за детето от другата жена

• 37 984
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 1 020
Я по-спокойно,темата беше сериозна до 40-та страница(май),после се преповтаряха постовете,заповтаряха,та ни писна
И дори ми се струва,че авторката и подръжничките и по-скоро запропагандираха този начин на живот като супер морален.....като лек за изтормозени и нещастни неверни съпрузи (те бива бива медицински лица,ма кат почнат да ги лекуват-пази боже).Та така ми звучи темичката-давайте всички с болни амбиции и мозъци 'дами'(за да не ползвам к...и) да залекувате чужди съпрузи Peace

# 1 021
  • София
Честно казано, аз споделям мнението на Бърди.
И аз намирам темата за много интересна. Това са истории от самия живот, никой не е застрахован и на толкова хора се случва да попаднат в подобна ситуация, независимо, че страшно малко си го признават.
Учудва ме вулгарният език в някои постове, вярвам, че си има причина за това, знам, че подобни житейски ситуации носят разочарование и болка, но самият живот доказва, че дори и да псувате като каруцари по цял ден, това едва ли ще ви помогне да решите един такъв ребус.
Животът не е справедлив, дами, факт.
Може и цял живот да сте спестявали, да сте се лишавали и да сте инвестирали в едно семейство, да сте отгледали децата си и -бам- в един момент да падне бомбата в най-неподходящия момент и да се окажете в позицията на губещ.
Спокойствието, тъпението и трезвата преценка са в пъти по-силен аргумент и изобщо оръжие, по-принцип, чисто житейски, каквото и препятствие да се налага да се реши. Това е истината.

# 1 022
  • София
Ами, Грациела, скапа се темата след 40та страница, заради теб, ПАВ и Вагабонд, не за друго.
Понеже нищо градивно не написахте освен да разпитвате авторката за биографията й час по час, да ровите и търсите несъответствия дето ги няма, да задавате по 7 пъти въпроси, на които е отговорено вече и разбира се, не на последно място да плюете ли плюете до откат, все едно това ще ви спаси от изневяра. Ми не спасява, да ви кажа.

# 1 023
Vagabond,бях решила тотално да те игнорирам,но просто ти не спираш.Не знам с какво право ме наричаш курва?Аз не съм правила секс с друг мъж откакто съм с този човек.А ти с голяма гордост си споделила в този форум,че си изневерила на мъжа си.Аз не съм се оплаквала,че ме тормози половинката ми,а ти цяла тема си си пуснала.Нормално е да те тормози,имайки в предвид невероятния ти характер...Така,че хайде спести си моралните оценки!!

Благодаря ти, че си си направила труда да ме провериш! Hug Не съм се крила, ако не си забелязала. Не съм те нарекла конкретно тебе ку*ва, доколкото помня.
И не съм споделила с гордост, че съм изневерила н амъжа си, а по-скоро с мъка, защото знам какво съм вложила във връзката си и защо се е стигнало до там, че да им аизневер.Пак си чела избирателно. И аз имах честта да прекъсна връзката с мъжа си, за известно време, докато се изясня за себе си. Не съм си правила деца с друг. Мъжът ми явно осъзна грешките си и се разбрахме, както и аз моите, разбира се. От изневяра, до раждане на деца и дългогодишни връзки има много голяма разлика, която явно ти не правиш. За мен хората са полигамни животни. Направих си труда да ти дам обяснение за неща, които н ети влизат в работата, ако си искал да коментираш мои теми, да си ги комнтирала н амясто. Тук се коментират други неща  Mr. Green Виждам, че много те е яд н амен се опитваш да ме засрамиш явно и да ми извадиш кирливите ризи, но изненадата за теб е, че аз никога не съм ги крила. Мои са си, не съжалявам. НОСЯ СИ ПОСЛЕДСТВИЯТА И ОТГОВОРНОСТТА. Нещо, което н атакива кат теб не им се отдава.

# 1 024
  • София
Мен в един такъв триъгълник би ме интересувало най-много децата ми да запазят стандарта на живот, който имат и той да се подобрява с подобряване на общия приход на родителите. Което автоматично изключва от картинката детето на любовницата. Просто няма да се оставя част от ресурсите да изтичат встрани и мъжът ми да се ръси по сто лева (примерно) всеки месец за издръжка и прочие по другото дете, вместо тези пари да се вложат в моите деца. Същото се отнася и за родителските грижи като време и внимание. Хубаво, някак ще е успявал да ме лъже и да се крие, да източва средства и време от семейния бюджет, обаче веднъж разбера ли, ще търся всякакви начини, че да затворя кранчето. Така да се каже, нищо лично към любовницата и детето, просто ще си защитавам интересите.

