Ето ни вече в Родени с нашите ЮЛСКИ чавета засмени.

• 24 052
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
Ади,на моя Мартин също много му трепери брадичката и се стряска често.На нашето педи му казах,че му трепери брадичката,но тя нищо не каза.Виж за стряскането не се сетих да питам.Той за 20 дни качи 1050гр.Дали и при нас не е заради растежа?  Thinking Но пък не ми се ще да почна да му давам калции по мое усмотрение.
Какво ще ме посъветвате?  Thinking

# 181
Ох , колики, пъне се червенее горката.
Имам въпрос може ли да давам, Инфакол и Ентерокинд едновременно?
Хели, ЧЕСТИТИ ДВА МЕСЕЦА, леле мен ми се струва далечно това време. Иначе и аз кърмих 2 пъти пред блока, имаме беседка, що съседи ме видяха леле мале Simple Smile
Аз искам да дойда на срешата, но отскоро излизаме с количката и се адаптираме все още, не ми се рискува.

# 182
  • София по рождение
Ох , колики, пъне се червенее горката.
Имам въпрос може ли да давам, Инфакол и Ентерокинд едновременно?

Защо да не можеш да ги даваш едновременно? Аз давах на Коско едновременно Колийф и Лефакс, както и Био Гайа. Под едновременно имам предвид не на един прием, а редувайки ги.

# 183
Tочно да ги редувам, ама нали съм станала малко куку и пипе. Simple Smile

# 184
И аз давам едновременно БиоГайа и Еспумизан. Сутрин Биогайата а през деня ако стане напечено еспумизана. Доволна съм засега. Нямаме тежки кризи. Най много едно такова мрънкане. Ей тва шезлонга голяма робато. Днес заспива в него след всяко хранене.

# 185
Я да питам... има ли някоя от вас, която вече ползва слинг? Искам да си поръчам, но ме притеснява, че в слинга с халки( какъвто искам да взема) май бебчето е доста..смачкано... а нали казват, че гърба трябва да е изправен, как тогава ги носят бебетата в слингове от новородени?

# 186
  • гр.София
Здравейте майчета ,
при нас днес е ужас , реве та се къса това дете , до вчера не беше акала два дена днес свърши тая работа 6 пъти в чудо се видях , изкъпах я и докъто я облека и на хавлията свърши работата  Mr. Green какво беше това чудо незнам , сега съм и пуснала детски песнички потанцувахме 2-3 и заспа да видим до кога ще е   Crazy
И ние спим основно на шезлонга много е удобен  Grinning
 Аз слинг не ползвам не са ми удобни  Rolling Eyes
Аз не давам нищо за колики дали има нямам представа   Blush но не ми дава ядове , освен днес но не мисля , че са колики не се свива и почервенява .
Ние продължаваме да сучем по 5-6 мин . доста усилено и спираме и нищо не може да я накара да продължи , явно и стига , нощес се изцедих около 70гр. от едната гърда  и днес към един след рева и го дадох цокна 20-30 гр. и не иска повече и после го повърна  Sick абе ужас ,
още спим явно ни харесват песничките  Laughing
Хайде чао за сега пооплаках  ви се   Hug Hug Hug 

# 187
Ох и аз съм в чуденка с този слинг, подариха ми с халки, а и аз имам чуството,  че ще я смачкам вътре.

# 188
Ади браво на вас Simple Smile Ние чак септември сме на преглед...май рядко се теглим ама нищо - аз го поосещам, че расте Simple Smile А дрешките като гледам му станаха малки основно, защото памперсите 3ка са по-големи Simple Smile
Ей, бях забравила за тези шезлонзи. Ще вземем да купим един, че много обича в столчето от колата да спи, ама нали не можело повече от 3 часа там. А така му е кеф, да му се чуди човек.
Всички ли бебета са така поспаливи на път - то направо човек в кола да живее като е с бебе ...

# 189
  Ади,браво!  Hug Добре го храниш юначето!  Grinning

За слинга... Чакам бебето да порасне малко.С баткото го ползвахме чак към третия месец.

За кърменето навън... Вече съм се отпуснала тотално.Кърмя ,като се покривам с един шал.МАлко е топличко,де....Но на нашата преселена площадка друг вариант няма.
  Други майки ме предупредиха да не кърмя навън,защото съм щяла  да стана обект на клюки (от някои жени противнички на кърменето).  Crazy Ама пак кърмя, напук.  Mr. Green  Wink
  Аз пък съм противничка на пушенето по детски площадки,но кой ме слуша!  Crossing Arms

# 190
MammaMmia,на баткото коремчето му беше така надуто.Изглеждаше,като малко жабче.  Laughing Но постепенно се оправи.Попитай пед-ката ви за това.Нашата беше сигурна,че няма никакъв проблем.  Peace

# 191
И на Калоян корема му е като балон и даже се бях притеснила, че се е килнал на една страна ама май не е. Само го следя за неизправности, а то нищо му няма на детенце. Вече реших да се поотпусна и да му се радвам повече, отколкото да спичам.

# 192
Вече реших да се поотпусна и да му се радвам повече, отколкото да спичам.
     newsm44 newsm44 newsm44
     Точно така! Време е,Стоунче!  Hug

# 193
И аз да се отчета, че днес бяхме на ДК - пораснали сме +4см, и сме+ 1250кг като бебчо е само на кърма. Много съм доволна за мерките и теглилките  Grinning
 Педи ми каза да почна да му правя масаж - ръцете, краката, коремчето и да го обръщам по корем, но докато ми показваше масажа Божидар се скъса да реве и аз го укротявах през цялото време и от масажа нищо не запомних  Crazy само че на коремчето се прави по посока на часовниковата стрелка. Мисля че в нета имаше показно в някакви клипчета точно как се прави масажа
За ортопеда - другата седмица ще ни даде направление за Горна баня, за д-р Алексиев
Забравих и да попитам кога пак трябва да отидем, разбрах само че другия месец ще ни бият 2 ваксини, леле майко не ми се мисли, той сега за една ваксина орева поликлиниката милия  ooooh!
Пропуснах да кажа, че тази педи ми направи много добро впечатление - тя е изцяло за кърменето, каза трябва да издържиш възможно най-дълго с кърменето, това е най-доброто за бебето....а пък е и безплатно  Grinning

# 194
Бебка има хрема и плаче много  Sad а даването на капки е китайско мъчение за нея  Cry добре поне, че няма Т  Praynig моля, ако някоя от вас има опит да сподели  Praynig Sad стеримарът не ни помогна особено  Sad

Общи условия

Активация на акаунт