Пазарджик - 45

• 50 987
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Дани, честито сладурче.
Да ви е живо и здраво и много да ви радва, а вие да я слушате
  Hug

# 121
Честита рожба, Дани!
Да расте здрава, щастлива и обичана!

Hug Hug Hug

# 122
Дани, честита ви рожба!
Много да я закриля Бог и всички светии, да расте щастлива и винаги с късмет!

# 123
  • Между два свята...
Честито на Даниелка-много се радвам. Да сте живи и здрави всички-много щастие,любов и късмет
Честито Лили!

# 124
  • Buffyworld
Даниелка, честито !!!  Heart Eyes  bouquet

Лили, честито !!!  Heart Eyes  bouquet

Много се радвам и за двечките. Пропуснах два дни да вляза във форума и какви хубави новини научавам  Grinning

# 125
Даниелка,честито и от мен!Да ви е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва!      bouquet  bouquet  bouquet

# 126
ДАНИЕЛКА,ЧЕСТИТА РОЖБА!!! дА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА  bouquet  bouquet  bouquet

# 127
След като Госпожа Стихийно бедствие обърна света да разпитва за мен, реших, че е крайно време да ви се представя. За моя огромна радост уцелвам момента, когато се е родило ново бебче. Честито и от мен на майката, скорошно възстановяване и здраво бебенце!
Ние живеем в Пазарджик от началото на май. Като гледам снимките от детския рожден ден, съм виждала Ивето с малката някъде из центъра, май на Тортата. Подозирам, че много скоро по един или друг повод ще се запозная и с останалите. Wink
Имам конкретна молба. Ще ми кажете ли гинеколози (да са жени и да работят по ЗК), от които сте доволни вие или ваши познати? Търся си при кого да ходя на ЖК. Много, много ще съм ви благодарна. Знаете как е, не искам да попадна на някой некадърник.

# 128
Добре дошла, мамо Барба. Като за мъж по-може да се разберем съфорумките, но за жена ще станат полемики. Не, че ще спорим, но всеки е на различно мнение. Особено спрягана в двата лагера е д-р Павлова от Хигия. Crazy

# 129
mama Barba Добре дошла.Ти намери точно къде да питаш за гинеколози. PeaceАз съм чувала добри отзиви за д-р Попов,а от личен опит д-р Павлова,но не ти препоръчвам да ходиш там по никакъв повод. Peace
аааааааа дай твоя снимка да те видя и аз де  Crossing Arms сигурно те познавам и аз  Hug
лека вечер желая

# 130
Еййй, Danielkka, да ви е жива и здрава госпожицата!Бързо възстановяване на теб, скоро да сте си в къщи и много, много радост и усмивки за цялото семейство! Hug

mama Barba, добре дошла!

# 131
добре дошла на мама Барба   bouquet

аз горещо не ти препоръчвам Павлова , като АГ  

Мисля че повече отговори на върпоса ти ще намериш или в Лекасрката Пз тема или в темата за курса  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=480096.new#new

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=517010.msg15998089#msg15998089

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 23:52 от mother-of-pearlS

# 132
  • Buffyworld
Здравей, мама Барба ! Защо държиш непременно да е жена ?   bouquet

# 133
Благодаря за посрещането, момичета! И за отговорите.
Иве, има ли тайно място с парола, дето се качват снимки, че не съм фен да ги размахвам из нета Wink А най-добре да се уговорим да се видим в някоя градинка като се върнем в Пз. Това ще е след 20-ти. Ако отговорът е "да," може да си разменим телефоните на ЛС.
Бъфи, по-комфортно ми е, щото има и вагинални прегледи. Виж като отида да раждам ще ми е все едно - само бебето да излезе по-безпроблемно, но за ЖК си предпочитам жена.
Да питам още нещо, ак. Антонова къде изражда?

# 134
В МБАЛ изражда акушерка Антонова.

Мамо Барба, можеш да качиш в www.prikachi.com без парола, и линкът да й го пуснеш на Ивето на лични съобщения тук.

Общи условия

Активация на акаунт