Ето ни вече в Родени с нашите ЮЛСКИ чавета засмени.

• 24 052
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
А,същата история-5 мин ядем,1 час се гънем Crazy

# 376
Ооо, срещичка се заформя! Ще се постарая да дойда! Имам чудесни познанства от Отчетната тема на Никола - с майките сме близки, децата си играят добре, ходим си на рождените дни и пр. Супер компания става и бих искала и на Борис да осигуря среда от негови връстници  Hug

Светлана - няма проблем да се дава антидот на ваксините на бебе, но си потърси добър хомеопат. Пробвай в медицински център Хирон (в Гугъл ще излезе).
Ади, не съм правила целенасочени опити да го уча на залъгалка. Ако я приеме, приеме, ако не - не настоявам. Както казва Тея - често доста бута и плюе биберона, та в такива случау го вземам пак на гърда, подрусвам на ръце или слагам в слинга за малко.

А за лапането и пускането на зърното - или са колики, или струята му идва прекалено силна/слаба... newsm78 Нещо не му е сгодно, с други думи...

# 377

Засега за срещата сме КАТЧЕ И АЗ.
Ще се радвам да сберем едно добро майчино звено  Peace Hug

# 378
здравейте мами,успях и аз да се докопам до комп.искам да ви се похваля ,че открих решение за запека..казва се ФРИЗО вом,вчера го дадох само два пъти и тази сутрин беше #Crazy направо му олекна на детето изчисти му се коремчето..беше оакана до ушите Joy а за цикъла на мен още не ми е дошъл Thinking не кърмя вече около 20тина дни ама няма,ще почакам още малко да видим,ако не на преглед.За мамите със запек бих препоръчала сироп ЛАКТУЛОЗА -много добре ми подейства на мен, но за кърмачки не го препоръчвам че изостря коликите на бебе.качих  малко снимки на Доника вече пораснала  http://july2010.snimka.bg/baby/bebetat-ni.510451   много са ни сладки бебоците до сега гледах снимките Hugлек ден на всички...

# 379
  • София по рождение
Zdraveite mami, ne mi se vklu4va kredora i me izvinete, 4e pi6a na latinica, no imam spe6en vapros.

Stava vapros za vaksinite i davaneto na homeopati4ni sredstva predi i sled postavyaneto im. Razbrah, 4e e dobre da se dava tuya, no moje li da se dava na ednomese4no beb4e? Shte tryabva da se hodi i pri homeopati4en lekar, nyakoi moje li da spodeli za dobar takav v Sofiya?
A priema na tuya za ednomese4no beb4e kolko kapsulki e, ako izob6to moje da se dava?

Hubav vi den:)

Добър хомеопат в София - изпращам ти линк. Благодарение на Катчето си поотворих очите, че бях много назад в това отношение. В този център си записах час за д-р Стоименова.
http://www.chiron-med.com/
Часовете се записват доста напред, моя е за 20 септември. Дотогава не съм слагала ваксините Пентаксим и 10-валентната. Първо да му изпишат нещо неутрализиращо вредното им влияние хомеопатите, а и нашата детска лекарка е ОК по отношение на това да даваме по-полека с ваксините. Втория месец пропуснахме да му слагаме. На първия се дава само Хепатитната, която не е страшна и не дава странични ефекти, бебетата не реагират на нея. Нито температура вдига, нито е кисел. Важно е обаче, да се даде втория прием ПОНЕ месец и няколко дни след първия прием. Тоест ако са ви я били в родилното на 20.07 /примерно/, втория прием трябва да е ПОНЕ 23.08.

# 380
  • София по рождение
Тея, ще се опитам и аз да дойда. Като не сколасах бременна....
Имам ти телефона, ако закъснея и не сте там, ще звънна.
Ха дано успея!

# 381
Здравейте!
Ади и ние си имаме от вашата екстра с опъването и гъненето само че при нас е нощем и от това се разсънва и после се приспиваме по един час.Искрено завиждам на мамите на които бебчетата правят по големи паузи през нощта ние по голяма от 3 часа нямаме.

Цикълът ми със първото дете дойде чак като спрях да го кърмя = пет месеца и половина.

# 382
  • Sofia
Heli i Evridika, blagodarya Simple Smile
Mnogo polezna informaciya, hubavoto e, 4e bez da iskame se polu4i taka, 4e 6te i slojat hepatitnata sled pove4e ot mesec. SHte prou4a i az tozi centar, Heli, na teb prepora4aha li ti ya tazi lekarka?

Otnosno pregleda ot ortoped, moje li nyakoi da mi dade koordinati na dobar takav i tryabva li da si zapazya 4as predvaritelno, 4e vremeto si minava i tryabva da napravim i tozi pregled.

Lek den mami...

