Как да противодействам на подобна простотия?

• 10 353
  • 137
  •   1
Отговори
# 105
УжасТно ми е мъчно за всички подтискани у дома мъже на средна възраст.  Tired

# 106
  • София /Абсурдистан
Нищо не знаете вие  Simple Smile Пресен пример от вчера - седи си едно майче на пейката, пуши си цигарата и зяпа с овчи поглед в небитието. До нея отрочето и едвам проходило събира фасове от земята и ги тъпче в устата си. Аз направо Shocked казвам и - госпожо, детето ви яде фасове от земята, а тя - бе я си гледай работата, мое си е, ще си яде каквото си иска. Следва як шамар зад врата на детето, от което то залитна, падна на колена и се разрева и последва репликата - плюй веднага бе, катил нещастен!
Направо нямам думи. Мацката не беше на повече от 25-6 г. Толкова млада, а вече толкова зла. Че и проста.
Е какво да направиш в подобни случай на такава простотия, граничеща с дебилност. И какво възпитание ще даде на това дете, не ми се мисли.

# 107
...Пресен пример от вчера - седи си едно майче на пейката...
                                Не може да е майка, по-скоро детегледачка (колкото и да ми е неприятно да си го представя).

# 108
...Пресен пример от вчера - седи си едно майче на пейката...
                                Не може да е майка, по-скоро детегледачка (колкото и да ми е неприятно да си го представя).
Може, може.  Tired Такива приказки съм чувала от майчини устенца към невръстни деца, че съм онемявала.

# 109
Направо нямам думи. Мацката не беше на повече от 25-6 г. Толкова млада, а вече толкова зла. Че и проста.
Е какво да направиш в подобни случай на такава простотия, граничеща с дебилност. И какво ще излезе утре от детето и с такова възпитание.
Злобата и простотията не винаги се препокриват, но това отгоре е далеч повече от простотия. Срещу това, пък нищо не можеш да направиш.

# 110
  • София
Мен пък снощи в Борисовата градина,
една двойка така ме ядоса.
На всички люлки си има възрастова граница,
а тези тъпанари на по 25-30 години, прас на люлките  Shocked
Да се полюлят хората - що пък не  ooooh!

Е, вие пък съвсем насериозно се взехте. Що да не се полюлят хората. Аз последно май на 35 се люлях.  Те някои деца са на моите кг.
А пък слончето ми е любимото.

Когато на люлките изрично пише "За деца до 3 години",
едва ли си на техните килограми, но хайде.
Люлейте се всички, после да не ревете защо са изпочупени 
и няма къде да се люлеят вашите деца Naughty

# 111
  • Кацнала на едно дърво.
А, татковците бяха точно на тези люлки! (Аз никога не се люлея на тях.  bowuu Само на тези за големи деца, като винаги с едно око следя да има по-тежички деца от мен, за да не ми скара някой. Embarassed Laughing)
А на Слончето няколко пъти сменяха бебешките люлки...

П.П. Вълчо, аз смятам за лично постижение и гордост, че на моите години, с тази (седяща Laughing) професия и с две деца мога да седна в детско столче за кола.  Laughing

# 112
Само по един начин - като им се бръкне в джоба със солена глоба.

Да,много точно... сложете си пред блока една табелка,че който цапа. люпи семки и т.н. глоба 50 лв. но да важи за абсолютно всички + тези които живеят във входа. Мисля,че така ще се научат, а тези майки на които мястото им не е там, да си ходят пред тях си и да си люпят колкото искат семките.

# 113
  • София
Нищо не знаете вие  Simple Smile Пресен пример от вчера - седи си едно майче на пейката, пуши си цигарата и зяпа с овчи поглед в небитието. До нея отрочето и едвам проходило събира фасове от земята и ги тъпче в устата си. Аз направо Shocked казвам и - госпожо, детето ви яде фасове от земята, а тя - бе я си гледай работата, мое си е, ще си яде каквото си иска. Следва як шамар зад врата на детето, от което то залитна, падна на колена и се разрева и последва репликата - плюй веднага бе, катил нещастен!
Е какво да направиш в подобни случай на такава простотия, граничеща с дебилност. И какво възпитание ще даде на това дете, не ми се мисли.

Е, какво да направиш в такъв случай - нищо, за съжаление. В такива моменти ми става адски жално за децата, защото никой не си избира родителите и средата, а тя е определяща за бъдещото развитие.

Да,много точно... сложете си пред блока една табелка,че който цапа. люпи семки и т.н. глоба 50 лв. но да важи за абсолютно всички + тези които живеят във входа. Мисля,че така ще се научат, а тези майки на които мястото им не е там, да си ходят пред тях си и да си люпят колкото искат семките.
Само с таблека няма да има никакъв ефект, трябва някой реално да глобява.

# 114

Докато бяхме на морето с моя приятел на плажа на Обзор имаше две такива майки,които яко си псуваха децата, зъби им избиваха ( не буквално) и така видно им крещяха , че всички , които бяхме около тях се възмущаваха какво е това държание спрямо децата. Но иначе се парадираше на плажа с колко пари са, колко са похарчили и т.н. Като целият този парад беше всеки ден, все така ставаше,че идваха точно до нас.
Отделно на една от майките беше с момиче и момче, няма да ви казвам и тези деца , как се държаха едно с друго, по абсолютно същият начин. Те това го приемат за нещо нормално.

# 115

Е, какво да направиш в такъв случай - нищо, за съжаление. В такива моменти ми става адски жално за децата, защото никой не си избира родителите и средата, а тя е определяща за бъдещото развитие.

Само с таблека няма да има никакъв ефект, трябва някой реално да глобява.

Все има някоя баба или лелка,която седи по цял ден на прозореца и гледа какво се случва около блока. Може най-спокойно да се назначи тя да дебне и да глобява.

# 116
  • София
Е, няма как да стане баба да събира глоби!! Трябва да е държавен или общински служител, после бабата как ще отчита глобите и на кой Simple Smile

# 117
На домсъвета.

# 118
Хайде, събудете се сега!  Mr. Green Дежурни баба щели да глобяват.  Joy Joy Joy

# 119
Е, няма как да стане баба да събира глоби!! Трябва да е държавен или общински служител, после бабата как ще отчита глобите и на кой Simple Smile
                              Ще си добавя към пенсията, така ще е много стриктна в задълженията си  Twisted Evil.

Общи условия

Активация на акаунт