Машина за хляб-34 част

• 84 961
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Компа ми се скапа и ми затри всички старателно събирани и подредени рецепти, направо......
Козунакът беше за машина за хляб,

ani27, slastna ти е отговорила за козунака, а за тутманика, погледни Топчета (хапки) със заливка - нещо като баница на мама Цоцоланка, може би са те. newsm78

Ето и топчетата на Джеммаbouquet
Да, да Peace Благодаря!
И топчетата/тутманика и козунакът са същите! Hug

# 226
Здравейте на всички, поздрави за вкусотиите които сте направили  bouquet
Вече съм в БГ и ще следя темата.

# 227
Питки с мед и микс Вирджиния,duhi-puhi жива и здрава да си Hug Пак казвам надминаха очакванията ми тези концентрати.

Toпчетата със заливка на Мамето,подмамена от подадения от Лабрекс линк Mr. Green Уникални са:

Тестото ми обаче е това за болярската питка,без сода и в последствие реших че ще е топчета със заливка Crazy

# 228
  • София
Наш Мулинчо се прибра днес от отпуск и започна да бърка шоколадов кекс.

# 229
  • Русе/София
Чакаме да видим готовия кекс,а после и рецептата.

# 230
Наш Мулинчо се прибра днес от отпуск и започна да бърка шоколадов кекс.

Ха-ха, много хард го почвате след отпуската  Wink Чакам и аз рецептата, че имам една кутия изостанал шоколад  Simple Smile

# 231
  • София
Рецептата е на Танита и вижте дали я няма в темата за рецептите, ако я няма свиркайте имам я някъде записана ще я копирам.

# 232
Рецептата е на Танита и вижте дали я няма в темата за рецептите, ако я няма свиркайте имам я някъде записана ще я копирам.

Предполагам, че е тази...  http://tanitaang.blogspot.com/2009/05/blog-post_12.html  Simple Smile

# 233
  • София

Предполагам, че е тази...  http://tanitaang.blogspot.com/2009/05/blog-post_12.html  Simple Smile

Абсолютно.

Днес му заврях малко повече шоколад по невнимание ма да се надяваме че не е фатално.

# 234
  • USA
Тази рецепта за шоколадовия кекс в моята книжка е абсолютно същата, за втори път го правя и двата пъти вече ми е тиклав кекса, но пък много вкусен. Другите кексове са ми ок, само този. Споделете и при вас как се е получил, моля ви.

# 235
  • София
И при мен 'теклав' се получи. Програмата за кекс на моята машина е доста дълга, някъде около два часа и половина беше. Вторият път като павих този кекс, го разбих с миксера и после го пуснах само на печене в машината, резултатът пак беше същият.

# 236
  • USA
А ти сложи ли парченца разтопен шоколад, по едно време си мислех дали, защото шоколада се разтапя и става така, но сега не съм сигурна. При мен програмата е 2 часа. Забелязах, че само при него няма сода, а само бакпулвер. Дали пък не е и това причината newsm78.

# 237
  • София
Сложих го начупен на парчета, както пише в рецептата.
И един друг кекс съм пробвала, който беше със сода и пак стана сбитичък, изяде се де, но аз не бях доволна от резултата  Simple Smile

# 238
  • София
Значи моят стои по плътен. Има си там малки шуплички, но си е изпечен и има страхотен аромат на шоколад (това щото изпуснах тоя път повече).

Моята програма е 1:25 часа. Но винаги ми иска още 10 минути печене.

Сега тия дни съм намислил да експериментирам кекс с мая да видя дали ще се получи.

# 239
  • USA
Сега писах до фирмата производител на машината дали няма грешка в рецептата точно със содата и писах, че не ми се получава, да видим какво ще ми отговорят.

И един друг кекс съм пробвала, който беше със сода и пак стана сбитичък, изяде се де, но аз не бях доволна от резултата  Simple Smile

Аз пробвах още един (бананов) с рецепта от Интернет,  който включваше сода и стана както трябва newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт