Ето ни вече в Родени с нашите ЮЛСКИ чавета засмени.

• 24 052
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
Мараба Simple Smile

Мен ми поотмина депресийката и се чувствам по-добре. Благодаря на всички за окуражителните думи!!!

Мойта мома все още е много кротка. Пу, пу! Дано все така да я караме. Продължава да яде по 5 пъти на ден, през останалото време си мрънка нещо под носа и зяпа или спи като пън. Притесняваше ме това ядене толкова рядко, но пишка и ака редовно, по домашния кантар е качила 1100 от изписването. Вчера се сащисах малко, бях я оставила легнала на една страна и съвсем сама се беше извъртяла по корем.  #Crazy

Утре планираме да се разходим до Велико Търново да видим моите родители. Усещам, че ще ми се скъсат и двамата нервите и ще си тръгнем по-рано от предвидената неделя за прибиране. Както дойде.

За среща, аз предпочитам да е събота или неделя, понеже да може мъжо да ме докара с колата до където трябва. Бебе в рейсове отказвам да влача.

# 256
  • София
Здравейте мили мами!
Да се включа най-сетне и аз:).
Може би няма да съм от най-редовните писателки, ама ще се опитвам поне да  ви изчитам.
При нас както са казали хората е весело;). За сега и ние качваме добре! Установих, че за 15 дни едната беше качила 600гр.,а другата 700гр. Вече са около 3.500 кг. и доста ми натежават, особено като се кърмим, защото ги кърмя и двете заедно и да ви кажа не ми остана нито гръб, нито кръст. Болката е ужасна!
Ходих и на преглед за себе си и ми казаха, че всичко е наред. Сега обаче док-ра каза, че това червеникавото дето ми се стича вече мога да го зачета като цикъл, макар и оскъден.
То от раждането до сега, ту розаво тече, ту спира, пак започва и така. Каза ми да се пазя, че мога да забременея пак- аааа не! Стига ми толкова:)!, Аз се отчетох пред обществото и държавата Mr. Green
Относно кг аз влязох да раждам +8 кг. (47 кг.), а излязох на същите кг. на които забременях (39кг.). Сега съм вече 37.5 кг. и на човек не го докарвам, ама поне като сложа минижупа и все още подсвиркват по мен и се заглеждат Joy, е като отбележим, че все още имам малък корем, покрит в по-голямата си част със стрии и естествено гадната линеа негра. Така, че да не съм чула някой да се оплаква от стриите си, защото ще си ги мерим и да видим тогава. Ама такава е съдбата на близнашките мами, е не на всички де.
Ние ходихме на ортопед в Токуда при Калин Димитров и съм очарована от този д-р. Страшно внимателен и много разбиращ. Показа ми как да вдигам бебетата най-безопасно за ставите, както и какви упражнения на правим.
Относно вит. Д, на малкото ми казаха по 2 капки да давам, а на голямото 1. Но сега като вичета, ще давам само по една. Аз също не смея да го спра, защото ние упяваме да излизаме само веднъж да на ден и то към 18.00 и не знам каолко си набавят от слънцето.
От два дена ме притеснява голямата, защото плаче доста и почти нищо не я утешава. Когато се кърмим, както си суче и почва да плаче до полилавяване. Плаче като се събуди, плаче като я оригвам и изобщо.. .плачем. Вчера повръща веднъж на фонтан, после на всяко хранене след оригването пак си изплюва от млякото и доста съм се шашнала да не би да има рефлукс.
Това е засега от нас  Hug

# 257
  • София
Малечка,браво а сладурките добре растат Party
Вземи  обаче и ти хапвай стабилно,че ще изчезнеш  Crazy Crazy Crazy Mr. Green Hug
За стрии и аз си имам по коремчето доволноно са ми още от баткото,че голям корем имах с него! Simple Smile ама това да ни е....
За забременяването и аз се притеснявам и не знам смятам да си сложа спирала и другата седмица ще ходя на контролен преглед и ще питам доктора какво мисли Thinking 

# 258
  • София
Малечка, сложи нещо под матрачето така че да се образува лек наклон (30 градуса, може би) за да не повръща. И моя бебо повръщаше често до скоро; не знам дали не беше от прехранване и от това че не винаги го оригвах.