# 1 025
Бърди, поклон!!!  bowuu

И аз се чудя защо злобеят срещу любовниците, след като те са си избрали некръшкащи мъже. Да му мислят тези с кръшкащите. А останалите няма защо да злобеят, да се палят и горещят толкова - нали не те са с "кофти" мъжете. А света и да искат не могат да "оправят".

Аз моето мнение стократно изложих.
Достатъчно ли е,че и на мои близки това им се е случило?И че са го преживели,и аз съм виждала страданията им?Защо да нямам мнение?И какво,като не ви харесва,разбира се,че съм крайна,и ще бъда.Наранявани са ми много скъпи хора  #2gunfire

# 1 026
Темата си е супер. Като се изключат истеричните включвания на две-три потребителки, темата дори може да бъде полезна за виждане и на другата гледна точка.
През мината година в страната всяко второ дете се е раждало извън брака. Ясно е, че голяма част от тези деца са като на Деси и авторката, т.е. това вече не са изключения, най-вероятно повечето от нас вече имат такъв случай в обкръжението си.

# 1 027
Граци,разбирам ти отрицанието към такива връзки,разбирам,че твои близки са наранени,но не сме ги наранили ние конкретно..

# 1 028
Андариел,това е най-нормалната реакция според мен.И аз едва ли бих била щастлива да ощетя детето си заради друго.Но лошотое,че когато си поставена пред свършен факт няма кой знае какво да се направи.

# 1 029
Деси,не вие двете конкретно,ма подобна такава,не виждам разликата,просто е едно и също.Хубавото е,че няма дете от тази неморална постъпка

# 1 030
Добре де! Кажете си мнението, че ще злобеете, ще викате, ще тръшкате, ще вгорчите живота и т. н. каквото би било мнението ви (не казвам, че е такова), но не прехвърляйте тези дейтвия върху чуждата любовница!

И - Вагабонд, май точно ти нямаш никакво право да изливаш ярост срещу любовниците, така че спри! А - мъжът ти би бил умен, ако те изпрати по живо по здраво с всичките ти + и - при ТВОЯ любовник!!!  Joy

# 1 031
  • София
Като оставим настрана караниците, как семейните имоти на Таткото се прехвърлят на роднини на съпругата? Дали съпругата знае и си действа тихо или Таткото си е променил решението и опитва да се измъкне? Един вид, да признае детето, когато няма нищо на негово име.

# 1 032
Добре бе няма да се включвам, като н еви харесва мнението ми, пууу, голям зор!
Деси не си прави труда да ми търси другите кирливи ризи..ако имаш въпроси питай ме направо  Mr. Green
Много сте културни повечето, много сте сдържани и прилежни, да ви завиди човек.
Предпочитам да съм си такава, каквато съм. Има места и хора, които заслужават да се държа с тях уважително и да им отговарям с нормален тон, както съм го правила и го правя тук.
Не съм културна, проста съм и предпочитам вместо лицемерно да се усмихна на някоя пача, да й кажа точно какво мисля за нея. Е, мога да си го спестя, разбира се, за да се направя на по-уман, ама като не съм..мъка, мъка... Mr. Green

Деси, този свършен факт е бил, обмислян доста дълго време, от другите страни в триъгълника.

# 1 033
Граци,никога не е едно и също.Не можеш да съдиш който и да е.Не можеш да сипеш обиди и да се присмиваш.Просто не е честно.Аз тука не видях нито една обидна дума към никоя съпруга,а повярвай ми-понякога има ситуации,в които и съпругата ги заслужава.Не бъди толкова крайна.

# 1 034
  • София
Разбира се, че такива случаи почти си стават ежедневие и никой не е застрахован.
Подобен на Ментова е случая с моя приятелка от самотните родители (само че от другата страна) - жененият я лъжеше, че ще се съберат и й правеше бебе и стягаше апартамент да живеят заедно, паралелно сладура правил дете и на жена си. Що - не е ясно. Само че той голям оплодител се оказа, та двете бебчета се родиха през няколко месеца. Остави я на улицата и се загнезди при жена си. Отказа да припознае детето. Тя започна дела за бащинство, на всяко насрочено дело за даване на кръв за ДНК идваше съпругата с обяснение защо точно той не може да дойде и да насрочат нова дата. Докато на приятелката ми й се стъжни живота и се отказа от делото, защото тя си влачеше детето всеки път.
Та това също е вариант да запазиш де що има имоти за своите деца - да попречиш на съпруга си да припознае детето.

Вагабонд, не знам защо толкова се гордееш с факта, че не си културна, откога това е положително качество?

Общи условия

Активация на акаунт