Мен ми поотмина депресийката и се чувствам по-добре. Благодаря на всички за окуражителните думи!!!
Мойта мома все още е много кротка. Пу, пу! Дано все така да я караме. Продължава да яде по 5 пъти на ден, през останалото време си мрънка нещо под носа и зяпа или спи като пън. Притесняваше ме това ядене толкова рядко, но пишка и ака редовно, по домашния кантар е качила 1100 от изписването. Вчера се сащисах малко, бях я оставила легнала на една страна и съвсем сама се беше извъртяла по корем.

Утре планираме да се разходим до Велико Търново да видим моите родители. Усещам, че ще ми се скъсат и двамата нервите и ще си тръгнем по-рано от предвидената неделя за прибиране. Както дойде.
За среща, аз предпочитам да е събота или неделя, понеже да може мъжо да ме докара с колата до където трябва. Бебе в рейсове отказвам да влача.
, е като отбележим, че все още имам малък корем, покрит в по-голямата си част със стрии и естествено гадната линеа негра. Така, че да не съм чула някой да се оплаква от стриите си, защото ще си ги мерим и да видим тогава. Ама такава е съдбата на близнашките мами, е не на всички де.

Да ти е жива и здрава, да расте щастлива и безгрижна!
. Линията стои в пълната си прелест без изгледи да избледнява или да изчезва. Но всичко това са бели кахъри
.