за детето от другата жена

• 37 895
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 255
Eliema,
Точно подготвена се изказвам с конкретен пример:
Моя позната,обаче разведена с едно дете,забременява целенасочено от женен с 2деца.
Работеща висшистка/инженер/.Живееше на квартира след развода си.
Роди се детенце.Биологичния /р-л/ не го припозна/не са имали такава уговорка/.
/финансово и помагаше/
Бившият Й мъж и предложи да го припознае и да се съберат.Тя отказа.
Майчинството й свърши,но я уволниха/съкращения в "пощата"/.
Няколко месеца живя при мен/с голямото дете,а малкото при майка й в друг град/.
/има си финансиране от женения,но не е безпределно/
Пусна си документи за общинско жилище-едно голямо нищо!
За пари започна като сервитьорка/от средното си образование/,като поемаше
събота и неделя сервиране по сватби.
Намери си работа като сервитьорка/по-високо заплащане/ в София.
Там е с двете деца . Голямото дете/момиче/ активно помага за гледането на малкото/братче/
В момента майката е на 39г с дъщеря на 18г и син на 7г.
По специалността не може да си намери добре платена работа.Сервитьорка е - нищо лошо.

И двамата бащи финансират децата си,но не стигат!  Sad

# 256
  • по пътя на светлината
Изобщо не съм казала ,че трябва да им се прощава,исках да подчертая ,че има жени ,които целенасочено дърпат дявола за опашката.

# 257
Малко разводнихме темата,за съжаление.
Слабите ангели си ги има всеки,за едно или друго.някои имат слабост към жени,към авантюри,други към друг род "хобита" Joy
Нали споменах,че темата за мъжката изневяра вече сме я нищили......но да ме прощавате-ЕЛИЕМА хич не я оправдавам,и не съм убедена,че коментирания БНД е виновен за ситуацията.Така,както аз разбирам написаното от нея,както и поведението и тук,ми дават право да мисля така-По-скоро тя се е бутала,и е завлекла и него(е,без  оружие,най-вероятно),ма то има и др вид Оръжие,всички знаем какви са те  hahaha

# 258

Хайде сега,традиция.........
Традициите не са това,което бяха
А за това,искрено се надявам,сегащите кандидат-свекърви да са разбрали грешките на тези традиции ,и да са възпитали новото поколение в повече отговорности и задължения,а също така за смисъла-равнопоставеност!
какво ще кажете,а?

Магарето се простира според тоягата.  Mr. Green
Да, от нас зависи.  До време от майките, после от съпругите.  Mr. Green

Малко разводнихме темата,за съжаление.
Слабите ангели си ги има всеки,за едно или друго.някои имат слабост към жени,към авантюри,други към друг род "хобита" Joy
 ...По-скоро тя се е бутала,и е завлекла и него(е,без  оружие,най-вероятно),ма то има и др вид Оръжие,всички знаем какви са те  hahaha
Ето този начин на разсъждение ме сащисва. #Silly
Дайте му право на тоя мъж да бъде мъж де!

# 259
Абе какво е това БНД което използвате, срещам го вече няколко пъти  newsm78

# 260
  • София
Да, бе, тя се е бутала, пък той, горкият, един такъв благ, безпомощен, истинско зайче беззащитно!  #Crazy
Май става въпрос за Бащата На Детето.

# 261
  • по пътя на светлината
И.....какъв е извода,за тези хора в случая?

# 262
Предполагам, че това "тя му се е бутала, той не е виновен" действа успокояващо на съпругата, един вид просто обстоятелствата са били против него и той не е имал избор. Пожелателно мислене един вид. По-тежко ще бъде жената да си даде сметка, че милото търси секс навън.

