за детето от другата жена

• 37 979
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Така е, щом искаш да бъркаш в гнездото на пчелите и да ядеш мед, трябва да си готов и да те ужилят!

Ама, много ги жалят тези мъже, бе! И после защо били безотговорни! Че то си е голяма далавера така да си мъж! И аз искам!

И какво, по този случай то не е баща на детето?

# 676
Не ги жаля мъжете,просто съм безкромпромисна с любовниците и производните им  Peace
Нали казахте,всеки гледа САМО за своето дете!   bouquet

както по-горе съм казвала-няма СИЛЕН мъж,почти всички имат на моменти слаби ангели.Но предлагащи се нещастни дами,жени,нещастни съпруги,склонни на двойнствен живот-има много повече от мъже

# 677
Това дали го е искал или не, вече няма никакво значение! Детето съществува! Щом е негово, ще си го издържа! Има толкова много мъже, които правят деца, пък после не ги искат. Ами, като не искат деца да си държат подробностите в гащите! Като децата вече са родени, да си поемат родителските ангажименти въпросните татковци!

Това ми хареса!

# 678
  • София
Аха, и в случая мъжът има две! Негови са! Любовницата не си го е направила това бебе сама, освен ако не му е събирала спермата от презерватива и да се осемени тайно. Любовницата, както виждаме, си носи последствията - родила е, гледа си детето. Остава другият родител да си влезе в ролята.

# 679
Била съм семейна,била съм и любовница.Дали моята гледна точка е ограничена?И как я преценяваш само по едни постинги?Седни и говори очи в очи с мен и тогава реши доколко съм ограничена!

вярвам, че правиш разлика между това да си ограничена и да имаш ограничена гледна точка, защото така ти изнася  Mr. Green

Направо ме отчайвате с част от разсъжденията си....детето се опитало да се самоубие... ooooh!и то защото баща му имал друго дете.Ми то по тази логика броят на самоубийствата би трябвало да скочи драстично.Едно дете може да бъде 100 пъти по-обичано и щастливо от родители,живеещи поотделно,отколкото в разбито семейство.Защото за мен семейство с една странична 15 годишна връзка,лъжи и постановки не е семейство,а просрто съжителство!

# 680
Грациела, наистина не четеш.

1. Ако не е искал дете от любовницата, е можело с нея да е много по-предпазлив.
2. Тя наистина не го е направила сама.
3. Дори наистина да не го е желаел - много е лесно да я зареже. Дори да има последствия за него, то и тя няма да получи "своето". "Наказанието" й ще е огромно.
4. Отново повтаряме, че тя не извива ръце за бащинството, а иска да е коректен спрямо детето и да държи на решенията си спрямо него. ТОЙ САМ е казал, че иска да е баща И официално на това дете, а ако излъже, това ще е игра с живота на детето и огромен гаф на БАЩАТА в него, достатъчен, за да не бъде достоен за авторката и най-вече за самото си дете.
5. Безкомпромисна си значи??? Каквото и да коментирам по това твое изказване, едва ли ще разбереш, така че няма смисъл ...  Tired
6. Как изобщо сравняваш детето му с кутре от улицата (не че "кутретата" са недостойни, но самата вложена символика и "чувственост" е твърде слабо да се каже, че дразнят)!!!  Shocked

ooooh!

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 13:59 от pudding

# 681
Грациела,мисля,че търсиш тук отговор на въпрос,който засяга лично теб.Попитай направо.Стига си увъртала.Явно мъжът ти те е поставил в същото положение и сега искаш да разбереш гледната точка на любовницата му.
Престани с тези слаби ангели.Ти за мъж ли си омъжена или за мекотело?Че не го пускай твоя сам на улицата,то такива като нас с лопатата да ги ринеш...
П.П.Да наречеш едно ДЕТЕ производно.....думи нямам

