Пазарджик - 45

• 49 656
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • Nearby
Здравейте

Някой да знае как се процедира при злоупотреба с лични данни?  newsm78

# 676
  • Buffyworld
Честито и от мен на патерици !   bouquet

# 677
Подава се жалба към комисия за защита на личните данни
(можеш и първо към полицията да се обърнеш)

Днес бях на делото в София за обвързването на ваксините с детските надбавки. Прокурорът прецени обвързването на надбавките с ваксините за неоснователно, тъй като законът вече е предвидил глоби за това Laughing Mr. Green След 7 дни ще стане ясно.

# 678
Подава се жалба към комисия за защита на личните данни
(можеш и първо към полицията да се обърнеш)

Днес бях на делото в София за обвързването на ваксините с детските надбавки. Прокурорът прецени обвързването на надбавките с ваксините за неоснователно, тъй като законът вече е предвидил глоби за това Laughing Mr. Green След 7 дни ще стане ясно.
smile3501 smile3501 smile3501 чак не ми се вярва още на първа инстанция да се вземе окончателно решение..инак новината е прекрасна  Peace

Иглика, Нинка ти е писала..КОмисията има и сайт и мисля че и там може...но зависи дали е от някаква институция или частна злоупотреба...мисля че за първо време и полицията ще ти свърши работа - подай жалба  Peace  И после да пишеш ...

# 679
Гери, подзаконови актове се обжалват направо във ВАС и няма инстанции, ако там се загуби, нямаш право да обжалваш и трябва да ходиш в Страсбург.
Всъщност след 7 дни ще се обсъжда и директно атакуваната наредба 15 относно задължителността на ваксините в БГ, но каузата май е предварително обречена, защото съдийската тройка още отначало прочете становището си, че няма основания за отмяна на задължителността, тъй като било в името на общото благо ooooh!
Иначе за детските надбавки и ваксините - ще отпадне почти сто процента сигурност. Но всичко ще стане ясно в края на делото.

# 680
  • Nearby
Мерси за момичета Simple Smile

Злоупотребата на е с мои данни,а на приятелка.
Първо и хакнаха паролата на пощата,а после и всичко останало. То не бе да и и използват профилите,обиди към приятели, онзи ден от обява за продажба на колата, разни мизерии из jobs.bg и така нататък! И това не се прави тайно, напротив! Обиди,звънене по телефона, т.н. #Crazy
Ужасна история. А на тази приятелка не и трябва много да се паникьоса  ooooh!

Вчера е подала жалба в полицията,но от там не са я взели много на сериозно,поискали са само IP адресите и мисля skype,нищо повече  newsm78
Казали са и да не влиза никъде известно време,но без разрешение от съда не могат да се вземат каквито и да е по-сериозни мерки  Thinking

Сега ще се обърнем и към комисията.

Лек ден на всички  Hug

# 681
Яааа, изпуснала съм рождения ден на Гери! Честито и от мен! Пожелавам ти много да те радват дечицата и да поддържаш "бойния" дух. Wink На 14-ти се роди третото детенце на наши приятели. Много мило съвпадение. Simple Smile

Декемврийче, ужасна работа! Питам се тези злосторници (прилича ми на тийнейджърска работа) дали я познават и й имат зъб или ей така от скука правят такива поразии.

# 682
На една моя колежка й бяха публикували служебния мтелски номер в секс обява Mr. Green Пощуриха момичето! Tired

# 683
  • Buffyworld
Вижте на какво попаднах случайно

http://www.dar-center.com/article/?article=173

# 684
Нинка дифтерита се лекуваше тогава, но проблема на дифтерита не е че се е задушавали хората а че заболяването свързано с интоксикация на организма и уврежда за 3-4 дни черен дроб, сърце, бъбреци кое успее, много от децата се изгубили гласовите си струни, самата аз се възстановявах доста дълго (3 месеца) преди болестта пях в църковен хор имах 1 глас, след болестна говорих години наред като Висоцкий и още имам такова..... хриптене в гласа.

# 685
Бактериите отделят токсин, който може да причини кардиомиопатия и периферна невропатия, парализа на мекото небце, но това са късните усложнения, едно от тях е подуване на гърлото до такава степен, че да се получи задушаване.
Болестта обаче настъпва бавно и обикновено се хваща навреме. Увреждането на сърцето (бъбреци и черен дроб не се споменават никъде) е възможно усложнение, но съвсем не е задължително. За гласа е така, но само когато дифтерийният налеп са локализира в гръкляна, а не по сливиците, където най-често е.
Явно си от "късметлийките", горката....че точно там те е ударило.
Факт е, обаче, че ваксинирани или не, руските деца са се разболели....

# 686
HELP !!!

Нещо зациклих на една задачка..... Някои ако зацепи:
"Между някои от числата 1,2,3.....9 поставете някои от знаците за аритметически действия без да размествате числата така, че да се получи израз със стойност 1994! "

newsm78 newsm78 newsm78

# 687
# 688
Иглика, ЛИЧНИ ДАННИ по Закона в Бг, не са ли само ЛИЧНИТЕ данни т.е. ЕГН, ТРИТЕ имена, АДРЕС, там номер на разни Актове за раждане, за брак..мисля никой не ти дава гаранция в нета...и даже мисля че го пише и при всяка нова регистрация, дали във Форум или електронна поща...

А за IP-to...пиши го бегала работа...Нищо не може да се докаже, че точно от "ОНОВА" АйПи са пускани нещата...Щот за да влезнат и да и проверат физическото АйПи, трябва заповед от прокурор, ама на кво основание...Бе дела са губени в БГ зарад и-нетски неща...

Ако знае кой е човека, твоята приятелка, просто да намери друг начин..за справяне със ситуацията...

Мама Барба, благодаря   bouquet

Стела...ТЕД_ ни е математичката и Неллина сигурно ша са справи...ама..вече и тя порастна - което ме подсеща..

Нелкааа ЧРД учителко любима   bouquet Heart Eyes Hug

# 689
  • Пазарджик
Честит рожден ден,Нели! newsm59  ura
С пожелание за много здраве,сбъднати мечти и безброй поводи за усмивки!Весел празник и НАЗДРАВЕ!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт