Ето ни вече в Родени с нашите ЮЛСКИ чавета засмени.

• 23 776
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
stone2009, Danito_d ,Селма вижте какво намерих в архива на сайта
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=7509.0

# 646
  • При моите мъже...
Кирова, таман щах да споделям същия "проблем". Моя мъник държи главата си и спи само на дясно... На мен ми се струва, че му е станала плоска главата, но утре като ходим на консултация ще говоря с педиатърката...

# 647
На мен слинг обаче май ще ми трябва, че като ходя на зъболекар например няма да ми се размъква количката по градския транспорт  newsm78
Има ли майки, които са пътували с количка в градски транспорт да ппитам как я качвате? Аз я хващам стрнично от едната си страна и я нося така. Съответно мога да я кача само в автобуси, които нямат желязна рамка по средата на стълбите. С 306 мога да пътувам и с тези, които са пригодени за инвалиди, но другите по-старите - абсурд без някой да ми помогне. Та съм в чуденка как се справят другите майки.

Ние скоро обсъждахме придвижването с градски транспорт. Аз качих количка веднъж в 204, но не бях сама. Не бих повторила честно казано.
Като нося бебо с кенгуру много ми тежи, а и главичката му все е на слънце (не е скрито като в количка).
И накрая просто реших, че ще си стоя като затворник тук и само с тати ходим вечер насам-натам или в почивните дни  Sad

# 648
Кирова, това май се отнася за наклонена главичка, а не за обръщане на главичката на една страна  newsm78

# 649
 stone, нашият шезлонг е на fisher price: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/11743 и аз съм много доволна от него. Понякога това е единствения начин по който успяваме да успокоим бебка - дори и да не заспи в него обича да гледа играчките и се опитва да ги докосне / даже вече успява Simple Smile / Мелодиите не са кой знае какво обаче и са много кратки и другия недостък е, че батериите се сменят трудно. Другото което се сетих е че в упътването пише, че е за деца до 9кг. Прецени си на вас колко време ще ви върши работа и дали си заслужава  Wink

# 650
Кирова, таман щах да споделям същия "проблем". Моя мъник държи главата си и спи само на дясно... На мен ми се струва, че му е станала плоска главата, но утре като ходим на консултация ще говоря с педиатърката...
ще се радвам да споделиш какво ти е казала докторката след прегледа

# 651
Кирова, това май се отнася за наклонена главичка, а не за обръщане на главичката на една страна  newsm78
Според мен е едно и също защото те все още не могат стабилно да си държат главичките,но може и да греша

# 652
И въпроса че предпочитат едната страна повече от колкото другата

# 653
Аз за главичката имах предвид, че спи само на едната страна, а това с наклонената главичка е по-друго вярно.

Ами те сигурно повечето шезлонзи са до 9 кила - та ще купя пък после в продавалника Simple Smile. То може и от там да купя. Но значи няма да се притеснявам да взема тази марка.

# 654
А мойта хубавица си дърпа ухото, поне всички роднини видяха, че си я родих с хубави уши, ако клепнат не виноват Simple Smile
Педиатъра каза да спим и на двете страни, ама тя си се обръща повече на дясно, със сина ми подлагах пеленка на страната на която не исках да стои главата и не можеше да я обръща, това беше по съвет на лекаря, защото беше малко деформирана главата от раждането, сега да го видите каква оформена тиква има Simple Smile, а почна да я държи на 3 месеца, беше голям дундьо, ама не съм се притеснявала много ,то на 21 години детска ми работа.
В градинката където се сбирахме майчета с него имаше бебе родено със зъбче, а мойте са тръгнали на годинка.Май е по-добре тамън бебо няма да хапе.

# 655
Аз за главичката имах предвид, че спи само на едната страна, а това с наклонената главичка е по-друго вярно.

При нас е че хем предпочита да спи на тази страна и че като е изправена пак на нея страна иска да гледа.Като я сложа да спи по гръб първо на любимата си страна накланя главата и чак като и омръзне тогава я завърта на другата страна

# 656
stone2009 При нас е че хем предпочита да спи на тази страна и че като е изправена пак на нея страна иска да гледа.Като я сложа да спи по гръб първо на любимата си страна накланя главата и чак като и омръзне тогава я завърта на другата страна

# 657
  • Тук и сега
Може ли някой да ми даде линк с телефоните на консултантите по кърмене за София. Това пусто бяло зрънце няма и признак да мине въпреки че се мажа от онзи ден вечерта.

# 658
Селметам ми кза педиатърката МЦ Детско здраве на  ул.Ами буе.... къде е тая педиатрия??
  Taм е.На тази уличка....

Селма, не е там..."Детско Здраве" си е мед. център, в който повечето лекари не работят със ЗК. Аз съв водила баткото там, защото имаше съмнение за рефлукс. Детската Педиатрия си е горе на булеварда, както си писала, до Центъра по хигиена.

# 659
  • Stavanger, Norway
Хайде и аз да драсна някой ред докато таткото гушка бебчо. На мен никой не ми отговори напоследния пост за мояп роблем,н о аз се псравих така или иначе. Четох, че сте обсъждали гърченето докато спи и повръщането и дърпането нагърдата докато се храни бебчо - ние сме така от първата седмица. Мисля, че това са колики. Когато коликите са по-силни се изхожда трудно по голяма нужда и тогава се напъва с иплно. Съответно като се нахрани и се напъне и повръща. Има дни, в които повръща много, но нищо не мога да направя. Старая се да храня всеки път, когато иска за да е хидратиран.
Да се оплача - свекърва ми само търси болести за малчо. То не беше пъпна херния, не беше рефлукс...Аз пък съм по-спокойна и приемам нещата спокойно и нормално. Казах й да спре, че си е наред и няма нужда да му търси кусури от страх.
За спането - ние продължаваме да се будим нощем в 00ч, 3 и после в 5. Общо взето в тези случаи съм щастлива, че има нощи и в които се буди на 2 часа, че и по-често  #Crazy Когато има силни колики се храним през 5 мин и ми изпразва гърдите, а в жегата си е убийствено да се кърми на толкова често. НО, справяме се засега.

Общи условия

Активация на акаунт