за детето от другата жена

• 37 673
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 75
Първа,втора,любовница,майка-факта си е факт.Все сме сами-за едни това е хубаво,за други-лошо.Въпрос на възприятие!

# 76
Не е работата в това дали би нарекла неговото семейство щастливо, а в това, че той има семейство! Каквото и да го държи в семейството му, явно е достатъчно силно, щом е там!
а ти се успокоявай всякак, особено с това, че той не е щастлив там и най вече, че жена му не е. Това теб не те прави по-малко сама!
Нито тези думи, нито този факт ме нараняват, защото АЗ съм предпочела да се разведа, вместо да поддържам уж семейство заради това да не съм сама.Била съм сама и в брака и много жени са така!

Щастие , явно сте намерили вашия начин да се справите с проблема.Дано да сработва и за в бъдеще и въпросното дете да не се появи след пълнолетие с иск за бащинство.Споменавам това като вариант, защото игнорирането на проблема не винаги го решава, а го отлага във времето!
Да допълня-едно дете не може да е минало.То е и настояще , и бъдеще.И е негова кръв!

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 20:49 от Eliema

# 77
Моя съседка се омъжи след 7 години връзка с уж мъжа на живота си.По стечение на обстоятелствата (аборт) тя не можеше да има собствено дете.Осиновиха си след може би 15 год. брак. Само 3 месеца след като тя остана в къщи за да гледа детенце разбра,че мъжа и има от друга жена две деца,по голямото от които на 12 (!!!!) години.Жената се съсипа.Сякаш всичко в нея се срина. Разведе се,продаде си бизнеса и отиде да живее с детето в едно село.
От тогава са минали около 10 години.Баща и още не може да го преживее.Свекъра и свекърва и са знаели за другите деца и по  празници са им купували подаръци.Само тя,обзета с други задължения е била "сляпа".
Въпросния мъж живее сам.Издържа финансово и двете жени и вече 4-те деца (скоро любовницата му родила 3-то).Любовницата е щастлива но жена му не е.

Аз имах съмнения за подобно нещо след като една доброжелателка "случайно"ми предостави снимков материал.Как се почувствах ли?
Още помня как ми се подкосиха краката,разтреперих се,изби ме студена пот и не можех да си събера мислите.На мъжа ми не му се обадих веднага а на следващия ден.След няколко месеца се запознах и с майката на детето която се държа доста резервирано.Не мога да бъда 100% сигурна чие е детето но по документи баща се води човека който го гледа.
Какво направих ли? Дадох го на живот.След 18 часа телефона ми е изключен и не му е работа къде и с кого съм.Така няколко месеца докато него много го заболи.Смени си работата и от тогава вече 12 години сме винаги заедно,ползваме една банкова сметка Не говорим за онова време.Кой каквото знае си е за негова консумация.Предпочитам да не знам истината.Всичко е минало.
Ето-за това става дума...

# 78
Абе истината е една - байчовците си ги вирят дето им падне и с която им падне, жените после си дерат очите/косите. И се поболяват.

Аз много пъти съм казвала, че в следващия живот искам да съм мъж, защото слушкам, папкам и по чуждо не ходя.

Е, засега... Whistling

# 79
Жози,ми то не е право само на мъжа.Може и жената да си "похойква".Няма лошо-щом всички са доволни.. Wink

# 80
Деска, проблемът е, че мъжете и обществото и оправдава, и те самите си намират оправдания. С тестостерона, ловния дух и так далее.
Нали всеки ден обядвам с един такъв. Той МОЖЕЛ, но жена му НЕ ТРЯБВАЛО. И кво, викам , ако я хванеш?
Щял да я "натири при майка и". Tired

# 81
  • София
аз и в сегашния искам  Laughing

Е, да, ако жената си похойква и забременее, е много вероятно мъжът й да отгледа чуждото дете и никога да не разбере. Не само много мъже не искат да развалят семейството си заради чуждо дете, много жени също го правят.

# 82
Така е, Андариел, съгласна съм с тебе. Само дето умът ми не побира как можеш да спиш с друг човек и да не вземаш предпазни мерки.
Аз съм такъв параноик на тема зарази, че ако някога кръшна с чуждо, то сигурно два кондома бих му надянала на оная работа. А без - забравИ. Stop

# 83
Абе на хората хич не им пука за забременяванки,болести и тем подобни.За тях важното е да са "в играта"Ама май оспамихме темата. Twisted Evil

# 84
  • София
Ставаме две параноички. Ако се случи мъжът ми да ми изневери, няма да ми е толкова гадно от самия факт, колкото ще умра от ужас да не ми е лепнал нещо. На  мъж в състояние на "лов" вяра да  нямаш.

# 85
Андариел,то това си е до човека.И в състояние на "алкохолен дилириум"да е,който си е отговорен си остава такъв!

# 86
  • София
Абе, не знам, ако се стигне до положението, че да се окаже, че има и дете от друга, ще ме хване гнус. Все пак това дете няма да е станало с презерватив!

# 87
Наистина ли това ще ти е основния проблем тогава? ShockedУчудваш ме,без да се заяждам.Мен съвсем други мисли ще ме тормозят в този момент.

# 88
  • София
Това мисля на първо мислене, все пак ситуацията за мен е хипотетична! Но  като знам каква съм гнуслива, нищо чудно и това да ми мине през ума първо.

# 89
Деси, Десии  ooooh! Тъкмо се чудех кога ще се появиш да разсъждаваш над ексизстенциалните въпроси от типа:"Да имам или не дете от чужд мъж?", "Ако имам дете от чужд мъж, той дали ще остави жена си?", Е, вече имам дете от чужд мъж, но той не остави жена си.Защо?", "Как да го върна или задържа чуждия мъж?", "Защо той не иска да е постоянно с нашето дете, а си ходи при семейството?" И разни такива.
И мен би ме било гнус, но не от детето и не че не са правили секс с презерватив, а от тях самите като хора. Тинтири - минтири....
Айде ссссссссссссс здраве ссссссссссссс... Joy

Общи условия

Активация на акаунт