за детето от другата жена

• 37 903
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 690
Eй, я по-спокойно  Naughty. Тук някои хора вече очите ще си издерат - няма смисъл Stop Не може да се дават определения за хора, които не познаваш лично и от дълго време. Това е просто форум, понякога обаче някои неща се приемат прекалено лично (по някаква знайна само за обиждащата страна причина) и се стига до доста грубички постове. Ако някои хора толкова не могат да сдържат емоциите си - има ЛС. Давайте по темата Simple Smile

# 691
Принципно погледнато и малко извън темата, не оправдавам жени, които на сама глава решават да родят дете от женен мъж и после имат претенции. . Когато човек е изправен срещу подобно стечение на обстоятелствата, трябва много добре да си направи сметката.
Има и трети вариант.

# 692
И доколко мислиш,че съм показала истинската си страна из целия форум?

Ако съдя по цитираното от мен изказване, 50 на 50 са истините и лицемерните изказвания. Но да ти кажа не ме интересува много, просто това ти изказване ме провокира да се впиша.

Как пък малко не мислите с тези глави ви се чудя...съжалявам ви и двете с авторката на тази тема за филмите в които участвате!
Да си ви живи и здрави дечицата, те вина нямат за нищо. Само вие и мекотелите, които са им биологични бащи.

# 693
Така е, Дестъни! И не е така. Но ако приемем, че си 100% права, че неговото е по желание. Добре. Да, по желание е. Но когато Е изявил желание, нека поеме отговорността си. Не може днес да е баща, утре - не, през делник - да, по празник - не. Не може и на четна-нечетна дата.
Детето е отговорност, която, щом поемеш веднъж, е несправедливо да изоставиш, когато си решиш все едно, че нищо не е било!!!  Crossing Arms

П. С. И все пак поне аз лично не бих зачитала "мъж", който не се грижи за детето си по абсолютно никакъв начин (особено ако има тази възможност - и материална, и не, а на всичкото отгоре е и обещал да поеме ангажимент)!

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 14:21 от pudding

# 694
аз винаги съм била романтичка.
Твоите превземки, Деси, са нетърпими и дразнещи! Ти би постъпила така на мястото на ЖЕНА МУ, нали? Stop
Елиема ми е много по-симпатична от теб, честно ти казвам-въпреки, че на пръв поглед, случаите са еднакви-ти си страшно подмолен човек и теб не те харесвам никак!
 Съчувствам на Елиема, но на теб, изобщо!
Лошото е при Деси, че е лъгана директно. Да разчиташ на такъв човек трябва наистина да си романтичка, но само с романтика не се живее и то вечно.
Елиема е твърде различен случай. На нея нищо не са обещавали.

Точно така е-Деси е изцяло жертва на фалшивите обещания на бащата на нейното дете.Не разбирам как изобщо може да се държите така грубо с нея?

# 695
На кого му пука Ели?Това си е просто един форум.Аз може и да съм мъж например.Може нищо от написаното тук да не отговаря на истината.Не ми е обидно от прочетеното.Всеки има право на мнение.

# 696
Във форума, Деси, човек много пъти е най-истински! Иначе няма начин един да ти хареса, а друг -не, нали? Ти се опитваш да си манипулатор, но явно не ти се отдава щом ставаш противна на хората-мен лично по-щеше да ми хареса, да кажеш,че го искаш за себе си този мъж, отколкото тази глупост"Аз съм романтичка и щях да му оставя всичко! Щото не обичам лъжи! На,ако бях на мястото на жена му, щях да се разведа!"- пък тя ебаси тапира-не се развежда Sick Sick
Противно ми е замазването на нещата Sick

# 697
Така е, Дестини! И не е така. Но ако приемем, че си 100% права, че неговото е по желание. Добре. Да, по желание е. Но когато Е изявил желание, нека поеме отговорността си. Не може днес да е баща, утре - не, през делник - да, по празник - не. Не може и на четна-нечетна дата.
Детето е отговорност, която, щом поемеш веднъж, е несправедливо да изоставиш, когато си решиш все едно, че нищо не е било!!!  Crossing Arms

Дестъни, а не дестини!
Това дали е изявил желание да създадат дете знае само бащата, не аз и ти.  Stop

А колкото до приемането да е баща той няколко месеца е отказал да бъде, смятам, че му е оказан системен натиск от авторката да се стигне до първоначалния контакт с бебето.
При това като се е върнал е искал да си ляга с авторката, но не и да идва в дома и, за да не се налага да види детето си.
Може и грубо да беше сравнението за дете и кутре, но смисъла му е ясен и с чуждо дете да почнеш да се виждаш системно и към него ще се привържеш, а факта, че е твое със сигурност помага.

И да, смятам, че отговорността е нейна, а неговото по желание, нещата са ясни той е смeeн и има отговорност главно към другото си дете, която е поел (непълноценно според мен), как е от човешка гледна точка е друга бира!

Справедливо, несправедливо така е, живота е такъв, искаме или не хората сме различни, за теб е несправедливо за него пък справедливо. Wink

# 698
На кого му пука Ели?Това си е просто един форум.Аз може и да съм мъж например.Може нищо от написаното тук да не отговаря на истината.Не ми е обидно от прочетеното.Всеки има право на мнение.
Пука ми, защото биха могли да си представят какво е да нямаш никаква помощ за детето.Как където и да трябва да отидеш, си винаги с него-в дъжд, пек и сняг.Как не можеш да влезеш в банята да се изкъпиш, защото детенцето има колики и плаче.Как нямаш време да ядеш.Как държиш с едната ръка бебето когато го къпеш , а с другата си поливаш-сама...и т.н. и т.н.И ако аз съм била наясно какво ме чака, и съм била подготвена психически за това, ти не си била.Ти си вярвала на неговите думи!В какво по-точно те обвиняват?Не могат ли да проумеят, че не съпругата му, а ти си пострадалата в случая?Ти си тази, която всеки ден се справя с хиляди трудности.Сама.

