Бременност - спасение от МИГРЕНАТА ???

• 5 101
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Аз никога не съм пила нещо специално за мигрена. Когато имам пристъп, гледам най-бързо да взема болкоуспокояващо.

# 16
sunny_day този Талопам постоянно ли го пиеш или само когато имаш пристъпи. Аз пия Кофергамин, но само когато усетя, че започва нов пристъп. За сега ми действа много добре, моментално спират и болката и гаденето.

# 17
Да, постоянно трябва да се пие, има си определена програма как да се пие, и по колко таблетки, за всеки е строго индивидуално, трябва ти рецепта за тях,  вече пристъпите ми са не както преди по три дена, а по един ден обикновено, е, аз още два месеца само ги пия, но наистина тези два месеца бяха рай за мен, най-важното за мен е, че не е както преди като ме боли да не мога да правя нищо, просто да си лежа някъде затворена далеч от всички, а си работя навън и не ми пречи, не ме дразнят хората наоколо, а преди и от това се нервирах, просто толкова ме болеше, че не можех да понасям никого около мен, сега изобщо не е така, затова така съм въодушевена, сега още два месеца решихме с невроложката да го пия, и го спирам и ми каза че ще ми даде някакви хапчета за по време на самия пристъп, явно няма да изчезне мигрената напълно никога от живота ми но дано да не се влошава, а да си остане както си е сега  Praynig А ,за Кофергамина, пробвах го само веднъж преди пристъп, никаква полза нямаше, преди винаги пиех Беналгин.

# 18
sunny_day, да ти отговоря и аз - имам си мигрена, която и моята майка имаше... не изчезна след първата бременост, сега с тази докъм
четвърти месец също си продължаваше, но минаваше от Парацетамол, докато преди това само Ацефеин ми помагаше... от четвърти месец насам я няма...
моята дъщеря също се оплаква от главоболие, с описание на мигрена, но няма проблем с движенията и нормалния живот по това време

# 19
Лелееееееееее, недейте така, много ме отчайвате  Cry , не искам децата ми да имат това, никой не писа нещо при момченцата как стоят нещата, те наследяват ли мигрената, няма ли мами с мигрена с момченца ?

# 20
sunny_day , да точно така ме боли , окото , лявата или дясната половина на главата , но най - силно в областта на челото ( в едната половина на главата ) и там ми тупти . Дано не е мигрена наистина.

# 21
Имам едно дете и мога да кажа, че мигрената не изчезна поне при мен. Миналата година пробвах диетата на Дюкан - нещо подобно, тъй като ядах зехтин и плодове, и мога да кажа, че оттогава мигрената не се появява толкова често. Явно при мен е била провокирана от това, че ядях повече въглехидрати, особено вечер. И сега, като прекаля с тях си знам, след това 2-3 дни съм с главоболие.

# 22
Имам едно дете и мога да кажа, че мигрената не изчезна поне при мен. Миналата година пробвах диетата на Дюкан - нещо подобно, тъй като ядах зехтин и плодове, и мога да кажа, че оттогава мигрената не се появява толкова често. Явно при мен е била провокирана от това, че ядях повече въглехидрати, особено вечер. И сега, като прекаля с тях си знам, след това 2-3 дни съм с главоболие.
Аз също не си падам много по въглехидратите, някак си след това се чувствам изтощена, не знам на какво се дължи, но все пак са важни за организма, така че не се лишавам от тях - ориз, поне веднъж на седмица, картофи (варени) много често, млечна царевица  Heart Eyes особено сега, отвсякъде ми мирише и няма как да устискам, че като не си угаждам, и тогава също получавам пристъп,   Mr. Green но винаги след това се движа, върша нещо, не се излягам някъде пред телевизора например, а тичам на някъде, винаги ям по много малко, може по често но по малко, и така си свикнах, мисля че най важно е движението, ако прекаля с яденето след това направо излизам навън, първо малко ей така си ходя, да се поразтъпча, после започва да върша нещо по бързо, енергично, някаква работа например, за половин час и съм тип топ. И никога не се храня след шест часа.

Общи условия

Активация на акаунт