123 Американки пият и пеят в чест на Томас Едисън и неговите наследници!

• 25 959
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Тине, ако ти пратя два летни, АС, електрик била от моите и ще си харесаш зимата  Laughing

# 616
 Stop

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 03:37 от Цонна

# 617
А на мен направо на зима си ми мирише. Откакто е излезнал този северен вятър само снежни виелици си представям.

# 618
Welcome to Hollister, would you like earplugs, a gasmask, or a flashlight?   Joy Joy
Група във фейса. (Същото важи на 100% и за А&F.)

Връщам се назад, да чета фермана на Цонна.
P.S. Равин(и), Цоне

# 619
 Цоне, много просветителско ми действаш.
Атти, при нас тъкмо се изсуши леко въздуха, та дишаме втори ден. Умряхме си тука в жегата и влагата.

# 620
Цоне ..мед ми капе докато те четох беее ,така хубаво разказваш.Много интересни неща разказваш,ще чакам и другите видеа.Много веселбарска сватба,не съм очаквала.Я кажи сега превъзхождат ли ни нас със танците.За алкохола явно няма сравнение,нали нямаше припаднали по масите? Laughing
А булката голяма симпатяга и влюбена явно ,голяма усмивка имаше.  Grinning
Прияде ми се сега с това меню дето го пльосна ...а и за сушито наистина много интересно.Явно хората са искали да има от пиле мляко както ний казваме. Laughing
Евала ,наистина си заслижаваше форумското въление.Мерси че сподели!

Аз пък тъкмо щях да се хваля с моята мижава половин виетнамска сватба на която ни поканиха!  TiredLaughing

--------------
пикси...да К тръгва другата година ,и аз това се успокоявам че имаме време,не много де ,защото те нали започват да записват по отрано.

# 621
 Stop

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 03:37 от Цонна

# 622

На "Вие" съм с конструкцията на автомобил, та ако греша поправете ми отметката. Тази есктра я има на нашата кола (не е СУВ), но ми служи само при лоши метереологични условия (дъжд, сняг много често) и няма много връзка с обръщането.

Клер, не бих махнала бебето от средата. Огледало бих взела в твоя случай веднага. Бебето ще го возиш до другата година по същото време обърнато и все ще ти влезе в употреба.

# 623
Ники аз не съм на ТИ, но това са ми обяснявали http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_stability_control и се извинявам не е систем, а контрол ESC Peace

# 624
Ванх  Flutter не е Вики  Hug

# 625
Тенкс, Цонна. Сега ако ми се падне да ходя на такава сватба, ще съм като една от тях.  Laughing

# 626

JoyJoy омотах всички букви... Миниера ще да е  hahaha, оправдах се  Crazy

# 627
  • Boston, MA
Това не е ли АБС-а, за което вие говорите? Объркахме се дружно. Аз имах предвид 4 wheel drive.

Отивам да гледам на Цонка сминките, но ще ви споделя какво научих на идиш от съседката отгоре - "кепе" = "глава" (He just missed his keppee, каза тя, когато Боби се опита да събори една лампа в тях.  Laughing). Ще се образоваме.  Grinning

# 628
Благодаря дами. Ще се купува явно огледало, ако можете препоръчайте нещо, че всичките ми се виждат боклучави. Седалката ще я оставя в средата и мен ме е страх да я местя, сигурно ще свикна с времето, а пък и той като порасне малко ще ми е една идея по-спокойно. Сега му се лашка главата по завоите и определено предпочитам да не пътуваме сами, пък и са такива жеги, че няма къде да се излезе  Tired .

Цонне , не съм видяла още клипчетата, но ще избързам и ще разкажа моя експириънс с ортодоксални еврейски тържества ( виждала съм на сватба, годеж, обрязване, ханука, нова година...и още сигурно, ама не си спомням добре).
Та, за сватбата  Laughing . Младите "влюбени" бяха някакви братовчеди от богата фамилия, бракът беше уреден, за да остане богатсвото в семейството. Сватбата беше около 350 човека, които прииждаха от цял свят. Церемонията беше доста интересна и беше единственият момент от сватбата, в който младоженците бяха заедно един до друг. Състоя се самото бракосъчетание под някаква специална шатра. Имаше поне 3 рабина, но за съжаление подробности не помня, беше през 2004 година ( мале остарявам  ooooh! ). Спомням си обаче, че младоженците и родителите отпиха от някаква специална чаша червено вино и после въпросната чаша обиколи цялата зала  Crazy . Залата съответно беше разделена на 2 части-от едната страна жените, от другата-мъжете ( те първи пиха от виното). По време на церемонията младоженците и родителите бяха седнали, а цялата зала гости стояха прави. После на тържеството мъжете и жените бяха разделени, а залата за танци беше разделена на 2 части по полова принадлежност. Имаше луди танци и много весела музика и действително ритмите доста приличаха на нашенските. Мъже и жени така и не се смесиха стояха си разделени до края. Обаче милата булка не я оставиха на мира, само я дърпаха на дансинга, а тя скачаше като кон милата, не се спря цяла вечер. Накрая явно капна и и донесоха един стол, сложиха го в средата на дансинга и тя седна там и стоя до края на вечерта, а всички танцуваха около нея  newsm78 .
Друго интересно беше, че имаше едни специални религиозни лица ( шомери-поне на френски така се казват, не знам дали е еврейска или френска дума...действието се развива във Франция). Та въпросните шомери по цял ден ни киснеха на главите ( аз работех в хотел) и наблюдаваха как се приготвят храните. В хотела имаше специално направена отделна кухня, с отделна посуда, прибори, дори масички за сервиране, отделни хладилници, с отделни храни и всичко това беше "кашеризирано", тоест Дяволът беше премахнат  Wink (премахва се чрез изваряване и молитви ако добре си спомням) . Та шомерите наблюдаваха дали храната се приготвя във въпросната специална кухня, със специалните тенджери и тигани, дали се сервира със специалните чинии, върху специланите покривки и т.н. Имаше неща, които нямахме право да пипаме, за да не се всели дявола в тях, виното беше едно от тях, само шомерите го пипаха и сервираха. На няколко пъти се случи съмнителна чиния да попадне в кашер кухнята и биваше разбивана в земята от въпросните бдителни люде.
Всеки петък и събота ( Шабат) наставаше пълна лудница в хотела, защото нашите приятели не можеха да боравят с нищо от модерния свят, Трябваше да ходим индивидулано по стаите да гасим лампите и телевизорите, след като те се бяха напъхали по леглата  hahaha . Представяте ли си??? Не можеха да си плащат сметките  в тези дни от седмицата, защото не можеха да подписват ( химикалките са от модерния свят) . В тези дни не се и къпеха, само се поливаха с някакви странни парфюми  Sick  и на края на Шабата се подстригваха ( май само мъжете  Thinking ) и в стаите им беше пълна кочина + косми навсякъде.
Оххх мога още да разправям, но да не ви отегча  Laughing . Извинявам се, ако имам грешки, но бързам да пиша докато малчо спи.

# 629
тц, АБС -а е друго (вибрациите на спирачката нали?), стабилити контрола, е когато колата залитне нанякъде, волана сам изправя посоката на движение. Само на як сняг и лед ми се е случвало. Много кофти чувство е. На по- висока кола не знам какво е усещането.

Общи условия

Активация на акаунт