Ето ни вече в Родени с нашите ЮЛСКИ чавета засмени.

• 23 745
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
Привет и от нас с Емо,ето малко снимки   http://bgzona.net//1/emo/   Simple Smile

Снощи щях да пиша,но малкия реши друго и не ме остави да честитя на всички именници,
така че на патерици-да сте здрави и мнооого щастливи!  Heart Eyes
На 12-ти бяхме на ДК и сме пораснали прилично,а малкия реши,че му се ака точно когато му свалиха памперса
и стана едно мазало  Joy Най-пострада сестрата,като му вдигна краченцата и той я центрира по бялата и манта hahaha

Забравих да ви почерпя  Wink

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 13:27 от megan4o

# 76
Пробвам с будене, но трудно заспива после Sad Има ли други които си хранят децата толкова рядко?

Пете, аз не будя. Само на кърма е, на поискване. Уж, бебетата, хранени на поискване сучели по-често, ама при нас има 4-5 часови паузи между храненията. Т.е. събират ни се около 5 хранения на денонощие. Нощната пауза е минимум 6 часа. Ако я събудя да яде, после ми разказва играта... Веднъж я събудих пък да ѝ сменя памперса, настана АД, задето съм ѝ нарушила комфорта.  Mr. Green Сега не смея да я пипна докато спи.  Laughing

# 77
И аз да се запиша тук Grinning
Ние за 27 дена сме наддали с 1,100 кг исме пораснали с 4 см Heart Eyes
На мен ми дадоха от ТК епикриза на бебенцето само!
Ето ни и нас ....доста сме лакоми Joy

# 78
Здравейте, официално в "родени"  Grinning
Ние се борим с подсечено дупе  Confused с баткото не знаех какво е това чудо, но женска му работа започнахме от сега Simple Smile

dunaika тези дни вече ще разкажа на кратко раждането, ще го пусна във VBAC темата Simple Smile

хубав ден на всички недоспали, неяли, не сресани и прекрасни майчета  Hug

# 79
При мен следобяд кърмата доста намалява и въпреки това ужасно тека. Много ме е яд, хем дохранвам детенцето после като изпразни гърдите, хем едно 10-20мл си изтичат от всяка гърда Sad

Усещам нещо като боцкане в гърдите, предполагам това е образуването на нова кърма, след което настава един потоп от гърдите  Crazy Подплънките не помагат, целите се мокрят. Взех си и някакъв колектор за кърма, обаче е много неудобен, от него изтича защото не ми е много по формата на гърдите или се размества във сутиена.

Кърма имам достатъчно нощем, и тъй като нощем рядко иска да яде, се препълвам. Сутринта, когато се събуди и хапне изцеждам останалото и дохранвам следобяда. Пробвах да не дохранвам, а да я държа на гърда по цял следобяд за да стимулира образуването на повече кърма, обаче е голяма мъка и за двете. Тя се нервира и не мога да разбера от какво реве - дали защото е много гладна, колики ли има, дали ака. Преди да се изака много реве, а ака поне веднъж, често и по два пъти между храненията през деня.
При кърмене на поискване (с надеждата да стимулира кърмата) постигнах само постоянен рев, де от глад, де от колики или акане. Коремчето не може да се успокои и постоянно е изнервена и не спи.

# 80
scarly по какво съдиш, че кърмата ти намалява? Според това което описваш препълването нощем, боцащото усещане в гърдите, спонтанното изтичане на кърма, това са все знаци за добра лактация. Важно е да се храните нощем поне по 2 пъти, първо нощем храната се усвоява най -пълно и второ стмулацията нощно време е от голямо значение за поддържането на добра лактация. Боцкащото усещане е много вероятно да е усещането ти за слизане на кърмата, може да се появи докато кърмиш дори на няколко пъти или просто ако е дошло време за хапване а бебето спи примерно Simple Smile Хубаво си се сетила за кллектори за кърма, друг вариант е да подлагаш чашка под другата гърда докато кърмиш, тъй като обикновенно докато бебето суче от едната от другата млякото си изтича само Simple Smile а ако дохранваш тази кърма може да ти свърши работа. Следобедното неразположение е друго често срещано явление при бебетата, стават неспокойни и изнервени, можеш ли да опишеш как точно протича едно ваше кърмене в такъв момент. Ти добре си се ориентирала, че това не спокойство може да е породено от много други причини. Разбира се за това дали хапва достатъчно бебето ни говорят най- добре общото му състояние и съкровищата в памперсите!

