за детето от другата жена

• 37 649
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас

Ами защото някой ден може да научи.Нямам идея как не е разбрала досега.И защото бащата иска да си вижда детето, иска да се грижи за него.Когато/ако някой ден съпругата научи , нейната реакция може да промени много неща.Например може да настоява той да игнорира детето.
Значи теб те притеснява всъщност мъжа и това той как ще постъпи... Thinking
Не се ли чувстваш сигурна в него?

# 16
Е,чак да мрази детето-не !
Вариантите са два:
1.Ако съпругата е финансово независима бие шута
на мъжа,предоставяйки ти го на теб.
В същото време той вече "прави" 3-то дете на
следващата си възлюбена !  Mr. Green
2.Ако е "зависима" съпругата си наляга парцалите.
/нейното мнение е маловажно-никой не се интересува от него/  ooooh!

# 17
Можеш да бъдеш сигурна, че тя знае за връзката, а нищо чудно и за детето. Не се тормози с хипотези за това как би се отнесла тя към съществуването на детето, няма смисъл.

# 18
  • София

Ти пък Simple Smile Ти би ли се чувствала сигурна в някой, който 15 години тъче на два стана  Laughing

# 19
Стига де...много зачестиха нещо тези извънбрачни деца! ooooh! Та и 15 годишна връзка даже. Shocked Shocked

# 20

Ами защото някой ден може да научи.Нямам идея как не е разбрала досега.И защото бащата иска да си вижда детето, иска да се грижи за него.Когато/ако някой ден съпругата научи , нейната реакция може да промени много неща.Например може да настоява той да игнорира детето.
Поведението на един мъж е мъжко, не защото някой му го диктува, а щото отвътре му идва.
Не искам да коментирам паралелните семейства, дето си е създал господинът, здрав да е, щом го устройва, а и теб... Живеем с всеки свой избор.

# 21
Аз лично ще се разведа.
Може би някакво инцидентно кръшване бих отминала ( едва ли ...), но да създадеш дете с друга жена на мен ми говори, че там има връзка, а това не мога да приема, аз съм много моногамна. Да не говорим, че съм ужасно гнуслива и самата мисъл, че е имал  редовен непротектиран секс с друга жена би ме отвратила и отблъснала трайно от него.

# 22
Съвсем накратко-връзката ни е от близо 15 години, по време на брака му.И сега имаме бебе.

Браво, 15г. и тя не знае ли, а теб това положение кефи ли те...питам само...чисто любопитство, не те виня Hug
какво значение има за теб дали ще мрази детето или не?

Да ме кефи?Този ми избор ми донесе много страдания.И голямо щастие с това детенце.За съжаление не можем да избираме кого да обичаме...Но тези въпроси ги обсъждаме в една друга тема....

# 23
  • Бургас

Ти пък Simple Smile Ти би ли се чувствала сигурна в някой, който 15 години тъче на два стана  Laughing
Виж сега, очаквах такива реакции Laughing Но, нещата не винаги са такива каквито изглеждат... Понякога са сиви, не само черни или бели... Peace

# 24
Ами виж, не се коси толкова, намираш щастие в детенцето си - по-хубаво от това няма.
Ти сама си знаеш как издържаш такава ситуация,  но е малко късно сега да мислиш какво би станало ако съпругата му научи.
И излишно - все пак имате дългогодишна връзка, ако те е било еня за съпругата му досега да си намерила сили да се разделиш с него.

# 25
А на вас двете с деси не ви ли писна да пускате подобни теми?!
Ти за 15г. не разбра ли, че този мъж явно няма смелост да е с теб?!Иначе какво ще го държи при жена му?!
И не те обвинявам, да се засегнеш сега?
И ти какво очакваш - жена му да е супер щастлива, че 15г. е била правена на глупачка от вас двамата ли? Че и с резултат.
А ти мразиш ли нейните деца, искаш ли нейния мъж за свой, какво точно те тормози?Преди детето не си ли се питала дали жена му ще има нещо против той да има връзка с друга?
И понеже си била омъжена, ти как би се чувствала мъжът ти да направи дете на друга и да им атакав авръзка?
Ти заради този мъж ли се разведе, щото явно и по време н абрака си си имала връзка с него. И очакваше ли след като ти се разведеш и твоя любовник да го направи?
Въпросите ми не са за заяждане, но отговорите им честно пред сама себе си ще ти дадат отговор на темата, която си пуснала. Щото си мисля, че още 40 страници напъни, няма да ви задоволят любопитството с Деса.

# 26
Ами така си е, коя от двете ни може да е сигурна с него?Кой знае как я е лъгал, как е замазвал положението, ако е стигало до ушите й, че са го видяли тук или там с мен?А в колко ли случаи след като съпругата разбере за другото дете на мъжа си бива излъгана, че връзката е приключена newsm78.

# 27
15 години с ангажиран мъж - дори не мога да си го представя. Аз и 1 година не мога да си представя, в интерес на истината. Напълно ми е чуждо и непонятно къде е удоволствието от всичко това.

# 28
15 години с ангажиран мъж - дори не мога да си го представя. Аз и 1 година не мога да си представя, в интерес на истината. Напълно ми е чуждо и непонятно къде е удоволствието от всичко това.

И аз, толкова ли няма други мъже по земята?
Широкоскроена съм, отворена, приемам и знам достатъчно за да оправдая всяко поведение, но това не го разбирам - връзка с женен мъж?
И най-красивия да е, за мен е путьо, лигльо, който не виждам с какво може да ме привлече и изобщо къде е наистина удоволствието от връзката? Той предпочита друга пред мен, твърде високо мнение имам за себе си, за да го позволя.

# 29
Стига де...много зачестиха нещо тези извънбрачни деца! ooooh! Та и 15 годишна връзка даже. Shocked Shocked
  Mr. Green

Връзката е жицата на телефона,а по-модерно GSM /високи честоти в етера(ефира)/ !
Нещо като баба Яга /метла-прахосмУкачка/.
Съпругата му на 99% знае и ТИ гледа сеира.
А на вас двете с деси не ви ли писна да пускате подобни теми?!
Ти за 15г. не разбра ли, че този мъж явно няма смелост да е с теб?!Иначе какво ще го държи при жена му?!
И не те обвинявам, да се засегнеш сега?
И ти какво очакваш - жена му да е супер щастлива, че 15г. е била правена на глупачка от вас двамата ли? Че и с резултат.
А ти мразиш ли нейните деца, искаш ли нейния мъж за свой, какво точно те тормози?Преди детето не си ли се питала дали жена му ще има нещо против той да има връзка с друга?
И понеже си била омъжена, ти как би се чувствала мъжът ти да направи дете на друга и да им атакав авръзка?
Ти заради този мъж ли се разведе, щото явно и по време н абрака си си имала връзка с него. И очакваше ли след като ти се разведеш и твоя любовник да го направи?
Въпросите ми не са за заяждане, но отговорите им честно пред сама себе си ще ти дадат отговор на темата, която си пуснала. Щото си мисля, че още 40 страници напъни, няма да ви задоволят любопитството с Деса.

Общи условия

Активация на акаунт