LaRedoute.fr - 169 - Всичко за поръчката - 16.08 - 23.08

• 39 773
  • 1 073
  •   1
Отговори
# 75
Момичета,за първи път влизам във вашата тема и в Ларедут изобщо,разгледах подробно нещата на сайта на Ларедут и ми се видяха доста скъпи нещата+доставката ако е 10 лв направо не знам,от големите намаления ли пазарувате?Защо е тази голяма потребляемост при такива цени.Ще се радвам да ми обясните да съм в крачка

# 76
Здравейте, момичета   bouquet За пръв път ще пускам поръчка, но се колебая за номера на един сутиен и бих ви помолила за мнение. По принцип нося 80D-85D зависи от самия модел, а сега съм си харесала този : http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-classique-a-armature … color=1&qsf=1

# 77
ekaterina II явно не си прочела мн мн Simple Smile има кодове за безплатна доставка и такива,които намалят мн от нещата има тема за кодовете. Иначе по намаленията (ти вече го изпусна) има мн изгодни неща в целия сайт незнам къде тук ще си купиш дънки,сако,чаршафи и тем подобни на цена от 2лв  Peace

# 78
Рали, нашенския номер сутиен+15 е равен на фр номерация, виж в първи пост има и калкулатор за изчисляване, но горе-долу това е формулата, като се запазва буквата на чашката.
Този не го знам какъв е но, след като носиш 80-85Д, търси 95-100Д

ekaterina II  Mr. Green в тая тема едва ли има хора, които плащат цената, която пише на артукила и доставка...такова чудо май не се среща тук  Laughing
Виж първия пост на Алекс - перфектни обяснения има, после погледни темата за кодове, пак в този раздел, там има начини как да спестиш доставка, как да намалиш някои работи и т н Wink

изпреварила ме е {5q} с обясненията   bouquet

# 79
anny, благодаря ти. Прегледах аз всичко ама да питам все пак Simple Smile) ама по тези изчисления ме изкара 95 Е

# 80
И аз имам  подобен проблем "фенка на Мечо Пух".От 4 дни не можех да платя с картата си,а днес се оказа че имам направени 5 Shocked Shocked Shocked поръчки за една и съща сума и картата ми е блокирана.Как е станало,не знам,но нямам известие на имейла ,нямам и в суйвито отразена поръчка.Така и не стигнах до последната стъпка на плащането и не съм потвърждавала плащане,защото ми излизаше червен надпис още след въвеждане на трицифрения код.Моля,ако някой е имал подобен проблем да сподели как е бил разрешен.Направо не знам какво да правя и дали ще си получа поне първата поръчка за която има пари в картата или ще ми бъдат отказани всичките. newsm78 newsm78.

# 81
  • София
anny, благодаря ти. Прегледах аз всичко ама да питам все пак Simple Smile) ама по тези изчисления ме изкара 95 Е
прибавяш само 15
как те изкарва 95E от 80D?
щом по бг си 80D, значи поръчваш +15 т.е. 95D

# 82
и аз пуснах 95D пък да видим какво ще дойде ....  Grinning

# 83
 Mr. Green Бързачка.

Аз да кажа за получените днес пакетчета с дреболии, повечето коментирани..алелуя получих онзи прословут комплект или само торба кой знае  Laughing в розово-оранжеви цветове - 1бр, че другите ми ги отказаха  Crazy

И за мен един лъскавеещ панталон на Тайлисмето, имаше го в кафяво на картинката, но незнайно как хванах черен и поръчах 44, на кръста ми е въз големичък  Laughing има и ластик и връзка, но няма за колан да се сложи, но нищо, под блуза няма да се види колко съм го вързала, надолу е широк и дълъг, но последното е поправимо.

# 84
  • София
Момичета, четох, но не видях никъде в темата отзиви за тези балеринки: http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-synthetique-avec-patte- … e=2&pos=3_n_n. Отговарят ли си на номерата? Благодаря на отзовалите се!   bouquet

# 85
Искам да попитам, някой има ли референтен номер на тези чаршафи http://dk76.snimka.bg/other/desi.466919.19949595.big

# 86
Пете, за тях приказвам горе Simple Smile
7205791  Peace появяват се за по 1 минута и изчезват от време на време, ама не си е работа да поръчаш много на 1 път - отказват и остава само 1 брой  Close

..аа имам и онзи късия кафяв ленен панталон в кафяво, но на щерката и е голям и няма да го носи  ooooh!

# 87
  • Временно
Взех поръчка от 5.08., в провинцията съм,на юг от Бургас.

Получих и една блузка 34/36,за 7 евро,страхотна,но много уголемена,та още умувам да си я нося ли или да я разменям.Явно е изчерпана,защото не я намирам.
Кецките са 24 номер,но са уголемени,доста.Не съм мерила стелката,но на око преценям,че ще е поне около 16 см.
Лот 2 потника,34/36,бял и зален,отговарят си.
Рокля 34/36,доста свободно стои.На фактурата ми е отбелязано Robe en maille M L 34/36,та явно наистина размера е между М и L.
Туниката на Фреди,бежова,36 размер,на етикета пише XS,но явно самият и модел е по-широк.Малко съм разочарована,ръкава беше тръгнал да се разшива на 2 места,но не ми се занимава с връщания и тем подобни.Та ще си я нося.

# 88
Кажете моля ви,този панталон http://www.laredoute.fr/ventedefault.aspx?productid=324150862&am … =1&pos=tg_n_n отговаря ли си  Praynig Нося 36...36 или 38 да поръчам  Thinking

# 89
Mr. Green Бързачка.

Аз да кажа за получените днес пакетчета с дреболии, повечето коментирани..алелуя получих онзи прословут комплект или само торба кой знае  Laughing в розово-оранжеви цветове - 1бр, че другите ми ги отказаха  Crazy

И за мен един лъскавеещ панталон на Тайлисмето, имаше го в кафяво на картинката, но незнайно как хванах черен и поръчах 44, на кръста ми е въз големичък  Laughing има и ластик и връзка, но няма за колан да се сложи, но нищо, под блуза няма да се види колко съм го вързала, надолу е широк и дълъг, но последното е поправимо.
а от кои дати са поръчките?

Общи условия

Активация на акаунт