Тема Незабравима (Unutulmaz) 75

• 29 904
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • Русе
Като каза възрастни дами , Уинона , та се сетих има една моя близка на 75 години по някога обсъждам с нея филма , та тя казва ''всички актьори са им хубави и талантливи на турците, ама Серхан е най-хубавия и талантливия'' . Е ,какво повече да говорим Хубавелко се харесва на дами от 10 до 75 години , защото познавам негови фенки и на 10 години. newsm10 smile3521 smile3503
1000 пъти ДА! newsm10 newsm10 newsm10

# 691
  • София
Защо ли ми няма картинките и снимчиците.......не може да съм ги пуснала в гигантски размери newsm78 #Crazy newsm78Толкова много внимавам newsm78 #Crazy newsm78

# 692
  • Русе
Защо ли ми няма картинките и снимчиците.......не може да съм ги пуснала в гигантски размери newsm78 #Crazy newsm78Толкова много внимавам newsm78 #Crazy newsm78
И аз забелязах, от вчерашните,нови,снимки,няма нищичко!

# 693
  • София
И аз забелязах, от вчерашните,нови,снимки,няма нищичко!
Ми пуснете ги наново да им се насладим smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51

# 694
  • Русе
http://www.youtube.com/watch?v=JxhLhn47PhQ

Един поздрав от мен, несвързан с темата!

# 695
Може и ''големия брат '' да не я иска знае ли се , на него може да му се вижда много малка. smile3506 smile3506 smile3506
Може и така да е,ама какво му пречи да се уреди с младо гадже,което да му промени живота smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Само като я погледне и да му изтръпват мартенките
Иска ни се да е така,защото много ги харесваме! Истината може да е съвсем друга. Някога, в младите ми години,имах учителка по пеене-една от "дамите" в операта. Та мъжът й я ревнувал ,че на сцената се прегръщали, целували и т.н.Тя,дори и пред мен ,му отговаряше,че в тия мигове  си е мислела колко е изпотена/сигурно мирише/, къде трябва да застане сега, а после като се измести какво трябва да направи и т.н. Всичко е творчески процес. 100% съм сигурна,че са се опознали до болка,харесали или омръзнали. Важен е продукта-филма, да забавлява,да провокира и в никакъв случай зрителите да не са безразлични. Мое мнение.

В тази връзка с риск да ви се стори просташко (за което моля да ме извините Joy), но след като гледах интервюто на Зейнеб, в което тя казва, че Йозлем много пушела, понякога дори не изчаквала и почивките съм си мислила тези целувки дали са му приятни))))))))))))))

# 696
  • Русе
Весела, не е много приятно да целуваш пепелника! За Серхан,като спортист,мисля че едва ли прелива от възторг! Аз самата ,като пушачка,съм убедена в това!

# 697
Може и ''големия брат '' да не я иска знае ли се , на него може да му се вижда много малка. smile3506 smile3506 smile3506
Може и така да е,ама какво му пречи да се уреди с младо гадже,което да му промени живота smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Само като я погледне и да му изтръпват мартенките
Иска ни се да е така,защото много ги харесваме! Истината може да е съвсем друга. Някога, в младите ми години,имах учителка по пеене-една от "дамите" в операта. Та мъжът й я ревнувал ,че на сцената се прегръщали, целували и т.н.Тя,дори и пред мен ,му отговаряше,че в тия мигове  си е мислела колко е изпотена/сигурно мирише/, къде трябва да застане сега, а после като се измести какво трябва да направи и т.н. Всичко е творчески процес. 100% съм сигурна,че са се опознали до болка,харесали или омръзнали. Важен е продукта-филма, да забавлява,да провокира и в никакъв случай зрителите да не са безразлични. Мое мнение.

В тази връзка с риск да ви се стори просташко (за което моля да ме извините Joy), но след като гледах интервюто на Зейнеб, в което тя казва, че Йозлем много пушела, понякога дори не изчаквала и почивките съм си мислила тези целувки дали са му приятни))))))))))))))
И аз много пъти съм се замисляла .. Дори забелязах в 44 епизод когато се целуваха малко смръщена физиономията на Серхан

# 698
  • Русе
Ей, стана ракиено време,а нито резюме,нито фрагмент на хоризонта! smile3515 Да не ги отложат и тая седмица, че ще обявя партизанско движение! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 699
Весела, не е много приятно да целуваш пепелника! За Серхан,като спортист,мисля че едва ли прелива от възторг! Аз самата ,като пушачка,съм убедена в това!

Да, да-още повече, че той е и спортист. Но и  при самите диалози в турските сериали съм забелязала , че актьорите стоят на много малка дистанция един с/у друг.

# 700
  • Русе

Да, да-още повече, че той е и спортист. Но и  при самите диалози в турските сериали съм забелязала , че актьорите стоят на много малка дистанция един с/у друг.
Буура и Синем пушеха,виждала съм цигари пред тях по снимките.Не би ги дразнило, но за Серхан нещата стоят по друг начин.Спортистът си остава спортист и на 60г. А може и да се лъжа...

# 701
Добър ден момичета,

Специални поздрави за Тарабас, дани и Боб. Невероятни сте момичета. Музата ви е редом с вас, а произведенията чудесни.

За всички момичета постнали снимките им специални благодарности.

Приятен и успешен ден.

# 702
Пропуснах да благодаря на dejavue за новата тема.

# 703
  • Варна
Момичета, гласувайте за Хубавелко и Газелка! newsm80 Днес гледам, че има малко пуснати гласове за тях! newsm78 Да подкрепяме нашите любимци! newsm10 newsm18

# 704
  • Варна
http://vbox7.com/play:bee5359f

Едно красиво клипче с една красива песен! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт