за детето от другата жена

• 37 921
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И аз вече се чудя как така все любовниците излизат виновни! Тези мъже нямат ли акъл в главите си, деца ли са, невменяеми ли са? В края на краищата, ако един мъж не мисли за семейството си, да очаквам любовницата ли да го прави? Тя си има нейните си мотиви и дето се вика, има право да си иска, а въпросът е дали има кой да й го даде.

# 241
Ако аз бях на твое място, Елиема, щях да приключа старото бащинство колкото е възможно по-бързо и да настоявам бащата да си припознае детето. Щом това дете е правено съвсем съзнателно, умишлено и е искано, то е редно в акта за раждане и в живота му да фигурират и двамата родители. А щом любовникът ти е искал да има дете и е знаел какво прави, значи трябва да поеме и правната, материална и всякаква отговорност за него и да го припознае. Иначе ще се окаже, че ти изпадаш в ситуацията на е дна влюбена патка, а бащата в тази на пълен страхливец. Той и сега не ми е много симпатичен, ако съдя по постъпките му. Гнусно е.
...

Напълно подкрепям. Чувствата на авторката може и да бъдат наранени, ако бащата изклинчи от припознаването, но това не значи, че майката не трябва да настоява. Такава гордост "не му ща парите и името, сама ще си гледам детето" много рядко е от полза за самото дете.

# 242
Те, бащите и съпрузите, предполагам, имат глави на раменете си и могат да ги ползват по предназначение, Graziella Toskansk'i .   Кой друг да се замисли за жена и деца, ако не мъжът!?  Не вярвам съвсем, че горките любовници ги насилват с оружие в ръце.

Естествено,че имат рамене с глави,ма то има и нахални мухи.Абе нема такова жовотно мъж,което да не му се слага някоя муха многократно,постоянно,целенасояено,и в момент на слабост да не се е е поддал на това толкова натрапчиво и обещаващо изкушение.нали почти всички в предишна тема бяха на мнение,че нема мъже-светци в БГ

Като се има предвид,че и авторката е била в брак,с дете,и съвсем ....намерено се е отнасяла към семейството на любовника си  #Crazy
Даже много са ми виновни тези любовнички,да знаете  Joy

Я експертите Немо и групичка да се произнесат  Joy,е верно,че не съвсем по темата,ма в отговор на поста

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 13:46 от Graziella Toskansk'i

# 243
  • по пътя на светлината
Човек свързан материално с жена си и с деца от брака си ,няма да се разведе,нито пък ще признае детето,не знам в какви химери се целите?
Толкова години не го е направил,няма и да се реши,а изчезването му за два месеца,поради каква причина е?
За каква любов говорите,любовта е субективно понятие и определено в тази възраст жените знаят защо и кого обичат.

# 244
Абе нема такова жовотно мъж,което да не му се слага някоя муха многократно,постоянно,целенасояено,и в момент на слабост да не се е е поддал на това толкова натрапчиво и обещаващо изкушение.
Ще се подаде, да, за една вечер или две. Но ако се подава на някоя жена 15 години...вече за друго говориме,нали Simple Smile

# 245
Но за слабостите мъжови, виновна не е любовницата или нахалницата, която го преследва....  Mr. Green Той ако желае, ще я турне далеч от себе си, но ако желае.
 Не е от полза за жените да мислят по описания от теб начин, Graziella Toskansk'i ... според мен.  Peace  И какво се получава!? Две жени ще си издерат очите в общия случай, а диването, на което не му стиска да вземе решение, ще ръкопляска отстрани. Ама че гнусотия и глупост неземна - да си съкращават живота с ядове заради един хитрец. Къде къде по-голям кеф е да му го върнат двенките, с общи сили...  Whistling

# 246
Жените у нас масово гледат на мъжете си като на някакви недорасли инфантили, които имат нужда по-скоро от майка, а не от жена и в никакъв случай не са способни да поемат отговорност дори за това, че са свалили гащи и са направили дете на комшийката.

# 247
От нас зависи.

# 248
  • по пътя на светлината
Каквото и да си говорим,на мъжа ангела е слаб,има ли жена около него започва да мисли с долната глава,колкото и да свестен,не познавам мъж,който многократно да е отказвал на хубава жена,пък и ако е и умна,просто го пишете удавник.

# 249
Но за слабостите мъжови, виновна не е любовницата или нахалницата, която го преследва....  Mr. Green Той ако желае, ще я турне далеч от себе си, но ако желае.
 Не е от полза за жените да мислят по описания от теб начин, Graziella Toskansk'i ... според мен.  Peace  И какво се получава!? Две жени ще си издерат очите в общия случай, а диването, на което не му стиска да вземе решение, ще ръкопляска отстрани. Ама че гнусотия и глупост неземна - да си съкращават живота с ядове заради един хитрец. Къде къде по-голям кеф е да му го върнат двенките, с общи сили...  Whistling

Това нещо не го разбрах  #Crazy
Това аз ли съм го казала
Или така си ми разбрала поста?
НЕ съм била аз,само да споделя,аз за мъж не скубя коси на друга  Joy,и на себе си не бих(вярвам)

Каквото и да си говорим,на мъжа ангела е слаб,има ли жена около него започва да мисли с долната глава,колкото и да свестен,не познавам мъж,който многократно да е отазвал на хубава жена,пък и ако е и умна,просто го пишете удавник.

е тва и аз казах

# 250
  • София
Това е от възпитанието. Традицията у нас е мъжете да бъдат предавани от свекървата на съпругата с цел да бъдат обгрижвани от втората. И е прието на мъжете да се гледа като на пораснали деца, които имат нужда от майка. И последните 20 години го показват - жените ходят на по две работи, готови са да работят като робини в някой гнусен шивашки цех, докато мъжете изпадат в депресия от безработица и не искат и пръста си да мръднат! Разбира се, не важи за всички мъже, но забелязвам такава тенденция.

# 251
Каквото и да си говорим,на мъжа ангела е слаб,има ли жена около него започва да мисли с долната глава,колкото и да свестен,не познавам мъж,който многократно да е отазвал на хубава жена,пък и ако е и умна,просто го пишете удавник.
Ими и такива, има и онакива, а написаното от теб ми звучи като оправдание. Аз такива не приемам. И не ми дреме особено, че има и жени, които са готови от десет дола вода да донесат, само и само да оневинят горкия си мъж, щото някаква го излъгала с чар и прочие глупости....  Peace 
За мен нещата стоят по друг начин - искал, свършил, трябва и да има мъжеството да застане зад деянието си, инак ми пада в очите.  Mr. Green

# 252

И какво - жените трябва да се примиряват и прощават, що ли? Мисля, че това с ангела е много удобно оправдание за някой да си развява коня. Ангели, дяволи, човек си има глава на раменете и трябва да носи отговорност за действията си, били те и в момент на слабост.

# 253
Това е от възпитанието. Традицията у нас е мъжете да бъдат предавани от свекървата на съпругата с цел да бъдат обгрижвани от втората. И е прието на мъжете да се гледа като на пораснали деца, които имат нужда от майка. И последните 20 години го показват - жените ходят на по две работи, готови са да работят като робини в някой гнусен шивашки цех, докато мъжете изпадат в депресия от безработица и не искат и пръста си да мръднат! Разбира се, не важи за всички мъже, но забелязвам такава тенденция.

Хайде сега,традиция.........
Традициите не са това,което бяха
А за това,искрено се надявам,сегащите кандидат-свекърви да са разбрали грешките на тези традиции ,и да са възпитали новото поколение в повече отговорности и задължения,а също така за смисъла-равнопоставеност!
какво ще кажете,а?

# 254
  • София
Хайде бе, и на мен ми е слаб ангелът, ама не съм тръгнала да изневерявам!  Simple Smile

Грациела, както виждаш, оправданието със слабите ангели е дълбоко вкоренено! То е част от традицията.

Общи условия

Активация на акаунт