за детето от другата жена

• 37 667
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 1 125
Според мен био-то е бил убеждаван от мамата,че няма да има никви претенции към него,само и само да го роди,а той-глупака-се вързал.Нали мамата си има съпруг..............Сега био-то е принуден да и затваря устата с ПАЧКИ ooooh!,или ще бъде принуден.Но,както на мен ми се чини-красавицата и умна съпруга знае всичко,та пачките са мираж,и ще минем на др тактика-дело  ooooh!
Веднага, щом ме светнеш по въпроса каква пачка бих взела след едно дело за бащинство, хуквам към съда Joy

ЕЕЕ ама наистина не четеш-казвам-пачки за запушване на уста,и ако нема-на дело!
Е да де-само с пачки ще сиу седиш кротка,иначе ще лаеш-ма без пари!

# 1 126
Няма значение- Peaceне казвам,че ме нападаш.Разбирам,че съм заслепена.Но знаеш ли колко щастлива бях когато той дойде в родилния дом и записахме детето.За момент си помислих,че то ще има едно нормално семейство.Не вярвам да прави спънки по отношение на доброто насина си.Може би наистина съм много наивна.

# 1 127
  • София
А дали си спомнихте, че припознаването има две страни?
Освен задължения, давате на бащата и права?
Давате му възможност да ви разиграва като маймуна като законен родител с родителски права, ама без много задължения.
Моя приятелка влезе в страшен филм, заради бившия си мъж, който не стига, че и би шута без окото да му мигне за нея и детето, но на всичкото отгоре и направи живота черен, в момента, в който тя срещна друг мъж и пожела да създаде семейство с него, ама в чужбина. И настана една драма, направо да се чудиш откъде толкова злоба в този бивш.

Елиема, никога не знаеш какво ще стане утре.
По мое мнение, най-добре да пропуснеш момента с припознаването, засега.
Ако помага- ще помага със или без припознаване.
Ако се случи така, че след време се разочароваш или срещнеш друг човек, ще имаш свобода да постъпиш както ти прецениш, без да се налага да му искаш разрешението.
помислила ли си за това?

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 15:05 от Azzy

# 1 128
  • София
Едно дело за бащинство не може да реши никакви проблеми.1.Бащата може да прави проблеми по време на самото дело.2.Бъде ли доказано бащинството, от този момент може да вгорчи живота на майката.3.Издръжката едва ли ще си заслужава нервите.4.Ако изобщо има какво да се наследи, ще се погрижи да няма.С рогата напред ще си осигуря само неприятности.

А дали си спомнихте, че припознаването има две страни?
Освен задължения, давате на бащата и права?
Давате му възможност да ви разиграва като маймуна като законен родител с родителски права, ама без много задължения.
Моя приятелка влезе в страшен филм, заради бившия си мъж, който не стига, че и би шута без окото да му мигне за нея и детето, но на всичкото отгоре и направи живота черен, в момента, в който тя срещна друг мъж и пожела да създаде семейство с него, ама в чужбина. И настана една драма, направо да се чудиш откъде толкова злоба в този бивш.
Абсолютно  Peace

# 1 129
.Бъде ли доказано бащинството, от този момент може да вгорчи живота на майката.3.Издръжката едва ли ще си заслужава нервите.4.Ако изобщо има какво да се наследи, ще се погрижи да няма.
А това защо би го направил  newsm78. Ако детето (както е във вашият случай- твоя и на Деси) е желано от този мъж и e резултат от любовта ви...защо ще иска това дете да не получи нищо Confused

# 1 130
.Бъде ли доказано бащинството, от този момент може да вгорчи живота на майката.3.Издръжката едва ли ще си заслужава нервите.4.Ако изобщо има какво да се наследи, ще се погрижи да няма.
А това защо би го направил  newsm78. Ако детето (както е във вашият случай- твоя и на Деси) е желано от този мъж и e резултат от любовта ви...защо ще иска това дете да не получи нищо Confused

желано вчера, но нежелано утре?

# 1 131
Добре, можете ли честно в такъв случай да кажете какво точно искате от тези мъже?
Не им искате парите, едното дете името го има, на другото майката не го иска... какво искате от тези мъже?

# 1 132
Вижте-някъде по света тези въпроси може би наистина се уреждат законово и цивилизовано,но тук, в БГ,с нашия ориенталски манталитет,с нашето перманентно безпаричие,и това,дето ценностите придобиха европейски западен модел,но икономиката ни не-сега обсъждаме темата

Аз съм възпитана в ценности и такива предавам на децата си.Друг е момента,че и аз,като вас,израснах в 'онова'време,когато света беше по-различен,а децата ми-днес,когато всичко е толкова пошло,фалшиво и .....евтино,вече и еднополовите двойки се толерират, а ние искаме здраво,моногамно семейство.............

Мои връстнички,например,в Швеция,си живешт на тройки кат съвсем нормално семейство,при това и на обменни начала,(постоянно си разменят партньори)така че-израстнали сме в различно време и на различни континенти,едва ли не  Joy,и ,разбира се,аз не приемам подобна връзка(съвсем по темата Joy)

А,и най-важното-съвсем заедно всички си отглеждат децата  Joy
А имат и средствата да си ги гледат както с тройки,така и соло

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 15:11 от Graziella Toskansk'i

# 1 133

Има всякакви случаи. Ако бащата е говедо, може да започне да прави проблеми на майката. Но не всички са такива все пак.
Все пак в случая на Деси, след като детето вече е припознато, най-нормалното нещо е да му бъде определена издръжка.

# 1 134
Ами не е ли ясно-за припознаването съпругата може никога да не научи.А едно дело доста неприятности ще му причини.

Azzy , само защото си мисля, че е добре детето да има баща и да го има в акта за раждане.Знам, че е нож с 2 остриета......

# 1 135
Да, но Деси каза, че не му иска парите. Аз в такъв случай не знам наистина какво искат от тези мъже? Любов? Нали уж им я дават? Жените им да приемат чуждото дете? Защо ви е? Какво ви интересува жена му приема ли детето?

Мисля си, че поне пред себе си трябва да признаете, че в дъното на всичко се крие желанието ви те да оставят жените си и да заживеете заедно. Мисля си също, че това би било нормално желание на всяка една влюбена и заслепена жена. Но само за секунда се опитайте да погледнете на тези мъже с избистрен от емоциите поглед. Какво могат да ви дадат ако заживеете заедно? Мислите ли, че са ок. като хора, че бихте могли да им имате доверие?

# 1 136
Вижте-някъде по света тези въпроси може би наистина се уреждат законово и цивилизовано,но тук, в БГ,с нашия ориенталски манталитет
Мои връстнички,например,в Швеция,си живешт на тройки кат съвсем нормално семейство,при това и на обменни начала,(постоянно си разменят партньори)така че-израстнали сме в различно време и на различни континенти,едва ли не  Joy,и ,разбира се,аз не приемам подобна връзка(съвсем по темата Joy)

А,и най-важното-съвсем заедно всички си отглеждат децата  Joy
А имат и средствата да си ги гледат както с тройки,така и соло

в развития ориенталски свят това е от време оно ... за хареми чувала ли си  Joy Joy  изпростяхте  Peace

# 1 137
  • София
Добре, можете ли честно в такъв случай да кажете какво точно искате от тези мъже?
Не им искате парите, едното дете името го има, на другото майката не го иска... какво искате от тези мъже?

Е, как какво? Искат самите мъже! Искат да са техни, макар от едната чест да твърдят обратното! Всеки си иска своето късче щастие.

Не знам какво доверие може да се има на човек, който само прескача от кревата на жена си в кревата на любовницата.

# 1 138
Няма значение- Peaceне казвам,че ме нападаш.Разбирам,че съм заслепена.Но знаеш ли колко щастлива бях когато той дойде в родилния дом и записахме детето.За момент си помислих,че то ще има едно нормално семейство.Не вярвам да прави спънки по отношение на доброто насина си.Може би наистина съм много наивна.

Не си наивна,а направо си си проста!Големи кукувици сте с авторката на темата!Без капка самоуважение.Изтривалки,събиращи трохите.И даже съвсем съзнателно създали деца!Безмозъчни кухи лейки.И после такива като вас ходят да реват,че са самотни и нещастни майки.Овце!За съжаление има доста такива патици като вас,а даже и малоумници,които да им стават любовници.Жал ми е за вас.
А колкото до жена му,ако разбере,най-малкото което заслужавате е да избърше пода с парцали като вас и милото ви копелдаче.Жалко за детето,защото не е имало възможността да избере родителите си и ще живее с влюбчивата си майка,която може да пожелае утре още някой женен мъж.
Бъдете щастливи,ако можете!

# 1 139
Да, но Деси каза, че не му иска парите. ...

Те пък едни пари... Но по-добре с тях, отколкото без никаква издръжка.

Общи условия

Активация на акаунт