за детето от другата жена

• 38 110
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 555
Не знам Кали,аз винаги съм била романтичка.Щях да му оставя всичко,особено ако аз не съм дала кой знае какъв принос в постигането на материалното благополучие.Просто не бих могла да простя тази лъжа.

# 556
О, да, излиза, че той й е направил дори услуга - на нея и на абортираното дете! Ха сега, познай как ще реагира жена му като разбере за твоето дете, в светлината на новата информация за аборта!...

Според мен жена му отдавна знае за лудориите на тез двамцата и само чака да се издънят тотално, та да побегне надалеч.

М, не - няма да бяга никъде - просто се кефи на ситуацията - за 15г. вече е претръпнала - взима си нейното от живота, както и да го разбира, гледа си спокойствието и им се смее на тия двамата докъде ще я докарат - нищо чудно и да се е обзаложила с приятелки кога точно МилУто ще обещае най-тържествено, че - "Повече няма да правя така." и ще преустанови всякакви своеволия..., подвивайки опашка.
Ако ситуацията е реална, де, щото чак пък толква ограничени, да не казвам тъпи хора да има...едва ли.

Може и по-лошо - да ги пусне да се оженят, пък тя после да му стане любовница.    Joy

ПП. Не вярвам, че тази история е истинска.

# 557
  • тук-там
На кое точно да се кефи жена му-че той я кара да абортира,не и говори 1 месец,защото си е "позволила" да забременее,а в същото време прави съзнателно дете на любовницата си ,с която има връзка от 15 г?Наистина има много неща на които да се "кефи"...

Злато, още тогава жена му го е отсвирила и и е станало ясно, че е сбъркала в избора си - ако Емито е правилно информирана разбира се, щото...нали.....та ако това е истина, жената е решила за себе си какво иска, преодоляла е разочарованието на грешния си избор, извлича максимума за себе си и детето и,  и в момента гледа сеира на другата патка.
Естествено - предполагам, че истината е съвсем друга, разсъждавам така на база  неуравновесените постове на любовницата...

# 558
  • София
Абе, хора...тук говорим за някакъв смотльо, който има поне 15 години брак, в който се е преследвал с някаква женица, която пък има 18 години брак. И двамата са се размножили брачно. След дългото гонене, накрая се стигнали и се размножили отново. Извънбрачно. Това е приказка за любовта, а вие я опорочавате с някакви коментари за пари.
Следва отглеждане на дете от 40-годишна самотна майка и писане в съответния подфорум.

Без съмнение мъжът няма кинти. Убедена съм в това. Ако имаше, щеше да запложда 20-годишни. Mr. Green
Значи кинтите са в съпругата, от което следва, че развод няма да има, а тя не знае за отрочето. Ако разбере, предричам тежки дни за младата майка и таткото. Mr. Green

# 559
Абсолютно с права Шанталче.За какво да го оставя?Явно обича да се глези жената и просто си затваря очите за неговия двойствен живот в името на материална независимост.

Деси, това взе да става банално!  Stop
Жената има брак с него, Eliema каза, че когато са започнали връзката си преди 15г той не е имал пари, а сега е доста заможен.
Т.е. придобито по време на брака, при един развод тя дели и със сигурност няма да гладува, още повече бе споменато, че той е прехвърлил доста имоти на нейни роднини, така че той има какво да губи, а не тя!
Едва ли я държи страха, че ще се наложи да проси и гладува.
Наскоро прочетох също, че Eliema ги е засякла на разходка хванати за ръчичка, ами задай си въпроса колко семейства с брак над 15г се разхождат като влюбените за ръка??
Ами тези, които наистина се обичат, а дали за какво, по скоро въпреки всичко!
Чудите се защо е с нея, а тя с него (съпругата) ами обичат се хората и са заедно, защо трябва да има велика тайна причина?!!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3нови отговорa

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор

Егоисти, дайте и аз да публикувам де  Mr. Green

# 560
Абе пак ще попитам-защо му е да хуква да се развежда?От голяма любов към мен?Глупости.

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 02:10 от Eliema

# 561
След като толкова се обичат толкова много защо той поддържа друга връзка и защо се решава на дете(извънбрачно)?Ето това не разбирам....

# 562
  • тук-там
Не знам Кали,аз винаги съм била романтичка.Щях да му оставя всичко,особено ако аз не съм дала кой знае какъв принос в постигането на материалното благополучие.Просто не бих могла да простя тази лъжа.

Ето заради такива думи ви тъпчат - какво значи, че не си дала принос- зад всеки успял мъж стои.....и бла,бла- силните мъже успяват заради жените до тях. Започнали сме от нулата, всичко което имаме е благодарение и на двамата, нищо, че моята заплата е 10 пъти по-малка от неговата- ако не бях аз и в последствие децата нямаше да има стимул и 100лв да изкара- защото нямаше да са му сладки..- той ми го е казвал. Ето затова мъжете стоят при жените и децата си, защото много добре знаят на кого дължат всичко , което имат.То ако опираше само до краката....
За някои работи трябва и акъл, пък и природата да е помогнала...мааааалко поне.

# 563
  • София
Eliema каза, че когато са започнали връзката си преди 15г той не е имал пари, а сега е доста заможен.
Абсолютно не вярвам на това!!!
Залагам даже! Mr. Green
Ако наистина й е разказвал как е прехвърлял имоти на роднини на жена си, тоя си е болен мозък и тотален шушляк.
Бедняк е.
Бас!

# 564
Ето затова мъжете стоят при жените и децата си, защото много добре знаят на кого дължат всичко , което имат.То ако опираше само до краката....
До между краката  Laughing. А и аз не разбирам защо мистър Х, който толкова обича жена си и ходи с нея за ръка из селото, е искал да има дете от авторката Thinking

# 565
  • по пътя на светлината
Нали твърдиш ,че те обича.....?
При тези условия се надай да си даде името и да изгуби всичко,тъй като всичко е на името на роднините на жена му и те не биха приели тази новина с отворени обятия.
Аз нещо не свързвам нещата,уж сте заедно от 15 години, а той преписва през това време всичко на оная с ниската култура и родата...?

# 566
След като толкова се обичат толкова много защо той поддържа друга връзка и защо се решава на дете(извънбрачно)?Ето това не разбирам....

Щот му били слаби ангелите или щото е диво
животно подгонено от нагона да се размножава,  hahaha
знам ли защо  Thinking

# 567
  • тук-там

Ми хайде вземи питай твоя и ни светни после и нас...Ти не знаеш нас питаш ooooh!

# 568
  • София
Моля ви, спрете да говорите глупости!
Тоя го изкарахте някакъв магнат, който неизвестно как за 15 години, почвайки от нищото, е стигнал до степен да си "разхвърля" имотите по роднини на жена си, сякаш е някакъв титаничен мафиот с неясни доходи.
Аре тези филми да ги прожектираме в ранните часове на децата за добро утро, че са смешни, но за детската аудитория.

# 569
Според мен авторката нарочно е забременяла от господина, надявайки се на нещо. Съмнявам се, че той е искал да имат дете Laughing
Това просто като сценарий, изобщо не я приемам на сериозно тая тема вече. То освен за майтап, за друго не става, във вида който придоби Laughing

Общи условия

Активация на акаунт