Пазарджик - 45

• 50 909
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Къде мога да ги намеря тези филмчета за ваксините?

# 661
Като е станало дума отново за ваксините да сподеря и аз! Атопичния дерматит на Личката се отключи след първата ДТК ваксина! При всяка реимунизация петната избиваха ли избиваха! Чудих се и се лутах от къде са се появили тези петна и едва, когато стана на година и половина вече бях сигурна че това е в следствие на ваксините! Не знам нали ваксините са необходимо зло, но и нямам сили сякаш да чета и гледам материали по темата! Имам чувството, че след това ще търся неперекъснато нещо притеснително при децата си! Знам, че това ми заравяне на главата в пясъка относно ваксините не е полезно, но пък може и да събера сили да присъствам на курса, когато се обсъжда тази тема!
Не съм крайна, или поне нямам достатъчно знания по въпроса до момента, но определено не симпатизирам на поставянето на ваксини! А за типа противогрипни и от този род да не говорим!
А ако си намеря читав класически хомеопат в Пз-к ще съм най-доволна и ще черпя дълго време да знаете!

# 662
Има ли такъв въобще?
(читав хомеопат, че пък и в Пз имам предвид)

Относно поста ми на латиница - много се извинявам (за латиницата), може би затова е неразбираем...
Исках да кажа, че определено останах с впечатлението, че мнението ми бе посрещнато с "Голям виц е това", което със сигурност не означава, че се взима предвид (а идеята да се обсъжда нещо е именно тази). Затова се отписах от обсъждания проблем. Нямам за цел това да се разгърне в латино-драма. Останете със здраве!

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 21:06 от 4ик4ирик

# 663
Бъфи, може би защото е преведен с гугъл. Ще видя къде беше оригиналния линк.

Лили, не се обвинявай, може наистина да не е от това при Емката.
Аз лично обаче се учудвам защо тази дифтерия не е лекувана, при условие, че въобще не се лекува трудно, вече писах за това Thinking Явно доста по-бедни деца са оставени на произвола на съдбата или не са диагностицирали навреме. Всъщност крайната фаза е задушаването....

(Зора, Камелия имаше атопичен дерматит до годинката, на никой не съм казвала - беше най-вече отстрани на коленете, но не там, където се пада,  а между предната и задната част на крачето. След втория пентаксим нещата станаха ужасни - от 8 месеца насам не са се появявали петната - е, минахме интересно лечение хомеопатично ,де) Между другото моят хомеопат идва и в Пазарджик, той пътува принципно. Аз много си го тача, въпреки че има и хора, които го плюят, нормално е.

(http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=532972.0;topicseen тук на първа са филмчетата (само не знам дали са им дали и бг субтитрите) Мен не ми се меле темата, уважавам всяко мнение, почти всички ви познавам и знам, че бихте направили най-доброто за децата си. А най-доброто е това, в което лично вие вярвате  bouquet

Даниелка, виж в магазинчето в подписа ми има подходящи неща за подарък на Рая Laughing

Сутринта председателката на асоциацията за борба с диабета Елисавета....( не чух фамилията), каза, че границата на децата с диабет рязко е намаляла, причини те са наследственост, ранно захранване с изкуствени млека, и за съжаление имунизациите.

Сквален -  един ненаситен въглеводород с много голям потенциал на антиоксидант. Скваленът е широко разпространен в природата и е част от естествения състав на клетъчната мембрана. Използва се като аджувант в голяма част от ваксините, също и всички противогрипни. Сбивам ви го в две изречения - Насилствено вкаран в тялото, при това включен в състава на "нещо", срещу което тялото трябва да се бори - организмът започва да образува и антитела срещу него, съответно не разпознава собствения си сквален и започва автоимунен процес, водещ до поголовно унищожение на всякакви клетки!

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 21:42 от Мечка Малинарка

# 664
  • Buffyworld
Нинка и на моето се появи такъв обрив, но беше на три години и половина. Та за това малко се съмнявам да е от ваксина, но знае ли човек ?  newsm78 Същият обрив беше освен зад коленете и под мишниците. Много трудно му мина. То не беше мазане с мехлеми, с онова лилавото мастило, плюс хапчета против алергия. Да не дава господ. много е упорит и неприятен този обрив. Кожната в Хигия обърна много внимание на детето, но  не  разбра от какво е. Лечението продължи около 20 дни, а може и повече.

# 665
Бъфи, няма да е атопичен дерматит. По-скоро е вид екзема или гъбичка - като гледам се е появявал на частите, които най-много се трият и потят.

# 666

Относно поста ми на латиница - много се извинявам (за латиницата), може би затова е неразбираем...
Исках да кажа, че определено останах с впечатлението, че мнението ми бе посрещнато с "Голям виц е това", което със сигурност не означава, че се взима предвид (а идеята да се обсъжда нещо е именно тази). Затова се отписах от обсъждания проблем. Нямам за цел това да се разгърне в латино-драма. Останете със здраве!

Чикчирик, затова че някоя от нас е постанала нещо след твой постинг, не значи че говори от името на всички ни, не значи и че на други теми няма да намерите общ език..

Ето, мен примерно Мечка Малинарка ми идва малко крайна с "ваксините" ...но това не значи че няма да я излушам или пък да и кажа че Индийските филми са боза  Mr. Green   или пък да подхванем тема за "колко перфектни са жените-скорпиони , и колко трябва да черпят мъжете им, че са се сдобили с такива съкровища"  Mr. Green

п.с. надявам се че разбра постинга ми   bouquet

# 667
# 668
Цитат на: mother-of-pearlS link=topic=517613.msg16927126#msg16927126
   или пък да подхванем тема за "колко перфектни са жените-скорпиони , и колко трябва да черпят мъжете им, че са се сдобили с такива съкровища"  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Честит рожден ден, Гери!
Да е все така добро сърцето ти и все така да е остро жилото ти!
Щастлива съм, че те познавам, макар че много често ми е идвало да ти извия врата!
Обичам те!
Наздраве!
 newsm51   baloni bdbaloni baloni

# 669
Гери, честит рожден ден! Да си ни жива и здрава, душа!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 670
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГЕРИ !!!!!!!!!

Поръси дните с малко захар за сладост и малко сол за вкус!
Не прекалявай с черния пипер, макар че и без него не може!
Поливай живота обилно с червено вино, овкусено със ситни резънчета ябълка и щипка канела!
Наздраве и Честит рожден ден!

# 671
Честит рожден ден Гери!

# 672
  • Пазарджик
 newsm51ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГЕРИ ! newsm51  ura
С пожелание за много здраве,сбъднати мечти и безброй поводи за усмивки!Весел празник и НАЗДРАВЕ!

# 673
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГЕРИ!  bouquet Hug

# 674
благодаря ви  Hug Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт