LaRedoute.fr - 169 - Всичко за поръчката - 16.08 - 23.08

• 39 601
  • 1 073
  •   1
Отговори
# 1 065
Хайде мамите, които са запознати с детските маратонки да ми препоръчат някакви. И как расте крачето- ако сега малката носи 18 за към октомври кой размер да поръчам?  newsm78 Много съм зле още откъм преценка за обувки  ooooh!.
Тук само Алекс трябва да хвърли боба, ако не го е сготвила  Mr. Green
Ванирка, според мен като искаш маратонки, трябва да вземеш високи, за да държат глезена на детенцето и поне да са 19ка...но нека някой наистина запознат да се включи и да каже за номерата.
На моето миналата година октомври-ноември и бях взела 20ти номер от Адидас високи, но сега ги няма като модел. По НГ за домашни пантофки взех 21  newsm78 не съм сигурна, някаква англ номерация беше, но малката спи в стаята и и няма как да ровя сега.

Кашмир  Joy викаш да вземат да пуснат нещо за по 1 цент и на кой му останали пари да пазари  Mr. Green

# 1 066
Да ни бяха пратили по имейлите съобщения, за да заредим с повече парички картите, ако правят изненади - центови? Joy

# 1 067
  • София
Ани,№20 е ук4 или С4,№21 е ук5 или С5 -на адидас и найк.

vanirka,аз бих заложила на № 20 ,да може да ги носи и на пролет.Стелката в зависимост от марката е горе-долу 12-12.5 см.
Тези са №21 http://tedichka07.snimka.bg/other/sportdirekt.455445.19520977 адифит зоната е 12.5 см.
http://tedichka07.snimka.bg/other/sportdirekt.455445.19520986

п.п.Сайта се оправи,но няма центови цени,за съжаление!

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 00:50 от tedichka07

# 1 068
  • София
 Joy Да центови ще е най-добре, пък ако може и под 10 евро.  spam2
Аз лягам вече  Sleeping Ако пуснат нещо центово вземете някой чаршаф и за мен, че нали се опитвам да се правя на домакиня.  hahaha Лека!  Hug

# 1 069
Ей, сериозна работа. Турнала съм клечките, разпределила съм мъжката част по другите стаи - да не пречи много, много и чакам изненади - ама все хубави де. Какво са се сбъгясали тия франсета сега? Друг път случвало ли се е?

# 1 070
Откакто казахте, че не можете да се логнете, пробвам и си влизам нормално. Ровя си, слагам по кошниците, но....като искам да отида в панера, ми излиза онази с шапката. Лека нощ!
П.П. shmetia, да не забравиш да си намажеш лицето с мед- опъва и не можеш да си затвориш очите. Това в случай, че ти пречат клечките.... Simple Smile

# 1 071
Хех, ситуацията е толкова безнадеждна, че и гипс да си сложа, оно природата си сака своето - здрав сън. Та, ще пощракам още малко за приспивка и "arrivederci Roma", Франса - губят, щом не щат да ме пуснат.
Айде лека, мами Simple Smile

# 1 072
  • София
Пуснаха го, аз нищо необикновенно не виждам  Rolling Eyes Пфу Crossing Arms

# 1 073

Общи условия

Активация на акаунт