Тема Незабравима (Unutulmaz) 75

• 29 906
  • 747
  •   1
Отговори
# 735

Новия стайлинг на Еда hahaha hahaha

# 736
  • Русе
Розовке,какви са тия снимки,които постваш? smile3506 Бгхелп също слага някакви снимки?! Близки,роднини на нашите ли са?

# 737
  • Русе

А стига бе?! Уби ме с прашка! Мелда да не я е заточила в Диарбекир или тя сама е избягала от Аблата там? #Crazy

# 738
Розовке,какви са тия снимки,които постваш? smile3506 Бгхелп също слага някакви снимки?! Близки,роднини на нашите ли са?
Това е Еда бе миличка  hahaha

# 739

А стига бе?! Уби ме с прашка! Да не са я заточили в Диарбекир? #Crazy
Шегувам се ..  hahaha Силно се съмнявам да я обличат така  hahaha Просто е решила малко да се полигави  Laughing

# 740
  • Русе
Това е Еда бе миличка  hahaha
Честно,не я познах! Какво ли не ми мина през главата?! newsm12 smile3511 newsm62

# 741
  • Русе

Шегувам се ..  hahaha Силно се съмнявам да я обличат така  hahaha Просто е решила малко да се полигави  Laughing
А може това да е стайлинга й от друг сериал?!

# 742
Ами то нейното''провинение '' е достойно за Диарбекир , за Сибир и за каквото друго там се сетите , за да не се срамят близките и пред комшиите. hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 743
Здравейте на всички!
Дали ще ни зарадват с фрагмент тази вечер? Обикновено го пускаха около 21:00 часа.Ще чакаме!!!

Розовке какви са тия снимки бе мила? Да не са от новия живот на Еда newsm78 newsm78 Ако ще я гледаме със забрадка-отиде ни романтиката.Нали писаха,че героите ще се окажат в нови за тях ситуации.

# 744

Не , това зад нея са мебели от една болница в Истанбул .. Познати са ми от другите сериали , който съм гледава .. Нашите сега снимат в болицата , следователно тази снимка е от нашия сериал и е от скоро

# 745
  • Русе

Не , това зад нея са мебели от една болница в Истанбул .. Познати са ми от другите сериали , който съм гледава .. Нашите сега снимат в болицата , следователно тази снимка е от нашия сериал и е от скоро
А бе Еда беше ранена в гърдите,не в главата?! А в болниците досега обстановката беше по-луксозна, апаратури имаше. А тук само 2 легла и нощна лампичка. smile3516  Не ми се вярва да е от нашия филм?!

# 746
  • Русе
Хайде в Новата тема!

# 747

Общи условия

Активация на акаунт