Има ли бъдещи мами над 35 години, които бебеправят?Да си дадем кураж! Тема 32

• 68 127
  • 951
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Спасдиди, толкова се радвам и на твоята новина! Чудех се къде се загуби, а сега като знам, че не можеш да се откъснеш от бебката, разбирам те!!! Честито бебе, миличка! Да е жива и здрава малката принцеска и много да ви радва!

# 601
  • В градината...
Честито на всички родили и на всички успели!

# 602
Честито, spasdidi! Да е жива и здрава малката Ирина! Винаги много да ви радва!   bouquet

# 603

ДОБРЕ ДОШЛА МИЛА ИРИНА!
БЪДИ УСМИХНАТА, ОБИЧАНА И НЕКА КЪСМЕТА Е ВИНАГИ С ТЕБ!

Честита радост Спасиди!
Много обич на цялото ви семейство!
   bouquet  bouquet  bouquet

Ваче?! Heart Eyes Mr. Green Heart Eyes
Още ли си тук?!  Hug Hug Hug

# 604
  • София
Лени, тук съм още...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Чакам.... Корема ми се смъкна драстично, та скоро ше да е  Laughing

# 605
  • Страната на чудесата
Vache , да е леко, лесно и с незабравим резултат Heart Eyes
Чакаме и твоята новина Hug и стискаме всички палци thumbsup

# 606
Spasdidi, честито!

Да ви е жива и здрава малката Ирина!   bouquet
Искрено ти се радвам на чувствата, които описваш. Хайде скоро и всички ние  Sunglasses

# 607
  • София
Vache , да е леко, лесно и с незабравим резултат Heart Eyes
Чакаме и твоята новина Hug и стискаме всички палци thumbsup

Ох, благодаря! С толкова положителни мисли и пожелания ще бъде наред всичко  Hug

# 608
Спасдиди, честита ви розова сбъдната мечта! Да расте много здрава и щастлива малката Ирина!

Честит син Георги и на Магнитчето! Да е здрав и късмета да го следва навсякъде!

Ваче, леко раждане  Hug

# 609
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания и милите думи! Аз пак си поревах - ама нали ме бие хормона, та няма ден без рев!!!
Ваче, всичко ще се случи по най-прекрасния начин? Стискам палци  Hug
Рослемче, мечтата ни беше синя  hahaha, но подаръкът е розов - сега като си го гледам и целувам за нищо на света не го сменям! Само деТ се кахърих, че искам момченце - като видиш бебчо, всичко друго остава на заден план-в сърцето ти е само това велико съвършенство, което се събира в двете ми шепи!!!

# 610
  • Сфия
spasdidi, толкова се радвам за теб! Всичко, което описваш е точно така! Да ти е жива и здрава малката Ирина, много, много радост да ти носи, да порасте голяма и мнооого умничка и добричка!   bouquet

# 611
  • София
spasdidi, честита мъничка Ирина - и скоро да става топчесто дебеланче!  Hug Толкова е прекрасно, появата на мъниче, чакано от толкова много хора и така обичано... гушкай си я и й се радвай - това е най- вълшебното време, само за вас...

# 612
Честито на МАГНИТЧЕТО!

Да е жив и здрав малкият юнак!Много да е послушен,да папка много и да радва мама и татко!

Честита рожба и на SPASDIDI!
Да е жива и здрава малката принцеса Ирина!Да расте щастлива и радостна,да бъде умна и красива!Много се развълнувах като прочетох за появата и.Името и е прекрасно,но аз съм пристрастна,защото си имам една Иринка.

# 613
  • София
Ваче, леко да мине, и бързо... и  Hug
И да не те е страх - че то от него в случая полза... ами, няма.
Пък и не ти е за пръв път, сигурна съм, че ще е дори по- лесно.

# 614
  • София
Кати, благодаря ти!!! Чакам си аз тихо и кротко с чаша малинов чай  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт