за детето от другата жена

• 37 642
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 1 095
Нали знаете, че всички проблеми идват от детството  Joy
Отчайвам се от такива като Елиема, че стават все повече, ама ко да прайш сЪдбЪ  ooooh! hahaha

# 1 096
Е,то това със самоубийството беше абсолютния връх.Кой какви въпроси ще задава и дали ще ги задава си е една теория на вероятностите.Ние само можем да предполагаме.А и нашите деца могат да получат толкова любов,колкото и тези,родени в брак.Не бързайте да го отричате.Родено в брак едно дете също има вероятност да остане с един родител по ред причини.

# 1 097
Стига де, Вагабонд! Разбрахме твоята позиция, разбери и ти чуждата! Започни всичко ОТ ДНЕС! Започни ПО-добрият живот с ПО-добрите емоции!!!  Peace

Аз лично харесвам Елиема!  Hug

# 1 098
Започвам  Whistling Mr. Green Joy hahaha

# 1 099
Нали знаете, че всички проблеми идват от детството  Joy
Отчайвам се от такива като Елиема, че стават все повече, ама ко да прайш сЪдбЪ  ooooh! hahaha
По принцип, мислех че нещо си слънчасала тея дни, но разбирам че имаш много по-основателна причина да се държиш така. Мислила ли си някога да поработиш с психолог (съвсем добронамерено и без ирония питам) Simple Smile

# 1 100
  • София
Ох, много дълга стана тая тема, няма изчитане. Та може и да питам нещо, дето е обсъдено от вчера следобед до момента.
 Излиза, че авторката не е живяла сама преди да забременее..=

Ох, ами, близко е до ума! Ти ще искаш ли второ дете от човек, който те бие и тормози? Аз не бих! Защо, защо... Така са станали нещата, както са станали! Човешките постъпки не са винаги особено логични отстрани или след преоценка след време! Тя сама достатъчно си е объркала живота достатъчно.

Колкото до това, че половината деца били родени извън брака, то не е задължително да са непременно деца на любовниците. Много двойки живеят без брак, дори много майки се водят по документи самотни майки, но всъщност живеят с бащите на децата си. Сигурно децата на любовниците са един съвсем малък процент.

# 1 101
Да, проблемите от детството не се решават с истерии по форумите. Ако усещаш, че имаш проблем - а това само по себе си е огромна крачка напред, - можеш да потърсиш помощ.

...
Колкото до това, че половината деца били родени извън брака, то не е задължително да са непременно деца на любовниците. Много двойки живеят без брак, дори много майки се водят по документи самотни майки, но всъщност живеят с бащите на децата си. Сигурно децата на любовниците са един съвсем малък процент.
Затова съм писала, че част от тях са по схемата на тази тема. Но в никакъв случай вече не са изключение, то дори само форумските теми го доказват.

# 1 102
Според мен био-то е бил убеждаван от мамата,че няма да има никви претенции към него,само и само да го роди,а той-глупака-се вързал.Нали мамата си има съпруг..............Сега био-то е принуден да и затваря устата с ПАЧКИ ooooh!,или ще бъде принуден.Но,както на мен ми се чини-красавицата и умна съпруга знае всичко,та пачките са мираж,и ще минем на др тактика-дело  ooooh!
Веднага, щом ме светнеш по въпроса каква пачка бих взела след едно дело за бащинство, хуквам към съда Joy

# 1 103
Добре,разбирам,че Vagabond е достатъчно изстрадала.Но не разбирам какво общо нейното страдание със случайте,в които една жена ражда от семеен мъж и си гледа детето?Къде е връзката?Тук нямаме изоставено дете.

# 1 104
Да, но ако БНД заживее с Елиема, децата от сегашната му съпруга ще са "изоставени" (всмисъл, че е по-вероятно вече да не живее с тях, дори и да бъде отговорен родител) вероятно и Вагабонд се притеснява за тях може би.

Не я нападайте излишно, подходете с разбиране и тя също ще е добронамерена.  Peace

# 1 105
  • София
Добре,разбирам,че Vagabond е достатъчно изстрадала.Но не разбирам какво общо нейното страдание със случайте,в които една жена ражда от семеен мъж и си гледа детето?Къде е връзката?Тук нямаме изоставено дете.
Детето само по себе си в момента е изоставено от единия родител - реално той не е вписан в акта за раждане и не е ясно, дали ще бъде вписан.
А в твоя случай, Деси, таткото не дава и пет пари за детето, което също е своего рода изоставяне.

Е, малко са различни случаите на Вагабонд, Деси и Ели, но лошото е, че във всички случаи евентуално ще страдат децата  Peace

# 1 106
Какво значи не дава и пет пари?Имаш в предвид финансово или изцяло?

# 1 107
Да, но ако БНД заживее с Елиема, децата от сегашната му съпруга ще са "изоставени" вероятно и Вагабонд се притеснява за тях може би.

Не я нападайте излишно, подходете с разбиране и тя също ще е добронамерена.  Peace

Тя и сега си е добронамерена! Думите й биха могли да са много полезни. Но никой няма да се сети да извлече ползата май.

# 1 108
До каква възраст на детето майката може да заведе дело за бащинство?

# 1 109
До 3 години от свое име.След третата година-от името на детето като законен негов представител.(ако не се лъжа)

Общи условия

Активация на акаунт