за детето от другата жена

• 37 603
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 45
Ами кажи на жена му и ще разбереш Simple Smile Хем, ще се почувстваш като победителка, след толкова години в сянка.
И какво ти даде този мъж - сама казваш - страдание - значи си мазохистка. Научно доказано е колко време трае едно влюбване и ако човек е достатъчно силен може да спре до там.
Но, най-сигурно е да кажеш на жена му и ще разбереш.

Нямам ни най-малкото желание за това.В противен случай отдааааавна да бях го направила. Naughty

Lady_of_the_roses , отговора е кратък-хлътнах до ушите, и до ден днешен го обичам адски много.Много години НЕ бяхме любовници.Избягвахме се, опитвахме да сме само приятели,и едва през втората половина на 15-те години станахме близки.Както казах-случват се такива неща и понякога чувствата се оказват по-силни от разума.

10 c's ,съвсем мъничка е-на 9 месеца.

Ами да ти е живо и здраво детенцето...не знам какво друго да ти кажа...не мисля, че някой ден ще бъдете истинско семейство, но дано греша...
Не съм изпитвала такива чувства, и аз имах връзка с женен, но само за 4м. и като разбрах за жена му го отсвирих, не, че не го обичам...но не ме устройва номер 2.

# 46
... Нямах това впредвид,а че се заблуждава за 15 годишната връзка.

/то дете може да се направи и за 1мин.  Mr. Green/

Защо мислиш, че се заблуждава? Никак не е задължително една извънбрачна връзка да е само секс набързо в колата или някоя хотелска стая, а след това тя да си седи сама и разплакана, да му пише смс-и, а той да й отказва разговорите по тел. Имам две познати с продължителни връзки с женени мъже - ми те са по-скоро като паралелно семейство, отколкото като този скучен образ на любовницата, която плаче сама на Коледа и семейните празници. Така че не бързайте да обобщавате от гледна точка на собствените емоции. Светът е много шарен.

Аз не обобщавам,а се изказвам от собствените си емоции !  Simple Smile
Мога да обобща,след като приложа статистически методи и анализи.

# 47
Ако знам за другата жена и за детето, няма да ми пука особено, когато той е с мен и с нашите деца - ще държа задължително да си поеме ангажиментите към това                     
Ако не знам - няма да му простя лъжата и ще го разкарам от живота си и от този на децата ми - ако не иска да се грижи за някое от децета си или го крие /т.е. срамува се от него/, не заслужава и другите си деца.

# 48
Ами кажи на жена му и ще разбереш Simple Smile Хем, ще се почувстваш като победителка, след толкова години в сянка.
И какво ти даде този мъж - сама казваш - страдание - значи си мазохистка. Научно доказано е колко време трае едно влюбване и ако човек е достатъчно силен може да спре до там.
Но, най-сигурно е да кажеш на жена му и ще разбереш.

Нямам ни най-малкото желание за това.В противен случай отдааааавна да бях го направила. Naughty

Lady_of_the_roses , отговора е кратък-хлътнах до ушите, и до ден днешен го обичам адски много.Много години НЕ бяхме любовници.Избягвахме се, опитвахме да сме само приятели,и едва през втората половина на 15-те години станахме близки.Както казах-случват се такива неща и понякога чувствата се оказват по-силни от разума.

10 c's ,съвсем мъничка е-на 9 месеца.

Е, явно той не е чак толкова хлътнал, щом не се е развел, заради теб, пък ти си...Това мъжете, винаги са ми били непонятни, ама и жените, някои от тях по-точно, поставящи се в състояние на дългогодишен паткоизъм/измислих нова дума hahaha/

# 49
Никой не знае как ще реагира съпругата му.Колкото хора,толкова и реакции.

# 50
Както и да е, според мен, въобще не се занимавай с жена му и нейните радини вълнения. Живей така както смяташ, че ще е най-добре за теб и детето, а ако някой ден жена му разбере, тогава ще действаш според обстоятелствата. И да го мислиш отсега,няма да го измислиш, освен ако не питаш нея, но за всеки случай бъди подготвена и за най-лошото де. Не очаквай да ти се обади да ти честити рожба, малко хора са толкова широкоскроени.

