LaRedoute.fr - 169 - Всичко за поръчката - 16.08 - 23.08

• 39 638
  • 1 073
  •   1
Отговори
# 1 020
Днес - нищо! От 24 артикула в кошницата светна само това Cardigan femme

Ref :5669855

# 1 021
  • Варна
И аз получих имейл за някаква техн. грешка, копирах си поръчката в едно файлче и им я изпратих отново.
Ето по-долу имейла:
"N° de commande Redoute : 000 0000000

Chère Madame,
Vous avez passé une commande sur le site www.Laredoute.Fr le Jeudi 19 Août 2010
Et nous vous remerçions de votre confiance.
Suite à une erreur technique, l'email de confirmation n'a pas pu vous être envoyé.
Toutefois, je vous rassure, votre commande a bien été validée et prise en compte.
Astuce : pour consulter l'état de vos commandes, cliquez sur "suivre mes commandes"
En haut de la page d'accueil du site.
Merci de votre fidélité et à très bientôt sur www.Laredoute.Fr !
Le service client "
Напоследък все по трудно става сърфирането из този сайт. Изпращайки си поръчката, не можах да платя директно с Виза Електрон, както друг път и накрая се рег. и в Пейпал.Там ми се струва , че се оскъпяват нещата, прави някакво превалутиране /въпреки че картата ми е в евро/ и ще видим накрая Sad сменях браузъри, рестартирах и не ми приема плащане с карта, даже на моменти не ми даваше възможност да си избера начин на плащане, само с пейпал беше възможно.)

# 1 022
# 1 023
vilia66 нормално, то в складовете вече нищо не остана, ние го изкупихме  Laughing

фенка на МЕЧО ПУХ това е имейлът на френски, за който говоря, пише че при тях всичко си е ОК, а ти за твоя информация можеш да си видиш поръчката в суивито, поради липсата на потвърдителен мейл  Peace
в пейпал за да не ти се оскъпява, трябва да си промениш настройките - отваряш с двоен клик Профил - my preapproved payments - set available funding sources - и после до картата ще видиш conversion options и там избираш не пейпал, а Seller's нещо си
ако си с карта на ПИБ настройките по подразбиране са така и няма как (а и няма нужда) да променяш  Peace

# 1 024
  • Варна
Благодаря, с карта на ПИБ съм. Беше ми направена първата отметка, може би затова ми превалутира. Вторат опция ли следва да избера ?

от сайта на Пейпал:
"Conversion Options

PayPal offers two ways to convert currency when you purchase from a seller who uses a different currency than yours.

* The PayPal currency conversion process
    * The MasterCard and Visa currency conversion process

Please select your option below:
      *Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency.
Both the original transaction currency and the converted amount that I will be charged are disclosed for my convenience. I understand that MasterCard and Visa have a currency conversion process. I have chosen not to use the MasterCard and Visa currency conversion process, and I will have no recourse against MasterCard and Visa with respect to any matter related to this conversion.
      *Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
I will not know which foreign exchange rate has been applied to this transaction until I receive my card statement from my card issuer. I acknowledge that by choosing this option, my card issuer will determine the foreign exchange rate to apply to this transaction, and that I will not be informed of the foreign exchange rate or any additional foreign exchange fees applied until I am billed by my card issuer.

Select an option above, then click Submit to complete the currency conversion process.
"

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 14:56 от фенка на МЕЧО ПУХ

# 1 025
  • на малък остров в океана
http://www.laredoute.fr/ventedefault.aspx?productid=324151183&am … documentid=545010  Тази е умалена. Оня ден получих 42 от нея и ми е доста тясна, за съжаление. Сега видях, че няма по-голям номер. Иначе стои страхотно.

И да се оплача от тия потничета http://www.laredoute.fr/vente-debardeurs-enfant-fille-(lot-de-4) … =1&pos=tg_n_n
като ги изпрах и шевовете им се усукаха доста.  Sad

# 1 026
Момичета,сега си погледнах пощата и видях  че имам писмо от редутци,но с транслатора нещо не мога да му схвана смисъла  newsm78 Имам поръчка от 19,08, но като и гледам статуса всичко и е ок.Тогава за какво иде реч в това писмо   Rolling Eyes

Votre N° de client : 562 649 840N° de commande Redoute : 000 0000000Chère Madame,Vous avez passé une commande sur le site www.Laredoute.Fr le Jeudi 19 Août 2010Et nous vous remerçions de votre confiance.Suite à une erreur technique, l'email de confirmation n'a pas pu vous être envoyé.Toutefois, je vous rassure, votre commande a bien été validée et prise en compte.Astuce : pour consulter l'état de vos commandes, cliquez sur "suivre mes commandes"En haut de la page d'accueil du site.Merci de votre fidélité et à très bientôt sur www.Laredoute.Fr !Le service client

# 1 027
  • на малък остров в океана
Момичета,сега си погледнах пощата и видях  че имам писмо от редутци,но с транслатора нещо не мога да му схвана смисъла  newsm78 Имам поръчка от 19,08, но като и гледам статуса всичко и е ок.Тогава за какво иде реч в това писмо   Rolling Eyes

Опитай да си го преведеш на английски вместо на български, доста по-смислено звучат.

# 1 028
Май всички сме получили такива писма - обясняат че са имали технически проблем. И аз имам такова писмо, но поръчката още преди няколко дни ми е фактурирана. Изпратили са шабло-писма на всички, защото имаше нефактурирани поръчки, , за да се презастраховат!

# 1 029
Votre N° de client : 562 649 840N° de commande Redoute : 000 0000000Chère Madame,Vous avez passé une commande sur le site www.Laredoute.Fr le Jeudi 19 Août 2010Et nous vous remerçions de votre confiance.Suite à une erreur technique, l'email de confirmation n'a pas pu vous être envoyé.Toutefois, je vous rassure, votre commande a bien été validée et prise en compte.Astuce : pour consulter l'état de vos commandes, cliquez sur "suivre mes commandes"En haut de la page d'accueil du site.Merci de votre fidélité et à très bientôt sur www.Laredoute.Fr !Le service client
От същата дата имам поръчка, получих такова писмо, както вече писах парите са ми изтеглени  Peace Ще дойдат, така мисля.

# 1 030
  • Пловдив
Имам чувството, че съвсем им се сдуха системата ooooh! Кога фактурират, кога - не, кога имат технически проблеми...Стана си живо гадаене Twisted Evil

# 1 031
Искам само да попитам поръчките трябва ли да са на етап  7 Livre за да ги търся в пощата или може по рано да проверя. Моята поръчка е от 17.08 на етап 4 Preparation colis и видях, че някой си е получил поръчката от тази дата. Мерси предварително.

# 1 032
  • София
Искам само да попитам поръчките трябва ли да са на етап  7 Livre за да ги търся в пощата или може по рано да проверя. Моята поръчка е от 17.08 на етап 4 Preparation colis и видях, че някой си е получил поръчката от тази дата. Мерси предварително.

Всичките ми получени поръчки си стоят на етап  4 Preparation colis,но ми си срува много рано за поръчка от 17.08.Ако е пакет ще дойде по-бързо.

# 1 033
аз днес получих МП от 17-ти,ако не е колет го очаквай всеки момент. Иначе чакам колетче от 29-ти,което кой знае къде се мотка  Tired

# 1 034
От същата дата имам поръчка, получих такова писмо, както вече писах парите са ми изтеглени  Peace Ще дойдат, така мисля.

И аз съм са такова писмо. Платих с ваучер и са ми фактурирали само един чаршаф за 2.20Е Mr. Green и остатъка от ваучера са ми пратили като нов ваучер.
Оказа се че ще имам чаршаф, подарък приборите и БД за 2.20
Аз потвърдителен мейл имам ама в суивито втори ред нямам поради техническите причини Wink
Явно датата им е проблемна. Все пак е било петък следобед Joy

Общи условия

Активация на акаунт