Аз качих 8 - 9 кг по време на бремеността и ги свалих с веднага с раждането. Остана корема, който ще ми отнеме доста време, но нали все едно близнаци износвах.

# 259

...понякога обаче ми яде по 60 грама на хранене и след час иска пак...това дали е нормално?  Tired

Защо да не е нормално? Все пак я храниш с кърма, тя се усвоява много по-бързо от АМ и затова беба огладнява по-рано. А относно грамажа - и ти не ядеш всеки път еднакво количество, нали?!
 Hug

# 260
Да се отчета и аз

За килограмите - качих 15, оставих 7.5 в болницата, другите 7.5 си ги нося още. Определено ям по-малко, но доста по вредни неща (най-вече заради ограниченията за различните плодове и зеленчуци). Не мърдам нито надолу, нито нагоре като кг. Коремчето ми е съвсем същото като това с което ме изписаха. Почвам бавничко с упражненията, когато ме остави госпожицата  Hug

Малката сякаш е по-спокойна последните дни. Отново реве много, но пък сякаш вече все повече разбираме защо.

Днес на поредния опит за разходка отново падна голям рев в количката, всеки път реве до посиняване докато някой я вземе на ръце и тогава магически млъква все едно нищо не е било. Днес изкара половин улица преди да ревне, а след това както си ревеше изведнъж въздъхна тежко и заспа мигновено  Shocked Спа само 20тина мин след което пак рев и я прибрахме. Надявам се да свикне с количката накрая, че то ще мине хубавото време вкъщи само  Crazy

При мен следобед ми виси постоянно на гърдите. Суче вяло по един час, заспива и след малко иска пак. А вечерта точно заспа, аз се изцедих за да стимулирам кърмата, че следобяд нямам много и тя се събуди и пак зверски рев. Дадох й изцедена кърма от шише и изпи първо 40мл, ревна веднага като свърши и после изпи още към 25, което заедно с това дето изсука от мен прави доста над 100  #Crazy И не преяде, беше й добре, не повръща, нито се превива после, заспа си кротко. Та наистина си изяждат различно количество през деня бебчовците. Сутрин като имам най-много кърма сякаш похапва най-малко, или поне така ми се струва.

# 261
  • София
Ади, честита ти пораснала кака  bouquet Да ти е жива и здрава, да расте щастлива и безгрижна!

Моят син е ранобуден като майка си - напоследък все около 4 става. Изнасям се с него в хола, че да не събуди и каката. Рита, маха с ръце и се смее поне до към 6:30. После той заспива и докато се завъртя е станала Маги.

Относно пътуванията - сега като са малки е най-лесно. Ще спят през по-голяма част от пътя. Ние ходихме до Петрич. Около 180 км е, но има отбивка на пътя заради ремонт и пътувахме около 4 часа. Наложи се едно хранене на Петър, през останалото време спинкаше сладко. Каката поспа за около час, заради нея специално тръгнахме по време на обедния и сън. После не я свърташе в колата и се чудех какви забавления да измислям Crazy

След две седмици ще отидем за един уикенд в Боровец, а през септември отново за малко в Петрич. Тогава ще правим кръщене на Петър и ще поостанем няколко дни. Иска ми се да отскочим до Гърция за един плаж, но не знам дали ще се организирам за паспорт на Петър дотогава.

# 262
За колко време да очаквам да го държи бебешкото акне? Горкия така се е изпъпчил  Rolling Eyes .

Относно кг. -те аз вървях добре, но към края изведнъж качих доста и ги докарах някъде къмто +17, не съм сигурна точно, че нали се меря в паундове  Crazy . След раждането бях около -10, ама то само бебето беше 4200, а около 10 дена след раждането ми оставаха 4-5 кг. По настоящем ми остават около 3, но няма да се разсърдя и повече да сваля. Коремът ми драстично се прибра веднага след раждането, сега е почти напълно прибран, но доста по-отпуснат ми се струва. За съжаление имам доста поражения- стрии  Rolling Eyes , по-голямата част от които ми се появиха по корема след раждането  Crossing Arms . Линията стои в пълната си прелест без изгледи да избледнява или да изчезва. Но всичко това са бели кахъри  Flutter .

