за детето от другата жена

• 37 742
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 900
Хърмаяни,знаеш ли,че от много време насам съм убедена,че при нашия татко бракът е точно такъв.Иначе не мога да разбера реакциите им.
Че защо ти е нужно да ги разбираш? Това си е техният брак, и съвместен живот, да си го живеят както искат. Прощавай, ако въпросът е глупав, но не съм запозната с твоята история. Единствено разбрах, че имаш дете от женен мъж.

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 08:51 от Хърмаяни

# 901
  • София
Човек е верен САМО когато обича.

Твоят любовник казвал ли ти е, че те обича? Защото, ако е, то за каква вярност става въпрос, като през всичките тези години е спял с жена си? Сигурно и на нея през тези 15 години й е казвал многократно, че я обича, пък е бил в твоето легло! Не е достатъчно човек да обича, за да не изневерява, защото винаги може да си измисли оправдание от типа "много я обичам, обаче бях пиян и изневерих".

# 902
Човек е верен ако иска да е такъв.

# 903
Твоят любовник казвал ли ти е, че те обича? Защото, ако е, то за каква вярност става въпрос, като през всичките тези години е спял с жена си?
Е, то за да спи с жена му не е нужно да я обича, нали знаете при мъжете че секса си е секс  Simple Smile

# 904
Деси, ти не разбра ли, че на форумските съпруги мъжете никога не са и няма да кръшнат?Камо ли да направят на някоя дете.
Глупости. Тук пишат и жени, които са прекратили по един брак заради изневяра. Освен мен, има  поне още една. И въпреки, че не одобрявам нито поведението ти през годините, нито разсъжденията ти в момента, се опитах да ти дам добронамерени съвети. Не видях да има полза. Ти просто си знаеш своето, и очакващ тук да кацне някоя, която ще заяви, че благородно ще приеме детето на съпруга си, пък защо не и паралелната му връзка.

+1
Ето ме включвам се в групата на прекратили брак,
заради изневяра и не съм само аз.

# 905

Заради изневяра или заради връзка на мъжът ти? Защото има разлика Wink

# 906
Твоят любовник казвал ли ти е, че те обича? Защото, ако е, то за каква вярност става въпрос, като през всичките тези години е спял с жена си?
Е, то за да спи с жена му не е нужно да я обича, нали знаете при мъжете че секса си е секс  Simple Smile

С жена му е само секс, а любовта я пази за либоФницата, правилно ли те разбрах? Thinking

# 907

Shocked Shocked ShockedЯ, колко лесно било....Значи, щом не обичаш, можеш да си правиш каквото искаш... това морал, семейни ценности, уважение към човека до теб...- тези неща явно са само за влюбените патки, другите могат да си правят каквото искат ooooh!
Като не обичаш, сядаш, провеждаш един разговор с човека до теб и се разделяте, а не да лъжеш и мажеш 15г. и да твориш простотии. То не е много сложно, иска се само да имаш кураж да постъпиш като стойностен човек, ама явно не е за всеки...

# 908

С жена му е само секс, а любовта я пази за либоФницата, правилно ли те разбрах? Thinking
Да, това исках да кажа Simple Smile. Не знам дали е валидно за конкретният случай обаче. Говорех по принцип.

# 909

Заради изневяра или заради връзка на мъжът ти? Защото има разлика Wink
Изневяра, засякох изневярата часове след като бе станало, после кажи, че не съм хрътка  Laughing
За мен няма разлика, връзка или не предал ме е, без доверие няма как, поне не и аз и хайде да си взема багажчето и по живо, по здраво Naughty

# 910

Твоят любовник казвал ли ти е, че те обича? Защото, ако е, то за каква вярност става въпрос, като през всичките тези години е спял с жена си? Сигурно и на нея през тези 15 години й е казвал многократно, че я обича, пък е бил в твоето легло! Не е достатъчно човек да обича, за да не изневерява, защото винаги може да си измисли оправдание от типа "много я обичам, обаче бях пиян и изневерих".
На мен не е ДЛЪЖЕН да ми бъде верен и съответно никога няма да имам притеснение, че спи с мен по задължение.

# 911
Дали? Според мен, в момента този мъж е на фаза "Как да успокоя Елиема, да не ми сътвори някоя глупост". Ако правилно описваш поведението му, разбира се.

# 912

Shocked Shocked ShockedЯ, колко лесно било....Значи, щом не обичаш, можеш да си правиш каквото искаш... това морал, семейни ценности, уважение към човека до теб...- тези неща явно са само за влюбените патки, другите могат да си правят каквото искат ooooh!
Като не обичаш, сядаш, провеждаш един разговор с човека до теб и се разделяте, а не да лъжеш и мажеш 15г. и да твориш простотии. То не е много сложно, иска се само да имаш кураж да постъпиш като стойностен човек, ама явно не е за всеки...

Е ти пък сега, нищо не си разбрала  Mr. Green
Трябва да сме толерантни, къв морал, какви ценностости, къв брак, к'ви 5лева, тези неща принадлежат на хората от средновековието   Naughty
Живeeм си дружно, щастливо и сладко и всеки си ляга, с който му е кеф и се размножава на воля.  Joy
Като племената в пещерите  Laughing

# 913
Дали? Според мен, в момента този мъж е на фаза "Как да успокоя Елиема, да не ми сътвори някоя глупост". Ако правилно описваш поведението му, разбира се.
И това не е изключено, не бях си го помислила  Confused. Само остана да питаме коя зодия е този мъж  Whistling

# 914
И това не е изключено, не бях си го помислила  Confused. Само остана да питаме коя зодия е този мъж  Whistling

Еeeeeeee, не вярвам, че се стърпя цели 60страници да попиташ  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт