трика е да има приятел, който иска, пиър прешър е много важен. Също, правете график да знае предварително, какво ще правите и като дойде момента и рече че не иска, казваш, че е предварително решено и го извеждаш. Ходете на плуване, даже и да не влиза в басейна. Накрая ще влезе. Представяй нещата, като че са извън твоя контрол, че нне можеш да ги промениш. И друго, което често помага е хумор - обръщай нещата на смях. Ако не иска да се облича, казваш че ще тръгне по пижама и го извеждаш по пижама. Един път ще е така и следващия ще се облече. А с телевизията, намали я няколко дена и ще видиш, че ще подейства, но ще трябва да издържиш тези няколко ужасни дни Simple Smile. Успех!

# 197
  • САЩ
Бенс и моето е от отбора на хленчещите, тръшкащите се, инатливите и т.н. Добре че съм на работа, а той на градина. Не знам ако трябваше да съм сама с него по 24/7 до каква лудост щеше да ме докара. Някога така ми опъва нервите дори само през уикенда, че ми идва да му извия врата (минава ми, не ме докладвайте на социалните, моля!  Grinning) На градината не могат да ми го нахвалят колко слушал, помагал и тем подобни, а аз мигам, мигам и се чудя за едно и също дете ли говорим. Но още в колата към къщи се започва - сега къде ще ходим и какво ще правим? казвам не знам още и се почва с хленченето и мрънкането. Вече започнах да не му говоря и да го игнорирам като е в такова състояние, но не винаги е лесно. Та разбирам те. Дано скоро мине този етап и дано градината помогне малко за дисциплината. И, да и аз бях от тия дето си мислеха че децата които се тръшкат в супермаркета са невъзпитани и родителите им са виновни  Mr. Green Боже каква заблуда  ooooh!

# 198
Бенс, пускам ти една програма за деца със сокър за 2-4 год. Мисля, че е сравнително близо до вас, ако искаш пробвайте го за 1 сешън (8 седмици) в тази група, и ако се справя добре и му харесва ги пушнете да го преместят в групата на 4-6 годишните, нищо че няма навършени години.
http://www.soccercenters.com/juniorPrograms/index.asp#juniorProgramsClasses

друго, което съм обмисляла за Ноли е карате/айкидо някакво подобно бойно изкуство, но засега не ми остава тайм слот, в който да го водя.

иначе и на нас един час ТВ може да ни вгорчи деня с часове за напред  ooooh!

Хитруша, твоето момче на колко години беше  Shocked Хора, имайте милост, не ми казвайте че ме чакат още години такива 'радости'  ooooh!
и забележете, майките на девойки кротко мълчат   Mr. Green
поръчала съм второто момиче и да е кротко, дано ме слуша, който трябва  Naughty

# 199
Хриси и Стела, догодина пишете да се видим и там. Приемам по всички канали.
Бенс, аз сега ще сменям градината на Пухкавел, че е направена като фондация и се оказва че таксата не е това което е, да не говорим за образование. Не е нормално дете да говори на възрасти на "пип" и "пуп",
Че тия дни ще им пиша писмо. Grinning

# 200
  • САЩ
Лени, според линийката ми Алекс ще навърши 4 години след 2 месеца и 26 дни. Дано след 4 да стане чудо, че не знам.  Laughing Миналата зима го бях записала на гимнастика, не с цел да стигне до олимпияда, а да се измаря и да заспива лесно на обед. Ниски са ми целите както се вижда  Mr. Green Той обаче много повече хареса залата с баскетболни кошове през която се минаваше докато се стигне до залата за гимнастика и май повече прекарвахме в игра с топката отколкото на гимнастиката, нооо пък се измаряше добре и целта ми беше постигната. Сега от септември съм го записала на сокър, да видим той как ще подейства. Също съм съгласна с вас за телевизията, колкото по малко, толкова по добре, но понякога се налага, че да си свърша някоя работа, то иначе не става с "помагача".
Забравих да допълня - пък колко приказва  ooooh! Не му спира устата от момента в който си отвори очите! Винаги има нещо за казване, а колкото е по изморен, толкова повече говори. Мисля от зодията скорпион е  newsm78 Имаме един друг в семейството, ами със същите признаци е  Grinning