# 263
  • София
ох, като ви слушам как сте си свалили килограмите, направо ви завиждам. мире, мирееееееее, се теб ще си сваляме килограмите едвам едвам..... е, нищо, де, ще се справим някак си

за погачата, ние пък организирахме погачата в една пицария до нас, щото хич не ми се слугуваше на 20 жени, а и като си представя какъв хаос щеше да настане у нас, ужас ..... та, в пицарията бяхме направили следното меню: шопска салата, пилешки филенца в корнфлейкс, панирани топени сиренца, месно плато с пастърми, шунка, луканка; гостенките ни си поръчваха пийването - която каквото си иска; отделно естествено погачата (всъщност бяха две - една по-малка за чупене и една по-голяма за хапване, че малката нямаше да стигне), мед, сладки, бонбони; стана много хубаво, почнахме в 1 и си бях у дома в 5, като по време на тържеството на два пъти храних Тодор

# 264
Привет и от нас. Аз чакам една приятелка на гости, така с компания деня минава по-бързо.
Снощи се приспивахме от 8.30 до 10.30 абе вечер е най-неспокойна зарязвам мъжете и се занимавам само с нея.
Чакам с нетърпение да се мерим и ние да видя колко е качила. Пълним памперсите това е важно, но през деня суче по мързеливо. Досега не съм се изцеждала.

# 265
Момичета в столчето за кола колко време може да се държи детето,че аз си го слагам и на шасито на количката и много му харесва да се вози така,имаме и шезлонг,който също уж е за бебета от 0 до незнам си колко месеца ама ми се вижда много сгънат ж него на fisher price e

# 266
ЗДР.Момичета
 Аз го оставям столчето колкото иска, а шезлонга може да се каже ,че стои най-много и му е готино, а и на мен  ,че имам малко почивка от това постоянно носене Simple Smile
За килограмите оставих в родилното само 6кг ,а до сега са -7кг общо 13кг, мога да си влизам дънките , но винаги искаме и още малко ако може да свалим, но това е за по после ,когато бебчовците станат по- послушни и ние малко си отдъхнем от това кърмене и обикаляне около филмите/ дали му стига, да не е гладно, защо плаче , аз ли нещо не правя както трябва и т.н./който си вкарваме сами или с помоща на някои близък който мисли че ни помага ама........май много си унесох в подробности извинявам се !
Дасе похвалим няма какво, а да се оплачем ох всеки ден нещо ново и се моля да е здрав само а другото ще го преодоляваме като повечето от нас нали сме мъжки момичета и се неплашим от нищоооо newsm10 newsm44
Ами за сега от нас чоа и много усмивки и добро настроение  Peace

# 267
  • София по рождение
Пак аз съм единствената която дебелее докато кърми,аман вечее.Влязох да раждам 85 сега съм 86,а се храня много скромно и кърмя на поискване,а де.Смятам след 2 месеца да започна някои мои методи за отслабване и тръгвам на фитнес.Този път имам невероятен целулит на краката,а нямах грам. Sad

Мира, какви са тези твои методи?! Много държа да влезна във форма, а с това кърмене не мога да пазя диети...Засега и време за фитнес не ми остава, макар, че правя някои упражнения в къщи, но те са по-скоро за разтеглената ми предна стена на матката. Имах огроооомен корем.
Ще ти бъда благодарна, ако споделиш за твоите методи!!!

# 268
  • При моите мъже...
Благодаря Tyra Hug

Mira, споделяй методите, че не мога да се гледам и а нищо не ми става Crazy
Аз влязох да раждам + 15, излязох +11 (и аз си мислех, че повече се свала от раждането) и сега съм +6, ама май спрях да свалям. Уж не е голяма разликата, щото по принцип си имам в повече кила, ама явно всичко е на цици и ханш и не мога да се напъхам в нищо Tired

# 269
Цаката на отслабването е секс и нерви  Wink
Аз сега карам само на нерви ( то затуй и не отслабвам) no

Общи условия

Активация на акаунт