Дестъни, защо смяташ, че е нормално мъжът да поема отговорност само към едното си дете?Защото е първо?Или защото е родено в брака?Ако от теб се иска да имаш различно отношение към 2 твои деца, родени при различни обстоятелства и от различни бащи, ще го направиш ли?Това вашето е абсолютен егоизъм и дори не се замисляте колко грозни са изказванията ви.

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 14:27 от Eliema

# 699
Бухал,не си ме разбрала.Аз винаги съм казвала,че искам този мъж,но не мога да го накарам насила да дойде при мен.Обичам го по някакъв начин.колкото и да ме е лъгал(нали си има мазохизъм за тази работа:)).Но ако ме поставят в такава ситуация-да разбера за дългогодишна връзка и за дете от друга жена наистина ще се разведа и ще си тръгна.Не съм казала,че съпругата му е тъпир.В нито едно мое изказване няма да намериш лоша дума за нея.И не защото лицемерно ще ти кажа,че е прекрасен човек,а само защото съм осъзнала,че не е тя виновната.

# 700
Поправих се! Wink  Peace

И все пак нека вметнем думите на Андариел, че който не е искал такива проблеми да си е държал подробностите или поне да е ползвал презервативи (някак не ми се вярва бебето да е станало с презерватив, макар и да има такава вероятност)!  Crossing Arms

Значи все жените виновни за забременяването и мъжете да поемат отговорност, ако искат, щом като "оная" не е имала благоразумието да абортира!!!  Crazy  Ами да не я е забременявал! Щом е сгафил, нека да се грижи за детето си!  Crossing Arms

Но спорът по тази тема май е излишен Wink , защото не е нужен на авторката. Тя знае, че бащата на бебето го иска и няма нужда да очерняме по този въпрос господина, след като "не знаем" истината.  Peace

П. С. Казвам, че е несправедливо спрямо детето, а за мен децата са най-важни. Вярно - не за всички е така! Wink  Peace

# 701

нещата са ясни той е смeeн и има отговорност главно към другото си дете, която е поел
Каква е пък тая глупост- има отговорност главно към другото си дете ooooh!. Защо, защото е родено в законен брак, а другото му е по-малко дете, защото е "незаконно" и отговорността към него трябва да e... второстепенна Shocked

# 702
Няма отговорност главно към другото си дете! Майките различни, статутът им различен - децата по равно негови!!!  ooooh!

Ако разбера, че мъжа ми има дете от друга, ще ми е гадно, ще ми се иска да не е така, ще ми е криво, че детето ми ще получи по-малко наследство, но ЩЕ ДЪРЖА бащата да си поеме отговорността! Който се е забавлявал, ще плаща!  Crossing Arms  Безплатен обяд няма!!!  Naughty

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 14:32 от pudding

# 703
  • София
Тая тема става все по-абсурдна!
Грациела, Пав, девойки, ако имате проблеми със съпрузите си и любовниците им, оправете се с тях, толкова жлъч и злоба изплюхте тука, че направо се хванах за главата  ooooh! Нито Ели ви е виновна за нещо, нито Деси.

# 704
Пука ми, защото биха могли да си представят какво е да нямаш никаква помощ за детето.Как където и да трябва да отидеш, си винаги с него-в дъжд, пек и сняг.Как не можеш да влезеш в банята да се изкъпиш, защото детенцето има колики и плаче.Как нямаш време да ядеш.Как държиш с едната ръка бебето когато го къпеш , а с другата си поливаш-сама...и т.н. и т.н.И ако аз съм била наясно какво ме чака, и съм била подготвена психически за това, ти не си била.Ти си вярвала на неговите думи!В какво по-точно те обвиняват?Не могат ли да проумеят, че не съпругата му, а ти си пострадалата в случая?Ти си тази, която всеки ден се справя с хиляди трудности.Сама.

Ами, каято не сте искали да бъдете лъгани, да сте си намери свободни мъже и да сте си правили деца с тях!Ебаси и наглостта е тва ваш'то вече!На жена му детето, не е ли плакало, не е ли имало колики, сигурно н анея й е било лесно, а? Да, той й е помагал, защото освен по любов и по закон се е подписал да го прави. На вас никой нищо не ви е обещавал, че да изисквате. Чета, чета и н емога да разбера какви искате да се изкарате, няма да станете добри самарянки, щото не сте, не очаквайте и от жените на тези мъже такова нещо!
Решили били, преценили били, незнам си кво!И кюво питате тука, като сте толкова отоворени!?Като сте много сербез?! 47 страници се дръгнете сс половината форум!
Колко хора, се опитаха да ви влязат в положение, да ви кажат мнение, ма вие, не та, не!Вие сте светици!Вие сте онеправданите, горките сами с децата си!Като сте си ги напрайли тея деца зорлем, ся си ги гледайте и не мрънкайте насам натам!Щото никой нормален мъж няма да направи дете на любовницата си, независимо колко я обича!Може да е споменал, може да сте говорили, може ВИЕ да сте си мислили, че правите ВАШЕТО  дете, но за тези мъже не е било така!Вие нямате никакво право да изисквате, каквото и да е от тях!Бащинство щели да искат!Ми да то на вас не ви е добре, ама и н аВуте тряа да му е зле!
Писна ми от такива теми и постоянното им въртене в едно и също русло!
Ако ще питате нещо по същество питатайте и като ви се даде отговор и мирясвайте!

Общи условия

Активация на акаунт