# 383
  • в Кошера
Здравейте и от нас най-после  Mr. Green

Ади, и ние имаме 2-те екстри, които описваш - повръщане на пресечено млекце и гърченето докато суче  Hug
За първото не знам точно на какво се дължи, но второто го отдавам на коликите  Mr. Green (каквото и да им е на бебоците, щом има дискомфорт = колики, че е по-лесно за обяснение  Joy Joy)

Тейка, ще се постарая да дойдем на срещата  Hug Hug Hug Че са ми залипсвали форумските разговори F2F  Hug
Вчера почти цял ден в Борисовата изкарахме, прекрасно е....толкова много бебоци и бременни видях, че ми се напълни душата  Heart Eyes Heart Eyes

БиоГая давам по 5 капки наведнъж, вечер преди последното "дневно" хранене, към 21.00-22.00 часа, въобразявайки си, че през нощта няма да я понаболява коремчето  Peace

Залъгалка мойто чаве не иска, освен в случайте на зверски глад, когато нямам възможност да я нахраня на секундата  Wink

Лохии си имам все още, но само като леко зацапване, почти 50 дни вече  Rolling Eyes Ха дано свършват, че ми писна  #2gunfire после пък и цикъла.....абе, егати късмета - в най-големите жеги с превръзки 2 месеца  #2gunfire Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 384
Здравейте, мацки Simple Smile

Ние се върнахме от Велико Търново снощи, малката понесе пътя много добре. Спирахме веднъж за хранене, през останалото време спеше като пън. Тази сутрин имаше малко драми в 4 сутринта, но силно се надявам да е от смяната на климата и да се адаптира бързо Simple Smile

Аз на среща няма да идвам. За да стигна в работен ден до Борисова в 10, трябва да тръгна от тук в 8... Така, че на среща ще се вясна някой друг път Simple Smile

# 385
Здравейте, мацки Simple Smile

Ние се върнахме от Велико Търново снощи, малката понесе пътя много добре. Спирахме веднъж за хранене, през останалото време спеше като пън. Тази сутрин имаше малко драми в 4 сутринта, но силно се надявам да е от смяната на климата и да се адаптира бързо Simple Smile

Аз на среща няма да идвам. За да стигна в работен ден до Борисова в 10, трябва да тръгна от тук в 8... Така, че на среща ще се вясна някой друг път Simple Smile

Ха, добре сте си дошли Simple Smile

Ами ти ела с Наталито към 11,00 часа. Hug

Част от хората са свободни сутрин, други по-късно.
Ако Денис е ок и не вали и не е студено мога да откарам 4-5 часа там.
 Peace

# 386
  • София по рождение
Heli i Evridika, blagodarya Simple Smile
Mnogo polezna informaciya, hubavoto e, 4e bez da iskame se polu4i taka, 4e 6te i slojat hepatitnata sled pove4e ot mesec. SHte prou4a i az tozi centar, Heli, na teb prepora4aha li ti ya tazi lekarka?

Otnosno pregleda ot ortoped, moje li nyakoi da mi dade koordinati na dobar takav i tryabva li da si zapazya 4as predvaritelno, 4e vremeto si minava i tryabva da napravim i tozi pregled.

Д-р Стоименова ми е препоръчана, да! Доста майки си водят децата именно при нея. На мен ще ми е за първи път, после ще споделя впечатления.

Относно ортопед, знам, че до края на 4 месец се ходи. Аз още не съм го завела, тия дни се ида. Двоумих се дали да е при д-р Алексиев в частния му кабинет на бул. България и струва 40 лв с ехографията и е до нас, но май ще ида с направление в Горна баня в център Ортомед. Там е без часове, всеки ден от 8,30 до към 13 ч преглеждат бебенца. Ехографията се заплаща - 18 лв. Просто незная дали няма да стане късно, ако идем при Алексиев, щото той е адски натоварен и не зная за кога записва.

Тея, кажи как ви мина прегледа при вашия ортопед, че тая поликлиника е съвсем до нас.

# 387
Мойта хубавица чак сега заспа, а е будна от 7.30. През ноща се буди на 1 час, като от 4 до 5 сутринта се приспивахме, абе идилия. Вече се уморих, а до довечера дано е по-спокойна.
Искам да дойда на срещата, но не се решавам да пътувам с метрото все още, а и тя е неспокойна в количката.
Иначе и тя ми се гъне на гърдата някой път.

# 388
МилаИв, пробвай свещички Проктогливенол.
Аз ги ползвам от 3 дни и определено има разлика.
Не знам като ги спра дали проблемът няма да се появи отново.
Струват 8,70 лв - 10 бр.
Първо пробвах Хемогел, но не ми помогна, защото и при мен проблемът е вътрешен  Mr. Green

Някоя мацка тук ми препоръча тез свещички - благодарско  Hug

# 389
няма спане придрема и пак рев, лошото е че нещо ми е зле на стомаха и съм отпаднала, дано не е вирус.

Общи условия

Активация на акаунт