Ето ни вече в Родени с нашите ЮЛСКИ чавета засмени.

• 23 750
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Селметам ми кза педиатърката МЦ Детско здраве на  ул.Ами буе.... къде е тая педиатрия??
  Taм е.На тази уличка....

Селма, не е там..."Детско Здраве" си е мед. център, в който повечето лекари не работят със ЗК. Аз съв водила баткото там, защото имаше съмнение за рефлукс. Детската Педиатрия си е горе на булеварда, както си писала, до Центъра по хигиена.
   Нямах предвид педиатрията,която е залепена за Центъра по Хигиената и е  на булеварда Несторов.
   Говорех точно за тази педиатрия,която се намира на уличката Ами Буе.Не знаех,че се води МЦ "Здраве".  Simple Smile
   Там сме ходили с баткото няколко пъти .

# 661
  Цветулке,ще си припомниш ли въпроса?
  Аз не винаги успявам да изчета всичко.... Rolling Eyes

И моята свеки е склонна да измисля болести за малчовците (и не само).Добре поне,че живее далече.  Crazy

# 662
stone на нас ни подариха шезлонг тип люлка на cangaroo. Беба обикновено не може да стои будна сама без да я гушкат, но в шезломга се застоява. Има много нежни мелодии и 5 степени на люлеене:
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6809

Ако е ревнала и я оставя не се успокоява. Трябва да е спокойна като я оставям и много бързо да й тикна биба в устата преди да е почнала да реве, тогава може да си седи и гледка по час или поне докато не си изпусне бибата. Най-доброто му приложение е докато спи - много често се буди, дреме по 15 мин и се буди, надава вой и след това още половин час пак се приспиваме. Като я сложа в люлката обаче и пусна музиката - събужда се за малко, но музиката и люшкането бързо я приспиват пак. Та видях и аз цял час спокоен.

Ако ти е кротичко бебенцето предполагам много ще му хареса, щом даже на моето шило й харесва Simple Smile

Днес успяхме да направим една разходка от половин час без рев, доста се чуди дали да ревне или не. Но беше сънена и май почва да й харесва. То пък сега ще свикне и ще се развали времето следващите дни  Crazy
Как обличате сега бебенцата? Аз се чудя все дали не й е студено, облякла съм с боди с дълъг ръкав, ританки и отгоре по дебела пеленка. Таткото ни пък й слага и шапка, ама на мен ми се струва прекалено още от сега със шапка, макар че доста духаше.

# 663
Еха, то аз основно между тези два, за които споменавахте се чудех. Дали няма да сподели още някой та да надделее единия модел Simple Smile

За шапката и аз не знам до кога ще устоя да не я слагам. Хем смятам, че е рано, хем ми се иска да сложа, че и на мен ми се струва ветровито. Сега и зимен чувал съм започнала да търся - те много скъпи ми се виждат нещо. Тя уж втора ръка количката, за да не купуваме, а аз 60 кинта за чадър дадох(за да е същата марка като количката - прецаках се, но...), 10 за дъждобран(добре, че и за него 60 не дадох, за да е като количката и той Simple Smile ), сега 100 за чувал - да бях купила една нова количка с тези екстри....

# 664
  • София
Привет:) Преди малко заспа цялата фамилия, та най-сетне да имам няколко минутки за себе си!
Днес и на Маги, и на Петър им беше много крив ден, едва издържах! Дано вечерта е по-спокойна!
Жалко, че не случихме на време за срещата в сряда, дано в петък се видим с бебоците.

Stone, аз имам този шезлонг на Fisher Price - КЛИК 
Много съм доволна, става и на столче за пораснали деца.
Взех го за Маги. Сега и с Петър ми е идеален помощник, през деня основно там спи.
Маги като беше по-голяма и имаше хрема спинкаше там - слагах го под лек наклон и така дишаше по-спокойно.
Ето вижте я в шезлонга на 1 мес.  и 1 год - ЦЪК    И сега издебва като е празен и се настанява в него, трябва да я щракна, много е смешна.

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 21:41 от Katche

# 665
  • Stavanger, Norway
Селме, имах малка гнойна пъпчица на едната гърда, точно на ареолата, но се справих сравнително лесно. Само дето се притесних, че ще си объркам кърменето  Rolling Eyes Слава богу мина. Ние тази вечер се будихме на сила за къпането, че Алекси заспа късно и щеше много да си наруши ритъма. Направо ми се скъса сърцето като отвори леко очички и потърси да суче, а ние го разсънихме и го метнахме да го къпем  ooooh! Дано не сме го изнервили излишно, че и се насука много набързо после и може да го свие коремчето  #Cussing out Ама каквото - такова. Следващия път ще го оставим да си спинка сигурно, поне ако зависи само от мен, че мъжа ми малко по-припрян. А и аз като не заема категорична позиция...Айде, отивам да поспя, че не знам кога ще се събуди малчо пак. Да се възползвам от възможността за сън  Peace

# 666
Аз имам шезлонг на фишър прайс какъвто е показала криси_б - страхотна работа ми върши. В много тежки случаи пускам вибрациите и едновременно люлея с крак и се успокоява за секунди. Обаче моята девойка по принцип е спокойна  Laughing

Има противозачатъчни за кърмачки (тук им казват мини-хапче), които са само с прогестин, а не с прогестин и естроген като нормалните (естрогенът е това, което намалява кърмата). Това го давам само като информация - ние ще сме на презервативи докато ми дойде цикъла и се регулира дотам че да знам кога ми е овулацията.

Като новородено и Лили си обръщаше главата само на лявата страна. Педиатърката ни посъветва като я слагаме да спи, през път да подпираме главата с нагъната кърпа, за да седи надясно. Дали от това, дали защото просто вече е по-подвижна, но сега се върти и на двете страни Crazy

# 667
цветулке,тази снимка на Алекси е култова:)

аз исках още много да пиша,но немога.....Sad

# 668
Скарли с това бебе си направо герой!
Стискам палци Габи да се успокоява вече, стига с този рев  Hug

Момичета снощи си легнах в 19 ч. уж за малко и съм откарала до 4 сутринта.
Бебо и той заспал на разходката с татко си в 19 ч. Голям сън ни гони  Crazy
Но в това време май  е нормално, а  Wear Umbrella

# 669
Явно вярно е от времето. Ей сега бебока се разрева да яде. Сложих му биберона да не събуди татко си докато отида да се измия за 5 мин и той така откъртил...сега се чудя какво да правя - май и аз пак отивам да спя Simple Smile

# 670
Добро утро.

Моите зверчета спят още, та имам време за форума.

Не е ли рано още да се слагат бебетата в кенгуру? Някой писа, че го слага.  newsm78 Аз от третия месец слагах и сега ме е страх още, рано ми се струва.

Катче, много сладки снимки. А шезлонгът изглежда страшно удобен. Ако нямах, бих купила такъв определено.

При нас пък е доста топло, няма дъжд. Дано не се и появи, че да става за разходки.

# 671
dunaika, на моето кенгуру пише 1+, а и педиатърката ми каза да го слагаме спокойно, дори се препоръчвало.....

# 672
На моето кенгуру пише от 8 до 20 паунда (3.6 - 9 кг), но още не съм го ползвала, а и не знам дали изобщо ще го ползвам (подарък е  Tired). То килограмите ги имаме, ама толкова малко бебе да прекара дълго време дефакто седнало не ми се вижда да е здравословно  Thinking

# 673
Ние вчера бяхме кротки, но вечерта ми взе здравето, рев и приспиване от8 ,30 до 10,30.
Маритке ,вие поне спите през деня, а мойта най-много и се събират 3 часа с паузи, а и през ноща се буди често. Като има дни и на ръцете ми мрънка. Дано вече станем по-спокойни.
Добре, че майка ми е пенсионер и идва през ден два да помогне с домакинството.
Дали ще може да излезем днес newsm78, доста е хладно.

# 674
Юлче в мама днес се гушка, спинка кротко, много слушка   Mr. Green

Още едно предложение за заглавие на новата тема, което е с пожелателен характер  Peace
Ако дублирам нещо моля простете  Hug

Общи условия

Активация на акаунт