# 201
Точно щях да кажа, че не помня такива катаклизми с дъщеря ми, но помня отлично премеждията на моите дружки- все с момчета. Сега е мой ред  Laughing

Дори си спомням в парка когато бяха на около година, още не ходещи. Моето си седеше кротко, а аз само сменявах играчката, за да не й е скучно. Момчетата бяха като, че някой ги щипе отдолу. Количките се тресяха буквално и те прави вътре. Питах тогава, защо не седнат ами стоят прави  Laughing

# 202

Хитруша все едно описваш моя големия син.Промени се когато тръгна на училище(киндъргардън).
Малкия е коренно различен.Кротък ,никога не е хленчел ,тръшкал или придавал инати.

# 203
  • САЩ
Ох, Пети мерси! Даваш ми надежда!

Ще разкажа да мъжа ми довечера и ще го успокоя, че не е само нашето така. Той все си мисли че ние сме уникат  Mr. Green

# 204
... моето е от тичащите, тръшкащите се, мрънкащите, беснеещите, хвърлящите, крещящите, удрящите и само детската градина ме спасява. А уж е момиче!
Имам сериозни опасения, че беснеещата и ритаща топка, която видяхме в понеделник няма да е много по-различна от сестра си  Crazy

# 205
  • WA, USA
Телевизията и при нас големи проблеми докарва. Филмчетата са определено по-добре. ПОсле обаче аз трябва да слушам половин час какво станало, кой какво казал и прочие.
Аз също се замислям за спорт, но той засега не иска. От новата му градина имат карате и сокър след часовете, така че може и да успея да го навия. Новото място ми харесва, парите му са множко, но здраве да е. Имат различни тематични стаи - crafts, science, reading, social skills и прочие и се местят през деня от една в друга. Малкият направо загуби ума и дума като ги видя. Хвалят се че като завършели пре К излизали с писане и четене на ниво 2-и клас, което малко ме вълнува. По ме интересува той да се чувства добре там. Имат и специално graduation party с тоги и шапки, умрях от смях като гледах снимки. Та така ще видим другата седмица като започне.
 Нашият освен че е ина,т е и голяма драма. Вчера му влезе мигла в окото и той рева, пищя и накрая през хлипове ми вика че нямало да може да ходи на училище като не вижда. Накрая заспа от изтощение, а ние с баща му продължихме да кроим пъклени плнове да му сложим превръзка на окото докато спи и като се събуди да му гледаме сеира.  Twisted Evil

# 206

Имам сериозни опасения, че беснеещата и ритаща топка, която видяхме в понеделник няма да е много по-различна от сестра си  Crazy
Агент, нали момченце?

# 207
Ми да де, Гелето му е сестра. Нал тъй.

Аз съвети не давам, че моето не мога да го укротя. Като оправя хала в собствения си дом с удоволствие ще ви дам типс за справяне с поколението ви.

# 208
подкрепям за пиър прешъра,при нас чудеса стори за 2 месеца..изобщо не съм очаквала да слушат,или да са кротки,честно казано, само здрави да са..все си повтаряме че децата не са кьопави,а че е в нашето поле е топката..

# 209
момченце, момченце  Mr. Green препотвърдено е!

ама пък толкова са сладки като спят, че все се лъжем да раждаме  Mr. Green Mr. Green

и аз вярвам във физическото изтощение! и моето, и нейното  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

(ама пък има и такива моменти... тук се предполага публиката да каже умилено "ооооо!")

... споменавахте скоро пробиотици, ама пуста памет бременна... бихте ми ли напомнили, че изпих кофи с антибиотици напоследък и ми се иска да похарча пари за нещо по-смислено накрая...

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 20:38 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт