Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 128
  • 951
  •   1
Отговори
# 570
Магнитче и аз да ти пожелая леко раждане и всичко да е наред .
Пък като излезе на бял свят синковеца да ни го промотираш .

# 571
  • София
 Simple Smile Да сме живи и здрави,ще се промотираме. Мерси  Сигма Hug

# 572
  • София
Не съм в позиция да раздавам съвети, щото бях с операция, ама... втория път би трябвало да е по- лесно?.. Поне така разправят...

Ще стискаме палци да мине леко... и не се плаши, да не се стряска бебочка...

Мерси, Кати  Hug Каквото такова... освен да си кажа.. га ядИ кИфтетата нИ рива, сега рИвеш...  Crazy Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 573
Охооо тук направо се очертава бебешки дъжд - Ваче, Магнитче, хайде чакаме вече новите издания  Mr. Green Hug Hug  bouquet  bouquet

# 574
  • София
Не съм в позиция да раздавам съвети, щото бях с операция, ама... втория път би трябвало да е по- лесно?.. Поне така разправят...

Ще стискаме палци да мине леко... и не се плаши, да не се стряска бебочка...

Мерси, Кати  Hug Каквото такова... освен да си кажа.. га ядИ кИфтетата нИ рива, сега рИвеш...  Crazy Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хахахаха...

Мен ако питаш, за повечето неприятни (в смисъл на физически болезнени) неща в живота страхът е по- страшен от изживяването...
Пък като мине и се обърнеш, си казваш - ей, мамка му, ще се страхувах толкова, съсипах си толкова време...

# 575
  • София
Кати, така е!! Спирам да мрънкам... Crazy Crazy Crazy

# 576
  • София
А, мрънкай си - и това помага понякога... един вид накрая забравяш защо точно мрънкаш...  Hug

# 577
  • Страната на чудесата
Момичета Laughing
Имам си плодно сакче и ембрионче със сърдечна дейност, малко по-малко от 7г.с, но е нормално при моята овулация. Забременяла съм навръх Великден, след 6 месеца опити, на почивката ни. Шегувам се с таткото, че ще е най-спокойното бебе, защото е заченато в Сандански(на  мен там ми е страхотно лежерно и отпускащо)На тази почивка палих и свещичка в Роженския манастир с молба за младеж, и...ето Heart Eyes, надявам се да се гушкаме на зима.Другото изумително (за мен) е термина-16.01-моят рожден ден Grinning
Пожелавам на всички положителни тестчета Heart Eyes

# 578
Браво!Радвам се! Hug Дано и други се похвалят скоро!
А за датата- синът ми е роден 2 дни преди рожденният ми ден/отбелязох го в АГ б-цата/- не можах да `остикам` както се казва. Laughing
При теб може и да съвпаднат датите, кой знае, но най-важно е да е живо и здраво бебчето! Peace

# 579
  • София
Честито!!!!!!!! Hug

# 580
Честито!  Hug  Лека бременност и здраво и хубаво бебче на финала!

# 581
  Честито!  bouquet Живи и здрави!

# 582
  • София
Честито Lucky Plam !!! Hug Hug Hug

А, мрънкай си - и това помага понякога... един вид накрая забравяш защо точно мрънкаш...  Hug

Ей това е истина  Hug Hug

# 583
Честито!
Колко е хубаво да се чуе добра новина!  Hug
Здрава и безпроблемна бременност и в началото на следващата година да се гушкате!  Hug
Ще се радвам да чуя и други хубави новини!  Heart Eyes

# 584
Lucky Plam , честито и на теб!  Наистина много  хубави новини   Hug  

Общи условия

Активация на акаунт