# 682
аз винаги съм била романтичка.Щях да му оставя всичко,особено ако аз не съм дала кой знае какъв принос в постигането на материалното благополучие.Просто не бих могла да простя тази лъжа.
Твоите превземки, Деси, са нетърпими и дразнещи! Ти би постъпила така на мястото на ЖЕНА МУ, нали? Stop
Елиема ми е много по-симпатична от теб, честно ти казвам-въпреки, че на пръв поглед, случаите са еднакви-ти си страшно подмолен човек и теб не те харесвам никак!
 Съчувствам на Елиема, но на теб, изобщо!
П.С.-Мога и в очите да ти го кажа,  ако държиш, че в момента съм близо Mr. Green

# 683
Ами заповядай!Не знаеш нищо за мен така,че наистина би ми било много интересно да се видим и да ми кажеш в очите колко съм подмолна Simple Smile

# 684
Принципно погледнато и малко извън темата, не оправдавам жени, които на сама глава решават да родят дете от женен мъж и после имат претенции. Не разбирам и нерешителността на някои мъже и предпочитанието им да сноват на два стана, така нито неговото семейство, нито любовницата с детето ще се чувстват щастливи. Все един ден двете деца ще се изправят едно срещу друго и след като вече са факт, трябва предварително да бъдат подготвени за това без да се наслагва омраза между тях, защото в крайна сметка те са последните виновни в цялата история. Аз лично не бих приела нито едната от ролите на двете жени, защото ако съм съпругата ще трябва да го деля с още някой, а ако съм другата ще трябва да чакам кога ще ми дойде реда и нито да съм свободна със свободните, нито обвързана със семейните. Когато човек е изправен срещу подобно стечение на обстоятелствата, трябва много добре да си направи сметката.

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 14:01 от Meri 4

# 685
Не знам Кали,аз винаги съм била романтичка.Щях да му оставя всичко,особено ако аз не съм дала кой знае какъв принос в постигането на материалното благополучие.Просто не бих могла да простя тази лъжа.

Сигурно си вярваш....голямо лицемерие от твоя страна! Няма нужда човек да те познава, ти си се развяла  из целия форум...

# 686
И доколко мислиш,че съм показала истинската си страна из целия форум?

# 687
аз винаги съм била романтичка.
Твоите превземки, Деси, са нетърпими и дразнещи! Ти би постъпила така на мястото на ЖЕНА МУ, нали? Stop
Елиема ми е много по-симпатична от теб, честно ти казвам-въпреки, че на пръв поглед, случаите са еднакви-ти си страшно подмолен човек и теб не те харесвам никак!
 Съчувствам на Елиема, но на теб, изобщо!
Лошото е при Деси, че е лъгана директно. Да разчиташ на такъв човек трябва наистина да си романтичка, но само с романтика не се живее и то вечно.
Елиема е твърде различен случай. На нея нищо не са обещавали.

# 688
Това дали го е искал или не, вече няма никакво значение! Детето съществува! Щом е негово, ще си го издържа! Има толкова много мъже, които правят деца, пък после не ги искат. Ами, като не искат деца да си държат подробностите в гащите! Като децата вече са родени, да си поемат родителските ангажименти въпросните татковци!

Това ми хареса!

И аз подкрепям с всички крайници (Wink)! Чудесно изказване!!!  newsm10 smile3501 Peace

# 689
Така е, щом искаш да бъркаш в гнездото на пчелите и да ядеш мед, трябва да си готов и да те ужилят!

Ама, много ги жалят тези мъже, бе! И после защо били безотговорни! Че то си е голяма далавера така да си мъж! И аз искам!

И какво, по този случай то не е баща на детето?

Не съм съгласна  Naughty
Че таткото е виновен, виновен е спор няма, но тя като жена трябва да е наясно, че като забременee главната отговорност пада върху нея!
Обещавал, не обещавал, искал или не, тя носи тежка отговорност на раменете си, а неговото е по желание, особено пък щом е семeeн.

Общи условия

Активация на акаунт