П.П. Чудила съм се много пъти над следното нещо - ако мъжът изневери или системно изневерява, на него му се прощава защото е мъж и е в природата му. Ако изневери жената, бива заклеймена като най-долното същество, което тръгнало да си развява оная работа, без да мисли за последствията. Ей тия двойни стандарти, много ме дразнят.

# 51
... П.П. Чудила съм се много пъти над следното нещо - ако мъжът изневери или системно изневерява, на него му се прощава защото е мъж и е в природата му. Ако изневери жената, бива заклеймена като най-долното същество, което тръгнало да си развява оная работа, без да мисли за последствията. Ей тия двойни стандарти, много ме дразнят.

Местни нрави, какво да се прави, източен манталитет. Момченцата са толерирани още от малки "той е момченце, трябва да му даваш каквото иска" - да си чула "тя е момиченце, дай й да не й стане нещо..."  Laughing и след това цял живот така.
Аз пък в такива теми най-много се впечатлявам от това как любовница и съпруга се хващат за косите, а любимият, леко насран, остава настрана да догледа коя ще бъде победителка.

# 52
Нееее, не съм се развела заради него.Нещата в моето семейство много отдавна не вървяха и бях наясно, че няма да сме заедно.Отлагах, изчаквах подходящия момент, и когато забременях, и не можех да си представя да махна това дете, се разведох.И понеже в брака си изтърпях много неща, изтощена съм, изморена съм, и на този етап съм щастлива сама,без мъж....Тоест с мъж, който ми дава любов, но не е нон-стоп до мен.Не мислете, че ние, любовниците задължително искаме брак!Опарила съм се, и поне засега не искам да убивам любовта си с брак Simple Smile.

# 53
Ами, след като сега си спокойна и се чувстваш добре, какво си се закахърила за жена му? Гледай си спокойствието и това е. Като сте заедно ще ти бъде хубаво, като го няма пак, щото ще си почиваш от него. Нямате битови проблеми, нямате кирливи ризи, ако ме разбираш, това е. Седи си спокойно и се наслаждавай на детето си.

# 54
Познавам ситуация, в която един мъж има по две деца от законна и от незаконна такава. След поредицата от тръшканици и сълзи сега всички се гледат заедно.А мъжът храни всички. Laughing
Това не е сериал, реална ситуация.

# 55
И аз познавам един,който направи дете на любовницата си,а съпругата му цели 5 години  не научи за това.На всичкото отгоре беше заврян зет и тъстовете му го се хвалеха от него наляво и надясно.От жена си имаше 2 дъщери,а от любовницата син-каква гордост Mr. GreenНакрая все пак жена му научи,вдигна скандал и с помоща на родителите си го изгониха от семейното гнездо.Натириха го при любовницата.Сега господинът се скита не мил не драг,май е по някакви квартири,защото се оказа,че и любовницата не искала да живеят заедно,тя го ползвала единствено за осеменител.Разведена жена,бездетна,наближаваща 40-то,просто решила да си запази детето...И така,въпросният дон Жуан от два стола остана на земята Laughing

# 56
  • E-CLM & CH-VD
...и когато забременях, и не можех да си представя да махна това дете, се разведох....

Т.е. развела си се след като си забременяла. Тогава детето се води на името на бившия ти мъж ли?  newsm78

# 57
...и когато забременях, и не можех да си представя да махна това дете, се разведох....

Т.е. развела си се след като си забременяла. Тогава детето се води на името на бившия ти мъж ли?  newsm78
Все още.Сега заведох делото за оспорване на бащинството и татко й ще я припознае.

# 58
Познавам ситуация, в която един мъж има по две деца от законна и от незаконна такава. След поредицата от тръшканици и сълзи сега всички се гледат заедно.А мъжът храни всички. Laughing
Това не е сериал, реална ситуация.

Знам/не само аз / и за обратната ситуаация  Laughing :
Тати ром се забавлява с две девойки в "Гранда",а двете му жени
с невръстни дечица "заработват" на "пяцата" !
/не смеят да се приберат "у дома" с под 200лв на смяна/

# 59
  • София
Хубаво де, ти го обичаш, ама нормално ли е да смяташ, че той те обича? В смисъл, един влюбен мъж не прави ли всичко възможно да е с жената, която обича? Този прави всичко възможно да продължи да е със съпругата си - къде я тук любовта? Какво ще направи съпругата му ти е последна грижа с тоя мъж, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт