LaRedoute.fr - 169 - Всичко за поръчката - 16.08 - 23.08

• 39 998
  • 1 073
  •   1
Отговори
# 840
за всички, които се интересуваха за размерите на тези  мъжки дънки: http://www.laredoute.fr/vente-jean-longueur-34.aspx?productid=32 … =1&pos=tg_n_n

размер: 42
при колана: 44 см
от колана до дъното, където е ципът: 28 см
от колана до дъното по задния ръб: 34 см
вътрешният ръб на крачола е 80 см

дано на някой му паснат, защото на мен са ми излишни.

# 841
Хора чакате ли от 21.07 още поръчки?

# 842
момичета,да се похваля и аз с няколко получени поръчки,пиша ви най-вече заради шарения сутиен от 4Е-уникален е,не намирам линк в момента,но ако някой го интересува ще дам реф.(не знам как ще е като се поноси и изпере),цветовете,материята и като цяло е супер,само ми се струва,че чашката е леко умалена,защото аз съм твърдо С,а този леко ми е малък,но ще си го нося на всяка цена  Embarassed,другите неща са коментирани,само да кажа и за кафявата плажна рокля,че е ужасно голяма(като я облека и деколтето ми е на корема  hahaha ),другите неща са:мъжкия потник найк,блузка с череп,черната блузка от 1Е,със широкия ръкав(супер е),черния потник с дантелата,доста детски дънки и блузки,детски обувки CROCS и доста други неща,ноще стане много дълго за обяснение(май ще си правя и аз албумче  ooooh! ),сори за обясненията ,но ще се постарая да дам и снимки,изброявам ги ,ако някой се интересува от даден артикул може да пита)
 Hug

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 19:32 от marulka80

# 843
Извинете за невежеството, ама никъде не намирам обяснение и за това...

Единия артикул е отменен (идея си нямам що) и пише, че сумата ще бъде възстановена с "чек-писмо" ?! Що за дивотия, верно ли ще ми пратят чек по пощата?

# 844
 Mr. Green Виж за тая "дивотия" на предните 2-3 стр какво сме писали  Laughing После от 1ви пост на Алекс намери къде има  При проблеми с поръчката и пиши на посочения мейл примерното писмо за изпращане на ваучер по мейла Wink

# 845
  • на морето
Получих си вече и попследната поръчка от 5.08.Всичко е познато и доста обсъждано.Ами сега като не чакам нищо ми е толкова криво и нервно,че цял ден не се стои около мен,а и идват събота и неделя и няма да има гювеч CloseНе че мога да хвана нещо от евтиниите ама трябва да се поръчва,защото сън не ме хваща EmbarassedПоне си излях болката,че вкъщи никой не ми вЕрва Sick

# 846
Здравейте, момичета!
Имам проблем с една поръчка и моля за съвет. Поръчката ми е от 02.07.2010 като е разделена на два колета. Единият с дрехите получих много отдавна и срещу него сега в суивито като статут пише en préparation sur le site de production le 06/07/2010, но другият е голям - детска трикола и все още не съм получила. Срещу него като статут е отбелязано préparé sur le site de production le 08/07/2010.  Явно има разлика, но не разбирам каква, а преводачът не превежда точно. Аз не разбирам изобщо френски. Вчера изтекоха 7-те седмици и посредством бланковото писмо на първа страница успях да им пиша, но не съм получила никакъв имейл с отговор или поне с входящ номер. Моля, ако имате идея какво да правя ще съм благодарна да я споделите.

# 847
marulka80 , за кой сутиен говорш, че не мога да се сетя? Дай р.номер, та да отворя тефтера, за да видя дали го имам записан! newsm78

# 848
Имам известие от 1113 за поръчката от 9 август  Peace Ако някой от района чака около тази дата, може да провери.

# 849
jazzlady, подкрепям! Особено след като забелязах как на въпросната не и пречи образованието, и възпитанието да търгува в познат сайт едноеврови за 15-20лв.  Stop
Някой с нефактурирана поръчка от днес?

# 850
Хора чакате ли от 21.07 още поръчки?

Аз чакам от 22.07,  с балеринките на Пума за дъщеря ми и тя няма търпение вече. Simple Smile

# 851
Досега не беше се случвало един месец да чакам за малък пакет и вече взех да го отписвам.А толкова исках  да дойде.

# 852
jazzlady, подкрепям! Особено след като забелязах как на въпросната не и пречи образованието, и възпитанието да търгува в познат сайт едноеврови за 15-20лв.  Stop

Слабо ме вълнува какво сте забелязали и какво не  Joy аз ако исках да се крия нямаше да съм с един и същи ник нейм  Joy
И ако искам ще ги продавам не по 15лв-20лв,а по 40лв-50лв и това си е само моя работа,а възпитанието ... мисля, че е кристално ясно ... Има една поговорка подходяща за случая : "Гроздето е кисело" -казала лисицата  Wink
Разбралите- разбрали стига толкова  Mr. Green

# 853
някой има ли 39 от тези http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-espera.aspx?productid=32 … plp&pos=4_n_n да даде размери на стелката ако може

# 854
  • Бургас

Моята поръчка от днес не е фактурирана Peace Плащам през ПейПал
Аз пък си чакам малък пакет от 28.07 и взех да губя надежда вече. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 23:09 от bubabo

Общи условия

Активация на акаунт