за детето от другата жена

• 37 609
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 30
Е темата не е ли за чувствата на съпругата, в случая.
Може би има съпруги които биха разбрали и преглътнали, може би зависи и  от съпруга, все пак.
Ако човекът е мн. богат не бих ѝ го поднесла на тепсия, развеждайки се.

# 31
Стига де...много зачестиха нещо тези извънбрачни деца! ooooh! Та и 15 годишна връзка даже. Shocked Shocked
  Mr. Green

Връзката е жицата на телефона,а по-модерно GSM /високи честоти в етера(ефира)/ !
...

Е, няма как детето да е направено по телефона, колкото и да й се иска на съпругата му.

# 32
15 години с ангажиран мъж - дори не мога да си го представя. Аз и 1 година не мога да си представя, в интерес на истината. Напълно ми е чуждо и непонятно къде е удоволствието от всичко това.

И аз, толкова ли няма други мъже по земята?
Широкоскроена съм, отворена, приемам и знам достатъчно за да оправдая всяко поведение, но това не го разбирам - връзка с женен мъж?
И най-красивия да е, за мен е путьо.
И аз бях семейна.Случват се такива неща.
vagabond, достатъчно съм зряла, за да знам какво можа да получа от този мъж, и какво-не.Не, не мразя неговото дете,защото е НЕГОВО дете.Освен това много години се измъчвах за това, какво причинявам на съпругата му,докато в един момент проумях, че не аз-съпруга й й го причинява.И че вероятно ако не съм аз, ще е някоя друга.А как бих реагирала, ако ми се случи на мен съпруга ми да има дете от друга, съм отговорила още в началото.

# 33
Съвсем накратко-връзката ни е от близо 15 години, по време на брака му.И сега имаме бебе.

Браво, 15г. и тя не знае ли, а теб това положение кефи ли те...питам само...чисто любопитство, не те виня Hug
какво значение има за теб дали ще мрази детето или не?

Да ме кефи?Този ми избор ми донесе много страдания.И голямо щастие с това детенце.За съжаление не можем да избираме кого да обичаме...Но тези въпроси ги обсъждаме в една друга тема....

Не може ли...не съм съвсем съгласна...сега някой пак ще ми каже нямаш опит, не знаеш за изпепеляващата любов... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
И все пак да избереш да имаш връзка с женен мъж и то цели 15г е твой личен избор.
Много бих се радвала да разбера, защо си го направила.  newsm78

# 34
  • Варна
И най-важният въпрос е как ще реагира жена му?

Прости, не мога да не попитам - има ли твоят Прекрасен други деца?

Прочетох, че имал.

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 13:20 от Ментова

# 35
Стига де...много зачестиха нещо тези извънбрачни деца! ooooh! Та и 15 годишна връзка даже. Shocked Shocked
  Mr. Green

Връзката е жицата на телефона,а по-модерно GSM /високи честоти в етера(ефира)/ !
...

Е, няма как детето да е направено по телефона, колкото и да й се иска на съпругата му.

Нямах това впредвид,а че се заблуждава за 15 годишната връзка.

/то дете може да се направи и за 1мин.  Mr. Green/

# 36
Ами кажи на жена му и ще разбереш Simple Smile Хем, ще се почувстваш като победителка, след толкова години в сянка.
И какво ти даде този мъж - сама казваш - страдание - значи си мазохистка. Научно доказано е колко време трае едно влюбване и ако човек е достатъчно силен може да спре до там.
Но, най-сигурно е да кажеш на жена му и ще разбереш.

# 37
  Mr. Green

Съпругата му на 99% знае и ТИ гледа сеира.

Това не го разбрах?Какъв сеир?И двете сме засегнати в случая-всяка по своему.

# 38
  • Варна
Ти какво чувстваш към другото му дете? 15 години връзка?! Ти не си любовница, ти си цяла съпруга в сянка, значи можеш да си отговориш и сама. Ето, представи си, че научиш, че има по-ново бебе от по-прясна любовница. Как ще реагираш?

# 39
... Нямах това впредвид,а че се заблуждава за 15 годишната връзка.

/то дете може да се направи и за 1мин.  Mr. Green/

Защо мислиш, че се заблуждава? Никак не е задължително една извънбрачна връзка да е само секс набързо в колата или някоя хотелска стая, а след това тя да си седи сама и разплакана, да му пише смс-и, а той да й отказва разговорите по тел. Имам две познати с продължителни връзки с женени мъже - ми те са по-скоро като паралелно семейство, отколкото като този скучен образ на любовницата, която плаче сама на Коледа и семейните празници. Така че не бързайте да обобщавате от гледна точка на собствените емоции. Светът е много шарен.

# 40

Освен това много години се измъчвах за това, какво причинявам на съпругата му,докато в един момент проумях, че не аз-съпруга й й го причинява.И че вероятно ако не съм аз, ще е някоя друга.

Е, ти си съучастник, все пак, не си част от мебелировката;-)
А мантрата, че ако не си била ти, щеше да е друга може да успокои само определен тип хора.

На колко години е детето ви?

# 41
Ами кажи на жена му и ще разбереш Simple Smile Хем, ще се почувстваш като победителка, след толкова години в сянка.
И какво ти даде този мъж - сама казваш - страдание - значи си мазохистка. Научно доказано е колко време трае едно влюбване и ако човек е достатъчно силен може да спре до там.
Но, най-сигурно е да кажеш на жена му и ще разбереш.

Нямам ни най-малкото желание за това.В противен случай отдааааавна да бях го направила. Naughty

Lady_of_the_roses , отговора е кратък-хлътнах до ушите, и до ден днешен го обичам адски много.Много години НЕ бяхме любовници.Избягвахме се, опитвахме да сме само приятели,и едва през втората половина на 15-те години станахме близки.Както казах-случват се такива неща и понякога чувствата се оказват по-силни от разума.

10 c's ,съвсем мъничка е-на 9 месеца.

# 42
Да не е това бащата ?   newsm78
/трябва да му дадем право на отговор/

http://-spam082-/n/itso-100te-manekenki-serioznite-zheni-ne-me-h … -veche.20688.html

# 43
Да не е това бащата ?   newsm78
/трябва да му дадем право на отговор/

http://-spam082-/n/itso-100te-manekenki-serioznite-zheni-ne-me-h … -veche.20688.html

JoyНеееееее.
Срам, не срам, ще попитам-кой е този?Редактирам се-прочетох кой е Simple Smile.

# 44
Ще бъда, крайна. Ще постъпя като в песента: "Жена, ке умора, дечия, ке гледам!" ,
но изпято от името на съпругата...
Ако не му бия шута, разбира се, защото не ми се вярва, след подобен гнусен номер, още да искам да бъда с този мъж.

Общи условия

Активация на акаунт