за детето от другата жена

• 37 671
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 1 065
Абе девойки,а дали съпругат на Елиема не я е изритал,след като е разбрал,че е и бременна от чуждо?
Тя до тогава го е търпяла,защото е имала парична изгода,и е била спокойна за детето си-няма нужда от др баща.Но след като останала на улицата-сега вече няма др доходи,освен да иска бащинство и пари от биологичния newsm78

# 1 066
Дали детето на Ментова не сепита същото: "Защо татко й вече не я иска?Защо тати н ея обича вече?'Тя дали не е сгрешила някъде, дали не е виновна?![/b]

Да, пита се. И мен ме пита: "С какво обидих татко?"
Та, върнете темата на темата й - децата!

Елиема, грозни неща каза, сама знаеш. Откакто свят светува любовницата е мразена и оплювана, така е било, така ще бъде, но си си го избрала, макар и от голяма любов. Но жена, която не е свекърва на потърпевшата, да се гаври с жена, която не може да забременее, да го прави форумско достояние в странияна тема - 'айде, стига бе - грозно е.
Къде видя гаврата?Казах й, че разбирам как се чувства и че БЪДЕЩЕТО е пред нея!Аз също мислех, че никога вече няма да стане!

# 1 067
Vagabond,За нашия татко ли питаш или за този на детето на Ема?

# 1 068
  • Варна
Къде видя гаврата?Казах й, че разбирам как се чувства и че БЪДЕЩЕТО е пред нея!Аз също мислех, че никога вече няма да стане!

Що не я окуражи на лични?
Щото нямаше да рзберем всички тук защо те "мрази"?

# 1 069
  • София
Грациела, да не намекваш, че Ели не трябва да го съди до дупка за бащинство и издръжка?

# 1 070
Грациела, да не намекваш, че Ели не трябва да го съди до дупка за бащинство и издръжка?

Намеквам за друг род действия-измама от висш пилотаж! Naughty

Бащата(био)е бил съгласен(ако овреме е бил известен) да се роди това дете при условие,че е в брак на майката със законния съпруг.И дамата е била съгласна,кат е мислила ,че льоьото съпруг няма да се усети.Но той се усетил,и я разкарал,а био се скрил после и така нататък,всички го знаем!

# 1 071
Абе девойки,а дали съпругат на Елиема не я е изритал,след като е разбрал,че е и бременна от чуждо?
Тя до тогава го е търпяла,защото е имала парична изгода,и е била спокойна за детето си-няма нужда от др баща.Но след като останала на улицата-сега вече няма др доходи,освен да иска бащинство и пари от биологичния newsm78
Joyна улицата не бих имала пари за мляко на малката, камо ли интернет.Забравих-бащата на детето ми, дето е избягал, ме издържа.Ама той не иска да е с мен, защо ли ще ми плаща дори нета? Laughing

# 1 072
Вагабонд, това, че нямаш детенце не е за подигравка и никой не се опитва да се гаври с този боелезнен за теб факт. Елиема също! Търси се болката ти!!!

Мисля, че сега я разбрах, разбирам причината да си злобна (преди не знаех каква е). И може би ти от своя страна вече разбираш, че ти се подава ръка!!!  Peace

Да, сега усещам, че наистина все още си малкото, уплашено и наранено момиченце, което се бунтува срещу несправедливостите в света!  Hug  Разбирам, че имаш причина, макар да не изпитвам болката ти (не съм била в такава ситуация).
Не си била лишена от нищо казваш, но може би не ти е било обяснено правилно, че в живота стават такива неща, че има "лоши" и "добри" хора, че има правилни и неправилни постъпки, че НЕ ТИ си виновна за действията на възрастните, че ИМА кой да те обича, че ИМА кой да те подкрепя и т. н.

А сега ти се опитай да погледнеш другата страна на медала - да, не е прието за правилно това, което е направила Елиема. Да - много хора ще я обвиняват без да се опитат да я разберат (както ние те обвинихме първоначално без да разбираме болката ти); да - от действията им (на нея и любовника й) ще има страдание за повече от един човек, НО ДА - ТОВА ДЕТЕ ВЕЧЕ СЪЩЕСТВУВА!!! И това дете е също така малко и безпомощно, то също би имало твоите страхове, то също може да бъде наранено и да се ядосва на целия свят! КАТО ТЕБ!!! ТОВА ДЕТЕ е ЧОВЕК и то ЗАСЛУЖАВА подкрепа, за да не се чувства самотно като теб в детските ти години. То НЕ Е ВИНОВНО!!!

И темата е точно за това. Не да обвиняваме Елиема - случилото се вече се е случило! А какви действия да предприемем, за да може малките, беззащитни създания да страдат колкото се може по-малко, а ако е възможно - дори да не страдат! Това зависи от възрастните! И отговорите на именно тези въпроси търси темата!!!  Peace

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 14:06 от pudding

# 1 073
pudding HugПросто думи нямам!!! Peace

# 1 074
Вече наистина прекалихте. Светиците тук. Не тези, които употребяват вулгарните думи, а другите, които без грам да помислят казват на някой, когото не познават, че го съжаляват и той си го бил заслужавал изоставянето. Пък даже и съвети на мъжа дават - да си я давал бил на любовника ooooh!
Оставете Vagabond на мира. Вие може би не си давате сметка, че страхът на едно дете от изоставяне е самият ад за него. И ужаса от това "какво съм сгрешил, та мама или татко не ме искат и не ме обичат".
Авторката отговоря на въпроси избирателно.
И, добре, разбрахме, че любовниците с деца трябва да бъдата канонизирани.  Crazy
В темата /в началото/ имаше наистина много искрени мнения и съвети. Самата авторка на моменти отговаряше високомерно и това провокира някои потребителки да забравят добрия тон.
И все пак най-важното нещо са децата. И не трябва те да стадат, заради някой мухльо, който има желание за непрекъснато възпроизводство. И тези жени - любовниците - трябва да направят най-доброто за децата си като изгонят тези мекотели от живота си. Лично мнение.

# 1 075

Що не я окуражи на лични?
Щото нямаше да рзберем всички тук защо те "мрази"?
Не знаеш защо?Прочети постовете й, както и на някои други, които ровеха , пускаха цитати от другата тема и наговориха какво ли не, включително, че съм била бита защото съм изневерила.Точно тя очевидно можеше да прояви МАЛКО разбиране към мен, след като се оказа, че има много общо в нашите истории.Отделно, че предвид другата част от живота й би трябвало дори да ни уважава, че не сме захвърлили децата си!
А , и още нещо-тя на лични ли нарече жените като мен к....ви?

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 14:04 от Eliema

# 1 076
мдаааа .. очаквайте новия български сериал 'забранена бременност'  Peace

# 1 077
Леле, тука съвсем са загрубели нещата Whistling

# 1 078
Според мен био-то е бил убеждаван от мамата,че няма да има никви претенции към него,само и само да го роди,а той-глупака-се вързал.Нали мамата си има съпруг..............Сега био-то е принуден да и затваря устата с ПАЧКИ ooooh!,или ще бъде принуден.Но,както на мен ми се чини-красавицата и умна съпруга знае всичко,та пачките са мираж,и ще минем на др тактика-дело  ooooh!

# 1 079
pudding HugПросто думи нямам!!! Peace

Благодаря!  Blush

Общи условия

Активация на акаунт