# 263
Мъжете не са еднакви, те не са кофички кисело мляко, наредени на щанда в магазина и да ти е все едно коя ще вземеш, защото всички са еднакви. Понякога жената се влюбва точно в определен човек и не иска да го замени с друг, просто защото го обича и иска точно него. И ако се случи да е  женен... кофти е, наистина, но всеки търси щастието си и понякога го намира в лицето на някой, който за съжаление е обвързан  Confused. Не е лесно да се откажеш от собственото си щастие, само за да е добре някой друг, който в много случаи дори не познаваш...

еееее айде сега щастие .. измислете нещо ново .. сежо .. Wink

Тези мъже нямат ли акъл в главите си, деца ли са, невменяеми ли са? В края на краищата, ако един мъж не мисли за семейството си, да очаквам любовницата ли да го прави? Тя си има нейните си мотиви и дето се вика, има право да си иска, а въпросът е дали има кой да й го даде.

имаме акъл разбира се .. но с тези меки сърца ... като видим жена в нужда и ... се размекваме ... ъъъъ втвърдяваме по-точно Wink

Каквото и да си говорим,на мъжа ангела е слаб,има ли жена около него започва да мисли с долната глава,колкото и да свестен,не познавам мъж,който многократно да е отказвал на хубава жена,пък и ако е и умна,просто го пишете удавник.

виж сега .. умните и хубави жени са голяяяяма радкост .. и да откажеш секс на подобна жена е все едно да срещнеш папата и да не се снимаш с него Wink

Разбира се, не важи за всички мъже, но забелязвам такава тенденция.

точно така .. скоро вие ще сте силния пол .. дупе да ви е яко .. и не го казвам в смисъл че ще ви .. отзад Wink

А за това,искрено се надявам,сегащите кандидат-свекърви да са разбрали грешките на тези традиции ,и да са възпитали новото поколение в повече отговорности и задължения,а също така за смисъла-равнопоставеност!
какво ще кажете,а?

даа дааа даааа ... надеждата крепи човека ... виж за жената нищо не се казва  Whistling Whistling

# 264
  • София
Малко са ги бИли!

# 265
  • по пътя на светлината
Колкото повече чета толкова повече стигам до заключението,че идва времето на Новата Епоха.
Няма да има семейства,всеки ще ,,спи,, с който си пожелае,ще има деца от когото си избере и така....може пък да е по добре....
Няма да има раздели,злоба,завист,няма да има нещастни съпруги,деца,любовници,просто всички ще си живеем ,като едно голямо задружно племе.

# 266
 Joy Peace

и ще берем дружно-гъбки Joy
пък ще си се питаме от кой сорт са-за да си ги лекуваме(кат ще си ги менкаме активно Joy)

# 267
Eliema,
Точно подготвена се изказвам с конкретен пример:

Имах предвид, че си неподготвена по въпроса за делата.
А за другото-пак казвам-имам готовност да се оправям без бащата.Живея в собствено голямо жилище, сина ми завърши, няма желание да учи и вече почна работа.Дори се изнесе с един приятел да живее самостоятелно в свободната гарсониера на баща си.Тоест, вече нямам големи грижи по него.Помагам когато има нужда от нещо, но той иска да е самостоятелен.Така че двете с малката ще се справяме с една моя заплата. Hug

# 268
Извини ме,но няма и как да съм подготвена по делата ти /юридическите/. Praynig
Затова съм писала,да се изкажат адвокатите.
Аз изказвах мнения.
Хубаво е,че имаш план.......за всяка ситуация относно посоката на развитие на случая !  Peace
НО,
"Кажи на Господ плановете си ,за да ти се исмее в лицето"!

Пожелавам Ви здраве,което според мен е най ценното! Hug

ПП Ти си завършила медицина/микробиолог/ с бебе на "ръце"?
/ " сина ми завърши",т.е. в момента е над 18 г/

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 14:53 от Анонимен

# 269
Така че двете с малката ще се справяме с една моя заплата. Hug
А защо не искаш да ти помага финансово за детето, ми е много странно Thinking Поне това може да направи...

Общи условия

Активация на акаунт