Тема Незабравима (Unutulmaz) 75

• 29 964
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Боб забравих само да попитам .Това на ръката на аблата да не е някой скорпион ? Гледам доста е черен то и аз съм скорпион ама тайничко се надявам да съм от белите по безобиден newsm78

Ами мисля newsm78 че е паяк....черенн и отровен #CrazyА ти в никакъв случай не приличаш на ...него Heart Eyes Laughing Heart Eyes

# 601
Дани, Боб-вие си знаете вече )))) bouquet  bouquet  bouquet

# 602
Аз все още търся къде да гледам онова предаване в което участаха Йозлем и Бура наскоро .. Говори се , че била много  забавна Йозлемчето .. Роси мила , виждам , че знаеш турски попитай съседите къде може да го гледаме , моля те  Hug

# 603
Дани, Боб-вие си знаете вече )))) bouquet  bouquet  bouquet
момичета супер сте. smile3501 smile3501 smile3501

# 604
# 605
  • София
Гуфи,специални благодарности за папка-Unutulmaz  bouquet Grinning Heart EyesМного труд......а в зямана
аз те дарявам с искрени и сърдечни усмивки.Събрано всичко на едно место....отваряш и четеш
забравяш за време и реалност.Това което си направила е фантастично....За теб...

# 606
  • Варна
Още мъничко поетични опити Peace

Мечта

Когато сутрин стана обичам
на слънцето да се усмихна...
Когато небето погледна обичам
в мечтите си да притихна...
Слънцето да гледам обичам
как и то на света се усмихва...
В небето облаците да броя обичам
и да си фанатазирам, че отиват
някъде в далечни страни-
там където дори и моите мечти
не могат никога да стигнат-
на места красиви и непознати-
там дето волният вятър ги прати...
Искам волна птица да стана
и след тях свободна да полетя-
да достигна поне една моя мечта,
че тук долу на земята
за мен всичко е като непознато
и не на място се чувствам-
не мога щастие реално да почувствам
такова, за каквото отдавна си мечтая,
когато с фантазиите си играя...

# 607
# 608
  • София
Момичета,утре лище е серията с измислената и абсурдна сватба ......на Толга и Еда newsm78 #Crazy newsm78

# 609
# 610
# 611
Момичета,утре лище е серията с измислената и абсурдна сватба ......на Толга и Еда newsm78 #Crazy newsm78

Не утре ще е романтичния ден на Еда и Харун - разходката с коня, черешите, бутика.

# 612
Качена ли е някъде днещната серия?

# 613

Не утре ще е серията в която Еда отиде при Харун на яхтата и цял ден прекараха заедно.

# 614
  • София

Не утре ще е романтичния ден на Еда и Харун - разходката с коня, черешите, бутика.

Супер....ще поизплакнем очички с красота и удоволствие  bouquet Grinning Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт