за детето от другата жена

• 38 092
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 465
Прочетох всички страници на цялата история от начало до край.
Направих своите изводи за себе си-ще си опитам да получа отговор на някои въпроси.
Елиема-ти даваш ли си сметка че когато това дете поотрасне би се затворило в себе си,зареди това чи живее само с майка си-защото не съм никак убедена че биологичния му татко би направил подобна саможертва,равна най-малкото на несебеуважение,да се събере с теб.Прощавай за правия текст,в който ти го казвам-имам такива наблюдения,че няма такива балами...
Второ не смяташ ли че след време би те упрекнало за това че майка му преди време е имала неблагоразумието да не си стиска краката и дда вярва прекалено,в трудно реализируеми илюзии,че таткото ще зареже предишните си деца и ще съществува само момиченцето?
Трето мисля че в цялата история се крие материална облага или непрестанни претенции или недай боже изнудване за пари!чисто користни цели стоят зад всичко-това ми е заключението...
Ще отговоря само на прогнозата ти за детето-много често децата, отглеждани от един родител са по-самостоятелни, по-амбициозни и по-борбени.

За всичко останало-нищо не си разбрала, и преценката ти е грешна.

# 466
Детето да се затвори заради факта,че живее само с майка си-абсолютна глупост.Толкова деца не живеят с двамата си родители...не съм забелязала да са затворени,несигурни или наполовина хора.
Дали БНД е балама или не също не знам как можеш да го твърдиш.Аз познавам доста,които са предпочели да не живеят по този начин,а са рискували и са създали ново семейство.
Защо бащата да зареже децата от брака си?Стига вече с това мислене-когато един човек е отговорен той си остава такъв и след развода си-развежда се със съпругата,а не с децата си.
И как точно го изнудва според теб?

# 467

защото не съм никак убедена че биологичния му татко би направил подобна саможертва,равна най-малкото на несебеуважение,да се събере с теб....

саможертва, равна на несебеуважение....

Може ли напълно да се абстрахираме от моята история и да си представим едно хипотетично семейство.По света има какво ли не, защо да не съществуват и подобни семейства?Та-съпругът -съвсем нормален човек,работи и си гледа семейството.Съпругата-непрекъснято мрънкаща, крива, критикуваща, скандалжийка, гледа само сериали и очаква когато мъжът й се върне от работа, да сготви.Крещи на децата, пляска ги за щяло и нещяло.Защо да не добавим и-алкохоличка, ей така, за да бъде образа още по-отрицателен.Естествено, пред други хора е усмихната и кротка-никой не знае какво се случва в семейството.Ами един ден човека среща друга жена-дали ще е неомъжена, или семейна, или доста време любовница, има ли някакво значение?Дали ще е саможертва, равна на несебеуважение, ако този мъж вземе, че се събере с тази жена?
Преди да изреве някой , ще повторя- измислих си този кофти образ, за да покажа, че не бива съпругите, и съответно любовниците, да бъдат слагани под един знаменател.

# 468
 newsm17 Aaaaaaa не,в България такива съпруги НЯМА!!За форума-да не говорим!!! Wink

# 469
Аз не отглеждам сама детето си, но също мисля че Перуника греши, особено пък това, че детето щяло да упрекнае майка си, че "преди време е имала неблагоразумието да не си стиска краката" - вече ми дойде в повече Joy

# 470
Aма заблудени любовници по форумите бол.  Laughing

# 471
Шанталче Simple Smile,какъв е този паричен знак? Wink

# 472
миличка,толкова ми липсваше.... WinkНе любовницата е заблудена(тя знае всичко),заблудената е Съпругата!

# 473
  • тук-там
Е добре, де защо тогава вашите мъже не искат да се съберат с вас. Кой бяга от хубавото - този въпрос си задайте. Отговорът ще е мнооого болезнен ако ви сравняват с имоти, пари и т.н.
Ако е кадърен един мъж, ще успее да натрупа състоянието си отново, ако съпругата се окаже чак такова зло - това с парите и имотите е само прах в очите...за съжаление.

# 474
Шанталче Simple Smile,какъв е този паричен знак? Wink
Ми... да се знае че съм материалистка Embarassed Laughing

# 475
Цитат
Съпругата-непрекъснято мрънкаща, крива, критикуваща, скандалжийка, гледа само сериали и очаква когато мъжът й се върне от работа, да сготви.Крещи на децата, пляска ги за щяло и нещяло.Защо да не добавим и-алкохоличка, ей така, за да бъде образа още по-отрицателен.Естествено, пред други хора е усмихната и кротка-никой не знае какво се случва в семейството.
Каквато ще да е, това е нейното семейство, нейните финанси, нейният живот. Общи със съпруга и, който живее с нея. Тези неща не касаят любовницата. Ако ще всеки божи ден да харчи хиляди левове от семейния бюджет. Те са си нейни.

Цитат
Ами един ден човека среща друга жена-дали ще е неомъжена, или семейна, или доста време любовница, има ли някакво значение?Дали ще е саможертва, равна на несебеуважение, ако този мъж вземе, че се събере с тази жена?
Ако го направи, тази жена не е любовница. Тя просто е втора съпруга. И има право на същите глезотии вътре в дома си.

Ти нали не искаше да ставаш втора съпруга? Той нали не искаше да напуска жена си?
Защо сега тръгваш в тази посока, или претенциите ти вече са други?

А не сте прави момичета. Съпругата е супер, не работи, гледат я добре, харчи парите на мъжа си. И живее в блажено неведение /Дали?/
Любовницата е тая дето се терзае ще приемат ли детето и, или ще секне кранчето /няма предвид само финансово/.

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 19:09 от Хърмаяни

# 476
Винаги са ми харесвали откровените хора Шанталче:) Peace

# 477
А съпругата е тази,която се тормози дали няма да я изпратят в забвение...

# 478
Цитат
Съпругата-непрекъснято мрънкаща, крива, критикуваща, скандалжийка, гледа само сериали и очаква когато мъжът й се върне от работа, да сготви.Крещи на децата, пляска ги за щяло и нещяло.Защо да не добавим и-алкохоличка, ей така, за да бъде образа още по-отрицателен.Естествено, пред други хора е усмихната и кротка-никой не знае какво се случва в семейството.
Каквато ще да е, това е нейното семейство, нейните финанси, нейният живот. Общи със съпруга и, който живее с нея. Тези неща не касаят любовницата. Ако ще всеки божи ден да харчи хиляди левове от семейния бюджет. Те са си нейни.

Цитат
Ами един ден човека среща друга жена-дали ще е неомъжена, или семейна, или доста време любовница, има ли някакво значение?Дали ще е саможертва, равна на несебеуважение, ако този мъж вземе, че се събере с тази жена?
Ако го направи, тази жена не е любовница. Тя просто е втора съпруга. И има право на същите глезотии вътре в дома си.

Ти нали не искаше да ставаш втора съпруга? Той нали не искаше да напуска жена си?
Защо сега тръгваш в тази посока, или претенциите ти вече са други?

А не сте прави момичета. Съпругата е супер, не работи, гледат я добре, харчи парите на мъжа си. И живее в блажено неведение /Дали?/
Любовницата е тая дето се терзае ще приемат ли детето и, или ще секне кранчето /няма предмид само финансово/.

Абсолютна съм съгласна с последната част. Това, като отговор за Деси.
А ти, ако смяташ, че тя е заблудена 15 години, еми вярвай си.  Laughing
Очевадно е просто, че положението я устройва-не работи, има кой да я осигурява, секса не липсва и т.н.
Кой се отказва току-така, ако му изнася?
Въпроса е какво задържа този мъж при нея?  Thinking

# 479
А съпругата е тази,която се тормози дали няма да я изпратят в забвение...
Така, така. Тя 15 години сън не спи.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт