Отговори
# 45
Да дам и аз отчет: Всеки ден от 9 м. насам сутрин пия една капсула рибено масло+30 мг. Кю10, а вечер само една капсула рибено масло. Ефекта при мен е повече енергия през деня, хубав сън през нощта и колкото и смешно да звучи хубави пети  Crazy След бременността много ми се напукаха петите. Сега кожата на петите ми е здрава  Flutter
В момента пия и от това. През зимата пия EcoGreen Multi. Подслаждам си кафето със Stevia Extract Liquid, French Vanilla
При нужда пия котешки нокът или ехинацея, коластра, вит.С 1 гр. с отложено действие.

Код за 5$ отстъпка NEV687 в www.iherb.com

# 46
Дано си получа рибеното масло цяло, а не попило в кашончето  Rolling Eyes Обезателно ще го снимам, ако нещо не е както трябва  Simple Smile

Не се притеснявай! И аз редовно поръчвам течно рибено масло за детето. Винаги е много добре опаковано!

Код за 5$ отстъпка MOV746 в www.iherb.com

# 47
а без малко да ви изпусна Simple Smile

# 48
  • Варна
svetli какъв е точно проблема с бъбреците? Иначе това е добро заимунната с-ма и уриналния тракт. За кръвното Q10+глог, както и Garlic.
За бъбреците - задържа урина, камъни няма, податлив е на инфекции.
Сега четох за това и това.
За кръвното сега ще чета.

А за отслабване какво ще кажете за Акай или това 5-HTP? Четох, че потискали апетита...
Самоцитирам се, намерих за отслабване 7-КЕТО. Ако го комбинирам с Co Q 10, Garlic и нещо изчистващо за бъбреците, дали няма да стане много? Може би да опитаме без това за бъбреците, да видим как ще се повлияе от другите.

# 49
  • Плевен
И аз си мислех, че може да синтезираме малко информация, за най-често коментираните продукти и да я изпратим на Пинк за първия пост, ако разбира се той се съгласи  Hug.

Аз пия Омега 3, масло от пореч, зелен чай таблетки, едни витамини за кожа и 5HTP.
По колко мг биотин пиете?

# 50
  • София
Аз пия всеки ден серапептаза по 3 капсули два пъти дневно (лекувам рана на коляното), рибено масло по 3гр., Q10 сутрин по 100мг., цитросепт на хапчета 2 х 2 и калции и магнезий (1000мг./400мг.). Използвам стевия с вкус на черен шоколад за кафето сутрин.
Мажа се с хиалуроновия серум два, три пъти седмично. В резултат, кожата на лицето ми значително се освежи и изчезнаха повечето бръчки.
Усилено използвам и папаин на прах за каузата "гол охлюв"  newsm47

ПП
Ninia, bobka при вас резултат има ли?

# 51
  • София
...
По една капсула от този:

http://www.iherb.com/Now-Foods-Biotin-5-000-mcg-120-Vcaps/3319?at=0

Код за 5$ намаление: LAV475

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 14:56 от Bobka

# 52
  • София
.....

ПП

Lukasa, при мене като че ли има ефект, въпреки че не съм много редовна, засега експериментирам само под мишниците..........  Simple Smile
К10 защо го пиете сутрин?  newsm78 Аз пия вечер по 200мг..............

# 53
  • Варна

ПП

Ефект има ли?
Понеже ти пусна мухата , сега ще те ползваме за тест-изпитател  Mr. Green.
 Hug

# 54
Lukasa за сега съм се клепала 2 пъти. Не мога да кажа дали има ефект. По принцип очаквам поне след 6 м. прилагане да се види резултат.
Относно синтезираната информация- ще напиша и пратя на Пантерата за рибено масло, коластра и Кю10. Това да не ви спира и вас, пишете му, а той накрая ще направи компилацийка  Wink

Код за 5$ отстъпка NEV687 в www.iherb.com

# 55
  • София

ПП

Ефект има ли?
Понеже ти пусна мухата , сега ще те ползваме за тест-изпитател  Mr. Green.
 Hug

Според мен има ефект, космите по- бавано растат и са по-редки

Код за 5$ намаление: LAV475

# 56
Мен пък ми е интересно кой какво пие. Ще дадете ли рапорт някакъв?

В продължение на 9 месеца пиех Коластра 480 мг – 2 до 4 на ден, сутрин на гладно.  Лятото я спрях.
Селен 200мг в продължение на 2 месеца, в последствие 100 мг / 1 път дневно
От 2 месеца пия Водорасли АФА капсули на Аквасорс по 3 на ден
И  Коензим Q10 с хром пиколинат и AFA ( пак на Аквасорс ) 1 път на ден.

Повечето неща които използвам, си поръчах сега в iHerb
едит: Всичко което пия, ми е изписано/препоръчано от докторите ми заради Хашимото

Може ли да споделите за тази "кауза гол охлюв" , за незапознатите  Embarassed

код : MUC722

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 16:59 от Casual

# 57
  • София
И аз си мислех, че може да синтезираме малко информация, за най-често коментираните продукти и да я изпратим на Пинк за първия пост, ако разбира се той се съгласи  Hug.

Аз пия Омега 3, масло от пореч, зелен чай таблетки, едни витамини за кожа и 5HTP.
Според мен е добре освен да казваме кой какво пие, за да е по-точна информацията да казваме и за какво го пием. Аз пия рибено масло и Кю 10 - за здрав дух в здраво тяло  Mr. Green

# 58
Аз пия 5-хт,глюкозамин,капсулки за свеж дъх,мелатонин вечер,гарсиния,стевия с ванилия за подслаждане/ама от нея не съм много доволна/,и тайландски камък против изпотяване.

# 59
afwitch Код за 5 $ отстъпка HEF911
Днес пак ми намериха работа...

нади_миши - схващане на мускулите предполага липса на магнезий!

I see you - ефектът от приема на KoQ10 е стимулативен. Прилив на сили.

Намери си твоята индивидуална доза.

Освен тази тема, водя теми за рибеното масло, протеолитичните ензими и чат-пат за вит. D.

Разбира се таблицата с дозите на рибеното масло си е в темата - тук коментираме пазаруването от айХерб...

Bobka - холестеролът се сваля със сусамов тахан. А една свинска пържола предната вечер, преди меренето, може да го прати над 10.0. Рени е права.

Същото е при хормоните - 48 часа никаква сексуална активност!

Общи условия

Активация на акаунт