LaRedoute.fr - 169 - Всичко за поръчката - 16.08 - 23.08

• 39 605
  • 1 073
  •   1
Отговори
# 15
Този панталон някой знае ли прав ли е или се стеснява надолу?

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-droit-taille-descen … minipdp=undefined

леко се стеснява
приблизителни размери - в коленете е 23, долу на маншета 20

# 16
Момичета, бихте ли ми помогнали отново при оразмеряването, този път на мъж? Какъв номер дънки да му поручам при обиколка на талията (там, където си носи колана) 103 см.?
Прочетох много пъти в темата, че към размера, който носи тук, трябва да се добави 10, но за съжаление при нас този случай е неприложим, тъй като единствените дънки, които има са някакви турски, може би, и нямат нормална номерация.
Много благодаря предварително!
А, сетих се да питам и още нещо. Забелязах, че при мъжките дънки има и някаква дължина, например 32, тя какво означава, да не би някои да са много къси?

# 17
Искам да поръчам ватирани пуловерчета, от по-дебелите. Може ли някой да ме насочи как се пише това на френски.

# 18
  • Бургас
yani@, дължината е написана в инчове в този случай - умножаваш по 2,54 и получаваш дължината по вътрешния ръб в сантиметри. Иначе на моя хубостник с подобна талия, взимам 42, но май се е ошишкал малко и мъничко му стискат вече Tired

# 19
Момичета, бихте ли ми помогнали отново при оразмеряването, този път на мъж? Какъв номер дънки да му поручам при обиколка на талията (там, където си носи колана) 103 см.?
Прочетох много пъти в темата, че към размера, който носи тук, трябва да се добави 10, но за съжаление при нас този случай е неприложим, тъй като единствените дънки, които има са някакви турски, може би, и нямат нормална номерация.
Много благодаря предварително!
А, сетих се да питам и още нещо. Забелязах, че при мъжките дънки има и някаква дължина, например 32, тя какво означава, да не би някои да са много къси?

дължините стандартно са 32/34/36 съответно за по-ниски/"нормални"/по-високи мъже, като граници бих ги определила така до 1,75/1,75-1,90/над 1,90, т.е. 32 са късички ако мъжо ти е към 1,80  Simple Smile
за размера нека пишат и други, но моят мъж е под 100 см колан и р-р 44 са му точни, така че бих казала минимум 44, даже може по-скоро 46 Rolling Eyes

# 20
  • Wolwedans
Бях на почивка и съм изтървала цяла тема, но тази ще я следя изкъсо!  Laughing Алекс, благодаря за темата  bouquet

# 21
  • Варна
Момичета, опитах да пусна поръчка в събота. При плащането изписа,ч е има технически проблем и да опитам по-късно. Няма поръчка, кошницата е пълна, в суивито няма нищо, няма имейл, парите обаче са блокирани.
Та искам да пиша на магазина за да ми подтвърдят, че няма поръчка и нямат претенции за да го предоставя в банката и да ми освободят парите/че не е малка сума и не искам да чакам месец.
Кой адрес да ползвам? Мерси предварително!

Ползвай този от първия пост.  Peace Ако изобщо си направят труда да ти отговорят. Tired
Мислех на него ама той иска номер на поръчка, пък азнямам такава. Тоя сайт няма ли лайф хелп?

# 22
  • Варна
Аз съм им писала и без номер на поръчка. Peace

# 23
  • Пловдив
Момичета, опитах да пусна поръчка в събота. При плащането изписа,ч е има технически проблем и да опитам по-късно. Няма поръчка, кошницата е пълна, в суивито няма нищо, няма имейл, парите обаче са блокирани.
Та искам да пиша на магазина за да ми подтвърдят, че няма поръчка и нямат претенции за да го предоставя в банката и да ми освободят парите/че не е малка сума и не искам да чакам месец.
Кой адрес да ползвам? Мерси предварително!

Ползвай този от първия пост.  Peace Ако изобщо си направят труда да ти отговорят. Tired
Мислех на него ама той иска номер на поръчка, пък азнямам такава. Тоя сайт няма ли лайф хелп?

http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?form=1&eta … amp;subcategory=1

Тук не се иска номер на поръчка. Пиши им, защото при мен се оказа, че има поръчка, но аз имах потвърдителен @ и от там видях номера на поръчката.

# 24
  • Варна
Благодаря ви!  bouquet

# 25
bradata, Doro, много благодаря!   bouquet
Сега ще видя как ще съумея да го "оборудвам".  Laughing

# 26
  • Варна
Искам да поръчам ватирани пуловерчета, от по-дебелите. Може ли някой да ме насочи как се пише това на френски.

en molleton
http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Hea … %2723107224%27%29

# 27
# 28
  • Сливен
днес получих три малки пакета,от 4.08 и 5.08.,и един отказ за друга поръчка.разочарована съм от детските маратонки адидас от 25евро,с разлепена стелка и двете,иначе като номер наесен сигурно ще се пъхнем,засега са ни големи.писах им писмо,но идея нямам какво ще ги правя.друго което дойде са едни сандали от 4евро,в цвят лагон и лилав другият  вид,които ги пускат отвреме на време и то ограничени номера.е да ви кажа че и двата са 36номер,като нося 36,5-37 зависи от модела.едните са ми огромни,а другите ми стискат малко,явно си отговарят .отиват за размяна сигурно,но после ще ги видя пак.

# 29
 Shockedдетските маратонки адидас от 25евро,с разлепена стелка и двете.писах им писмо,но идея нямам какво ще ги правя Shocked Shocked Стига бе, сериозно ли?  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт