Отговори
Старата, четвърта тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=512845.0

Моите коментари - след малко...

# 1
това е добро
Да става. Синът ми (почти 4 год.)  си хрупа капсулите, не ги гълта. Давам му до 2 капсули дневно. Аз също пия по толкова. Омега 6 и 9 не е проблем да се набавят от храната, но омега 3 ако не ядете редовно риба.... трудно се набавя.
С желание ли ги взима , не са ли кофти на вкус?

Май трябва и да се заключи предната тема  Thinking

Код за 5$ отстъпка  в www.iherb.com NOV321

# 2
  • София
Вместо "запис":

Код LAV475   Peace

# 3
Да става. Синът ми (почти 4 год.)  си хрупа капсулите, не ги гълта. Давам му до 2 капсули дневно. Аз също пия по толкова. Омега 6 и 9 не е проблем да се набавят от храната, но омега 3 ако не ядете редовно риба.... трудно се набавя.
С желание ли ги взима , не са ли кофти на вкус?

Да дори сам бърка в хладилника да ги търси  Laughing

Код за 5$ отстъпка NEV687 в www.iherb.com

# 4
  • Бургас
Да ви следя!   Grinning

TAS243 - код за 5$ отстъпка.  Peace

# 5
Включих се и аз. След като попрочетох темите, направих първата си поръчка. Сега я очаквам.

Код за $5 отстъпка - ZAM668

# 6
Моят код HEF911 afwitch
Понеделник - тежък ден...

Първо samuel -  отговорът на кардиолога (62 г., шеф на клиника):

"Клапите се увреждат по три причини: вродени малформации, инфекциозни процеси (ревматизъм, ендокардит) и дегенеративно, от възрастта. За 40 години клиника, за подобен случай (за какъвто питаш), не съм чувал"

Допълнение от мене (РР):

'Epigallocatechin gallate (EGCG), found in Camellia sinensis (Tea Plant, also known as Black, White, Oolong, Pu-erh, or Green Tea), is purportedly a natural and potent DDCI, though it is unknown as to whether it is selectively peripheral and not also central in action."

"Епигалокатехин галат (EGCG) съдържащ се в зеления чай претендира да е естествен, мощен DDCI (карбоксилазен инхбитор), въпреки, че не е ясно дали действа периферно или централизирано."

Това, от тук:

http://en.wikipedia.org/wiki/L-DOPA

С това считам въпросът за приключен.

# 7
PinkPanther, благодаря!  bouquet  
Ето и от мен две кодчета за 5$ намаление в www.iherb.com: BOM 7 5 4 newsm74   ROZ 7 4 2

Имам питанка към пиещите комбинация CoQ10 с рибено масло.
Забелязали ли сте промяна в мириса на урината?
 Rolling Eyes

# 8
Зи аз пия от 9 м. и не съм забелязала. Ти какво още пиеш? Да не би да е от нещо друго - мултивитамини, водорасли... ?

# 9
Това става от вит. В1. Пускай водата... Mr. Green

# 10
Току-що направих първата си поръчка и съм много доволна. Дано рибеното ми масло пристигне цяло-целеничко  Mr. Green

Използвам възможността и аз да споделя код за $5 отстъпка  - ZOV274

Извинете, ако сте го коментирали досега (не съм чела от-до 4-е теми), но виждам връзка между фамилното си име и буквите в кода за намаление  Mr. Green Като видях и кода на katia_zam, вече съм сигурна, че има нещо  Mr. Green

# 11
  • София
Току-що направих първата си поръчка и съм много доволна. Дано рибеното ми масло пристигне цяло-целеничко  Mr. Green

Използвам възможността и аз да споделя код за $5 отстъпка  - ZOV274

Извинете, ако сте го коментирали досега (не съм чела от-до 4-е теми), но виждам връзка между фамилното си име и буквите в кода за намаление  Mr. Green Като видях и кода на katia_zam, вече съм сигурна, че има нещо  Mr. Green

Даам, има връзка  Peace

# 12
  • Варна
Искам да попитам това Q10 как да го пия http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-High-Absorption-CoQ10-with-Bi … e-Caps/15658?at=0. На него пише по 1 таблетка на ден с мазни храни. newsm78
В събота получих поредна поръчка . Доволна съм , само дето едното шише се беше разтекло леко в найлоновия плик, но само дотам.

Код за 5$ отстъпка KOV394 в www.iherb.com

# 13
Ninia,
 майка ми започна преди седмица да ги пие, и твърди, че още на втория ден усетила промяната, но явно си внушава или пък е друга причината.  Wink
Иначе тя си пие някакви нейни си лекарства, но нищо ново освен риб. масло и Q10.
Тя малко се дърпаше като цяло, не беше въодушевена да добави още хапове към и без това многото и лекарства, та я подозирам, че си търси причина да ги спре Laughing. Каза, че и били трудни за преглъщане капсулите. Wink
Ама реших да проверя първо дали има подобен ефект и при някой друг.  Peace

Пинки, от къде да е дошло това Б1?  newsm78

# 14
Зи, те от по-старото поколение хич не обичат рибеното масло и може майка ти само да си търси оправдание  Laughing От вит. В1 се оцветява в наситено жълто  Laughing

LeoVita Q10 е мастно разтворим и за това са писали с мазна храна. Аз затова и го пия с рибено масло.

Общи условия

Активация на акаунт