за детето от другата жена

• 37 756
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 90
Забрави за"Да имам ли второ от чуждия мъж?"

# 91
Еее да, ама съм сложила и "т.н."  Mr. Green Аз просссссссто импровизирах  Mr. Green
Като пуснеш тема, ще съм първа там  Mr. Green

# 92
Нямаше как да успеем да направим бебе с презерватив, а го искахме Simple Smile.И в нашия случай съпругата е с доста по-ниска здравна култура от мен, сигурно защото съм лекар-микробиолог, та доста нерви потрошихме докато успеем да я оправим от баналните женски болежки, с които непрекъснато бях накачвана.Така че, моля да бъдем обективни- не е задължително съпругите да по- здрави или по-чистоплътни от любовницата.Но да, ако прескача от жена на жена, мъжът трябва да се пази заради съпругата и любовницата. Wink

# 93
Teмата ще е "С какво дразня vagabond?'

# 94
Да не би двете да сте официалната и неофициалната жена на един и същи мъж?

# 95

Ооо цяла тема, само мен! Супер!Но няма нужда, сама се сещай, нали си умно момиче..ъъ жена на 33 май беше или 3 не помня hahaha

Елиема, едва ли, но ако бяхме аз щях да й предоставя мъжа си на драго сърце, ако е толкова тъп да бъде с толкова умна жена.

А Деси, попитай се защо не се дразня от Елиема? Тя има същия проблем или поне е сходен случай.

Лека нощ на всички  Hug

# 96
И в нашия случай съпругата е с доста по-ниска здравна култура от мен, сигурно защото съм лекар-микробиолог, та доста нерви потрошихме докато успеем да я оправим от баналните женски болежки, с които непрекъснато бях накачвана.
Била си "накачвана" казваш, с женски болежки... от жена му Confused. Ти с нея ли правиш секс newsm78

# 97
Ами нали прави с мъжът й?Толкова ли е сложно?

# 98
Ти наистина ли не разбираш какво искам да я попитам  Tired. Айде помисли си пак, малко се иска да се досети човек  Wink

# 99
  • София
И как се справихте с това накачване с женските болежки? Мъжът й я праща на лекар или направо й носи предписаните  на теб лекарства?

# 100
  • тук-там
Боже, тия "бащи" не признаха ли вече извънбрачните си деца та да се рахатясат майките им....

Упс видях, че е на 9 месеца - още 3 месеца мъка и съмнения...

# 101
  • София
верно бе, авторката не казва дали любовникът е припознал бебето! Всъщност, това е най-важното за жена му, а не че нещо друго.

# 102
Шанталче,разбирам.Ама първоначално като прочетох въпроса това ми се стори.
Е,разпитите започнаха .Помислих,че теб Елиема ще те "пожалят" Wink

# 103
верно бе, авторката не казва дали любовникът е припознал бебето! Всъщност, това е най-важното за жена му, а не че нещо друго.
Всъщност каза, че действа презумпцията за бащинство на първия съпруг, и сега води дело за оспорване на произход. Впоследствие очаквала таткото да припознае детето.

# 104

Въпросът е жена му от къде ги хваща тези букетчета и дали тя ги хваща или и на нея й ги донася "самецът", защото не е гаранция, че и на двете не слага рога с разни цветарки.
Всъщност, аз съм сигурно един от най-спокойно приемащите странични връзки човек, но лъжата не я приемам. Щом лъже 1, 2 и т.н., може и 10-тина да лъже...

Общи условия

Активация на акаунт