за теб и за всички пускам тук един линк "Кърмене в летните горещини" http://lalechebg.com/2010/08/summer-bf/

# 81
fl0, благодарим за полезната информация...  bouquet Предполагам, че повечето от нас постоянно са в питанки относно кърменето Thinking

# 82
И аз благодаря на Фло за ценните съвети и на Селма за навременната информация Peace  bouquet

# 83
  • в Кошера
Здравейте!

Мойто чаве днес е ужас направо, не спира да реве, голяма киселячка. Спи само на ръце, дълбоко при това  newsm78 и в момента, в който я оставя в леглото/шезлонга или се опитам просто да я отлепя от себе си, започва едно мрънкане, реване......абе лиготии големи  Twisted Evil
Сега я пльоснах в нейната стая, да полежи сама и е ужасно циврене  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil #2gunfire Не знам вече какво да я правя, кво му стана на тва дете  newsm78 Rolling Eyes
Съвети всякакви приемам   bouquet

# 84

Дани,
купи ли си слинг? Аз все още се чудя какъв да взема.

Не Иве, още не съм  Rolling Eyes

# 85

Miii как даваш Nux vomica на бебето? Аз се опитвам да го настържа с нож, слагам го в лъжичка и след това му капвам малко водичка, но то е много твърдо и въобще не се разтваря.  Embarassed В повечето случаи остава в устичката на бебка и тя го плюе. Ако има някакъв трик моля те, сподели го.

# 86
Бърз запис и от мен Hug

От днес сме сами с каката и с бебо CrazyПолудях ви казвам.Алекс реве от жегата и иска постоянно на ръце или цици.Каката иска да я нахраня,да я изведа....Отделно миенето на зъби и тоалетната са ми почти недостижима цел,за изгладени дрехи да не говорим.Мами с 2 деца,как се справяте.Май аз съм доста дезорганизирана. Tired

За капак не спахме цяла нощ,пак заради жегата-Алекс се въртя,цока,мрънка,рева.Дано не ми намалее кърмата от недоспиване и търчане по цял ден Praynig

Искам хлааааад.Това е нетърпимо вече ooooh!

Честити погачи и месечинки на всички  bouquet

Алекс ми заспива само на ръце,не става с гушкане в/у мен,до мен или където и да е около мен.Дано поотшуми тази зависимост скоро,че и кака си имам и ми е така мъчно,че не мога да й отделя достатъчно време,да не кажа почти никакво TiredАма то със заети ръце какво мога да свърша newsm78

# 87
Майчета,  гледах снимките в албума и направо ми се напълни душичката, много хубави бебета пу-пу!

"побутнах" първа страничка, надявам се жените, които вече не фигурират там в най-скоро време да се похвалят с бебчета!
Ако има някоя мама, която не сме отелязали да се обади.

Дайде идеи за номинации, всички го правят, сещате се "най-нетърпеливо бебе", поспаливо, най-дълго, най-мързеливо / преносено/ .....

Ние с Миши се гледаме, трудно е с две деца с малка разлика, всяко си иска своето и АДИ - разбирам те напълно, при нас е по-лошо, разликата в годините е по-малка. Трудно е ама това да ни е проблема.

Вчера и ние ходихме на "чиста молитва" и се събирахме вкъщи, Мишето много плака от гостите, но след гостите и банята стана ангелче.
Ставам, че алармата се включи. Днес поне ми оставиха 1 свободен час!

# 88
  • IT
2 свободни мин. накарах баща ми да дойде да ни вземе. През деня сама се оправям някак, но вечер сама ми е мн трудно. ще стоим при тях докато майка не си вземе отпуска и не дойде пак при мен. а на вас  с по две и повече деца-вие сте героини.

# 89
Ади,мен ме спасява само отпуската на таткото,иначе щях да съм изкукуригала вече с двете деца.
Няма да коментирам защо.Сещате се.  Wink Crazy

Общи условия

Активация на акаунт