Пазарджик - 45

• 50 997
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Добре дошла на Мама Барба  bouquet Снимки с парола - може и във ФБ и да се виждат само от приятели Peace Предполагам всички мами ще се радваме да излизаш с нас по градинките, не само Ивето.

# 136
аз само да споделя личния си скромен опит от АГ прегледите...ми жените гинеколози, да си говорим истината, са си доста грубички в прегледите, докато мъжете са по-внимателни..
А и през бремеността, освен веднъж Цито и Вагинален скрет (микробиология) друг вагинален преглед незнам да има...а и не съветвам да има   Naughty
Ако говорим за вагинален ехограф (забравих му медецинското название) в Пз незнам някой да го ползва за Женска Консултация (знам че има един в МБАЛ Пз)

# 137
Мама Барба здравей!
Аз ходя при Михайлова в Здравето но освен че е жена не мога нищо да кажа за нея Laughing
Просто ми е удобно до в къщи а и не исках да е възрасна.
Аз и така и така няма да раждам тук така че вообще ми беше все тая кой ще ми пише направленията за иследвания.

Честито на Даниелка, живо и здраво да ви е детенце!

# 138
Ако говорим за вагинален ехограф (забравих му медецинското название) в Пз незнам някой да го ползва за Женска Консултация (знам че има един в МБАЛ Пз)
В Хигията д-р Антонов веднъж ме е преглеждал с вагинален ехограф (беше ранна бременност и на обикновенния се виждаше само сакчето без плода,а с вагиналния всичко се видя  Peace)

# 139
Цитат
аз само да споделя личния си скромен опит от АГ прегледите...ми жените гинеколози, да си говорим истината, са си доста грубички в прегледите, докато мъжете са по-внимателни..

подкрепям. С изкл на д-р Топкаров

# 140
 Simple Smile

Нещо обсъждате тук май? Simple Smile

# 141
Нелина, просто ме посрещат с добре дошла, а аз от вратата за краката взех да анкетирам за АГ д-р. Wink

# 142
Барба как ти гледам термина, направо имам усещане че в един ден сме го забъркали:)

# 143
  • Buffyworld
Мама Барба, аз от известно време ходя при доктор Досева в Хигия. Много съм доволна, но не знам дали се занимава с бременни.  Тя в събота също  идва от 11 часа , което е много удобно ако ходиш на работа.  Peace

# 144
Нелина, просто ме посрещат с добре дошла, а аз от вратата за краката взех да анкетирам за АГ д-р. Wink
Hug Hug Hug

И аз те приветствам с добре дошла!  bouquet

# 145
д-р Досева и аз я препоръчвам, но тя не води Женска Консултация...(онко АГ е)

# 146
Аз как така съм пропуснала да се запиша и тук............Моят термин е на 01.10.2010 и тъй като до сега ми водеха консултацията в Хигия,но аз твърдо бях решила че ще раждам в МБАЛ Пазарджик,та по този повод ходих при д-р Дулчева,някой може лид а даде някакъв отзив за нея!!Знам че за всеки лекар има и хубави и добри отзиви,ама нещо напоследък слушам само отрицателни та незнам,не съм се стресирала  Laughing чак до там де,защото по принцип не слушам на 100% хората на улицата какво ми казват,но все ще съм благодарна ако някой ме зарадва поне с един положителен коментар за д-р Дулчева   bouquet  bouquet smile3525 newsm17

# 147
Аз лично я харесвам. Малко е груба на вид, но всъщност е голям специалист.

# 148
  • Пазарджик
Видът и наистина е леко стряскащ, но на мен ми изглежда готина и при престоя ми в болницата ми направи изключително положително впечатление и се отнасяше професионално към всички. Но пак казвам, впечатленията ми не са преки - нито ми е следила бременността, нито съм раждала при нея.
Мисля, че Герито е раждала при нея - дано да се включи  Peace

# 149
Хора, днес за вечеря има (ориз) Басманти, (пиле) Тандури, и бесан с гарам масала (хляб) Mr. Green hahaha

Стискайте палци да не се продрискаме от моите кулинарни "шедьоври" Joy

Общи условия

Активация на акаунт